добре че момчето, което продаваше каза, че има момиченце, но по-малко и го преживя спокойно. 2 пъти ходим в магазина и на 2 рия беше жъжможно закупуването на ботушите. Излязох от магазина вир вода. Друго дете ако е с кеф ще мери и ще иска да му се купи нещо, мойто още не е обуло ботушите и вика не са удобниииииииии и ревеееееееееееееееее.
. Разходих се малко до близкото пазарче, а сега чета книжка. Ми то било голям кеф да не трябва да мислиш кой какво ще яде и да не те прекъсват на всяка трета страница Пол, не се коси за питката, много сериозно си взела проблема, ако някой те отрази ОК, ама ако не ти се занимава, споко. Надявам се следващата да е по-добра.
Моя мъж нещо проявява желание да ни направи палачинки утре сутрин, обаче трябва да му забъркам сместа, защото все на око действа и накрая са твърди и жилави. И май ще се навия.
Абе и на мен ми се струваше, че съм виждала в Практикер, ама... ще се разходим утре, ако мъжо има желание, че днес му дойде в повече. Тъкмо си хареса този, точно е висок и пасва и казаха и в 2-та магазина - изкупени. 
) Пък и пакета на БТК е "инсталирай сам"
, че тук като гледам кви цениииииииии
?

.
, освен ако и мойта руса глава не се бърка, де