Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 704
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Вени ще проверя, мамчето се съгласи да гледа дребното и ще имаме време да се мотаме. Дано само не ми изфиряса от главата докато стигнем до там. Джуджи-младша ей сега стана, свежарка, ама баба й да му мисли, аз отивам на пазар. После ще се борим с "това е нежъжможно" за всяко нещо. Днес какъв цирк направи в магазина за обувките  ooooh! добре че момчето, което продаваше каза, че има момиченце, но по-малко и го преживя спокойно. 2 пъти ходим в магазина и на 2 рия беше жъжможно закупуването на ботушите. Излязох от магазина вир вода. Друго дете ако е с кеф ще мери и ще иска да му се купи нещо, мойто още не е обуло ботушите и вика не са удобниииииииии и ревеееееееееееееееее.

Айде утре, Пол, мен днес ме домързя  Blush. Разходих се малко до близкото пазарче, а сега чета книжка. Ми то било голям кеф да не трябва да мислиш кой какво ще яде и да не те прекъсват на всяка трета страница  Mr. Green!
А пък как си мечтая за 1-2 такива дни. Ама няма.

Пол, не се коси за питката, много сериозно си взела проблема, ако някой те отрази ОК, ама ако не ти се занимава, споко. Надявам се следващата да е по-добра.

Моя мъж нещо проявява желание да ни направи палачинки утре сутрин, обаче трябва да му забъркам сместа, защото все на око действа и накрая са твърди и жилави. И май ще се навия.

# 616
Рая77, привет Laughing!

Джуджи, приятен пазар и ако ти попаднат брошури, погледни моля те до кога е в промоция евтината преса и дали я бива Hug

# 617
Еййййййй,Пол,опасна си-как скиваш от раз новите попълнения  Laughing

Ела,Рая,да си гукаме.Не  е зле при нас.  Wink

# 618
Бени, благодарско за столчета!   bouquet Абе и на мен ми се струваше, че съм виждала в Практикер, ама... ще се разходим утре, ако мъжо има желание, че днес му дойде в повече. Тъкмо си хареса този, точно е висок и пасва и казаха и в 2-та магазина - изкупени. http://www.mebelitebg.info/index.php?m=320&lang=1&catego … 53&prodid=378 че и е 59 лв., че и по 250 имаше.  Shocked
Браво на момчето, те не са много по литературата момчетата иначе, а и грешки си правят, че са разсеяни. Е, не всички, де...

Пека хляб, а има от манджата от вчера, че баткото беше на купон. Та няма да се моря  Mr. Green Кръчмата остана за утре...

Привет, Гери!   bouquet Аз пък съм завършила испанска гимназия и мечтая да видя Барселона!  Peace

Нayasy, как обичам лазаня... ама вкъщи никой не яде и като ида на пицария все това си поръчвам или ориз (че и него не ядат).

# 619
Опа им ме на .
Бях 3 ч в Технополис с 2-мата и се върнах като пребита и все още се чувствам така  Mr. Green Обаче свършихме работа и Калина остана доволна от новата си придобивка и уговорка , че и е подарък за РД-то след 1 месец  Mr. Green Купих и телефон , мн ми харесва и на мен, взех си БТК пакета, даже ми подариха дом тел, та от понеделник ще имам на лап топа нет ( който аз сама трябва да исталирам всичко , ама ще се пробвам, все си мисля,че не съм толкова тъпа, ама  newsm78) Пък и пакета на БТК е "инсталирай сам"  Mr. Green

Ето тел да го видите http://www.phonearena.bg/htmls/Samsung-Corby-S3650-telefon-galer … 3996-d_17455.html
ама нашата цена беше 149лв Simple Smile, че тук като гледам кви цениииииииии

# 620
Иииииииии,Реа,верно е мн хубаво телефончето  Peace Айде със здраве да си  го ползва.
Да се пазите във Варна,че :
Опасен затворник избяга, полиция блокира Варна..........
Той е изключително опасен и агресивен, предупреждават от полицията.

# 621
Норче, честито и от мен на щерката Hug! Със здраве да си го счупи, както казваше някой тук Laughing.
Жу, какво стана с лещата?
Имахме ли тук някоя френско говоряща Лъвичка Thinking?

# 622
Гери, видях те горе Laughing. Я кажи какво работиш и къде си точно, ако искаш разбира се Hug. Прибирате ли се често в Бг.?

# 623
  • София
Реа, честито, със здраве да си ползвате придобивките! Ти - нета, детето - телефона.
А колкото до свързването - не трябва да те затрудни по никакъв начин. Преди няколко месеца взех подобен пакет за вилата (домашен телефон и интернет), но от М-тел - не е някаква сложнотия  Peace.

Поли, срам ме е да кажа, че три години в гимназията учих френски, щото единственото което помня е да броя до... седем и да кажа сирене  ooooh!!

# 624
Момичета , благодаря от нейно име. Не го оставя цел ден и сега пак е така.........
Жу какво измисли със зъба?  hahaha
Знам за лошият, затова тази вечер няма да излизам , ще си седя при мъж и деца  Wink Grinning
Пол, дребния цока ли? Спи ли вече? А каката?
Вени ще съобща в понеделник дали съм руса мноооогггооооо  Mr. Green

# 625
... ще си седя при мъж и деца ...

Норче, да не са затворили дискотеките зарад тоз луд Laughing?

Вени ще съобща в понеделник дали съм руса мноооогггооооо  Mr. Green

Що чак пон'делник бре newsm78? Аз още сега мога да ти кажа - мноооого си руса hahaha.
 Hug Hug Hug

Иначе нацоках и приспах с триста зора. Каката я повлече сестра ми като си тръгваха, пък мъжа ми е на работа от обед Confused та до сутринта. Та общо взето съм сама. Ям кисело мляко с мюсли и лешници.

Венче, вече бях решила, че си заспала върху книжлето hahaha.
Френски и аз съм учила в гимназията, поназнайвам някои неща, ама ей, убий ме, не знам как е сирене ooooh!.

# 626

Поли, срам ме е да кажа, че три години в гимназията учих френски, щото единственото което помня е да броя до... седем и да кажа сирене  ooooh!!
Joy Joy Joy
Е няма такъв смехоран ,като теб. Joy
Ем стига ти толкова 1-вата година 1 2 3,втората година 4 5 6......пак е нещо.
Аз пък знам:Парлевю франсе Mr. Green Но АКО ме попитат няма да им кажа уи ,а ще рекна ЙОК  Wink Да видят,че знам много езици !

Пол,лещУто стана супер.Но гъста,понеже никой иначе нямаше да ми я яде .
Реа,намерихме зъба бееееее,бил скипрен до часовника.Отиде и той в ``торбата ``при другите.Защо ги събирам  newsm78 МоЙ ли някой да ми обясни?

# 627
  • Пловдив
Оооо, и аз съм учила френски, бая годинки при това...в университета също малко. И доста го поназнайвах, ма тва беше преди 15г.  Embarassed
Всичко съм забравила...скоро не успях да обясня пътя на едни французи...срам, срам! Mr. Green

# 628
Мен пък ни мъй срам Rolling Eyes. Ми навремето не се държеше на езиците така, както сега. Учехме, амаааа ей тъй, помежду другото. И освен това колко години са минали? Много. Като не се практикува едно нещо, то се забравя, много ясно. Като *екса примерно Mr. Green.
Жу, и мойта стана гъстичка, ама така я исках. Като манджа. На чорба не я щем Crazy.
И за къв чеп ги пазите тез зъби Thinking? Нямаме ни един у дома ooooh!.

# 629
  • София
Я гледайте как се събрахме - всяка знае по малко от френския  Joy!
Пол, сирене е фромаааж  Flutter, освен ако и мойта руса глава не се бърка, де  Mr. Green!

Аз пък знам:Парлевю франсе Mr. Green Но АКО ме попитат няма да им кажа уи ,а ще рекна ЙОК  Wink Да видят,че знам много езици !
Тъй де, нЕма се излагаме пред чужденците  Joy!
А за зъбите - ми събирай ги, бре, може па феята да ти ги осребри и на теб някога  Mr. Green!

Реа, няма страшно, душа! Ще се оправиш!
Бенджи, а някое от децата не учи ли френски, поне покрай тях да го тренираш?

Общи условия

Активация на акаунт