Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 698
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Добре де вие в кофата ли ги хвърляте зъбите -при боклука?Мен нещо ми свиди да ги зафуча там.
Бенджи,твойта дружка лъвица защо не иска да пише при нас  Tired

# 631
  • Пловдив
Вени, ццц...английският е на мода сега... Mr. Green

Ааа, шъ доди, шъ доди...поканих я.  Hug

# 632
Брей, научих нещо ново и днес Crazy.
Аз казах ли ви, че камерата ми ходи в Париж в началото на декември? Там е работата, че искам и аз Laughing. Имаме реална възможност да го сбъднем, но не сме се наканили сериозно Rolling Eyes. За финансова възможност - не е толкоз реална, колкото другата, нооооо това са подробности Crazy.

...Ааа, шъ доди, шъ доди...поканих я.  Hug

Дан съ казва Рая Laughing?

Жу, хич и не помня къде съм ги прибирала на дъщеря ми Thinking. Май тя си държеше 1-2 някъде, но сигурно и те са заминали към боклука. Виж, косичката и от кръщенето я пазя.

# 633
  • София
Когато бях малка, живеехме в една малка кооперация и нашите хвърляха зъбчетата на мен и сестра ми на покрива с думите "На ти вранке костен зъб, дай железен" или нещо от тоя сорт. Обаче сега нещата се промениха, зъбаците се слагат под възглавницата, а през нощта трябва тайно да изчезнат и на тяхно място да се появи паричка. Аз, щот съм Фея  Flutter, оставям паричка, ма живеем в осем етажна панелка и не мога да метна до осмия етаж, а кофата за боклук ми е по-близо  Blush.

На майка ми преди тре-четири години извадиха два зъба и Марти веднага обмени опит с нея, пита я "Бабо, твойта фея по колко пари ти оставя за зъб"  hahaha, тя милата умря от смях и му разправя "Ох, тя мойта фея ми взима, не ми дава"  Joy.

Поли, одеве като казваше да не съм заспала над книгата... Аз си свалих една програма за четене на книги от компютъра, да знаете, много е удобна! Сещате ли се ауто-кю, това устройство в телевизиите, от което водещите могат да си четат сценария? Е тази програмка прави нещо подобно - зареждаш файла и текста бааавничко се превърта на екрана, докато си четеш! Много удобно!

# 634
  • София
Вени, ццц...английският е на мода сега... Mr. Green

Ааа, шъ доди, шъ доди...поканих я.  Hug

Английски, английски, ама от пети клас май задължително се учи втори чужд език  Crazy.
Хвана ме любопитството за приятелката ти, дано дойде  Laughing  Hug!

# 635

Що чак пон'делник бре newsm78? Аз още сега мога да ти кажа - мноооого си руса hahaha.
 Hug Hug Hug

Щот тъй  Crossing Arms Пол, а бой де  Twisted Evil
Не бе човека ми каза да не се зоря да го инсталирам, защото неделя неработят и едва ли днес, утре ще имам връзка.........................а сегашният ни нет е до 01.02 така, че ми е все тая.........дали сега или в понеделник.......... Joy

# 636
Английски, английски, ама от пети клас май задължително се учи втори чужд език  Crazy.

Да, така е. Ние сме с руски bowuu. ooooh! ooooh!

Венче, много хитра тая програмка бре Thinking. И си лежиш, и си четеш Thinking, и много скоро след това съм заспала hahaha. Предполагам де, щом заспивам на филми Rolling Eyes. Някой ден ако реша да крадо-чета книги от нета, ш' та търся Laughing. За програмката де. Да ме светнеш ко може Hug. Сега нямам време и възможност да спя на компютъра Tired.
Мчи гледах ти последните снимки бре Rolling Eyes. Руса си Mr. Green.

# 637
Мимичета кокичета, бЕгам да си лЕгам.
Цунки мунки от мен  Hug Hug Hug

# 638
Аааа, Норчето май е намислила нещо Wink.
Айде лека да ти е Hug!

# 639
Аааа, Норчето май е намислила нещо Wink.
Айде лека да ти е Hug!
Сладка тайнаааааааааа Mr. Green

# 640
# 641
Леле ,тов сигурно е най бързата тема в целия форум. До кат се обърна и 5 страници.
Поли, живеем в Торрежиеха, малко град4е на Средиземноморието. Моля никой да не мизавижда за морето, ходя на плаж 4 пъри в годината, Срам ,4е ми е на 5 мин плажа от нас.
Работя в една фирма като,... и аз ве4е не знам като какво. По4нах като секетрка, сега съм вси4ко, с4етоводител, отдел заявки  и п оръ4ки, плаЩане на служители, взимане на 4ас за гинеколог на Шефката, подреждане на магазин и пр... Реве ми се врменно, понякога надава мсилен лъвски рев и все живо се покрива по дупките си... Ама така ,е ве4ения проблем на лъвиците, кат сме по оправни от другите, въх да се пуфаля 4е ми умря циганката. Ина4е мъжа си е строител, традиционно , и травиално.
И аз като Лъв днес е погрижих за гривата, козината по тялото и ноктите. Веднъж седми4но се полага, нали.
Сега отивам  да се лакирам и ..ноЩта Ще покаже...

# 642
И аз като Лъв днес е погрижих за гривата, козината по тялото и ноктите. Веднъж седми4но се полага, нали.

Дааа, на мен утре ми е ден.
А днес изтървах цял ден какво сте писали.Полико, а познай какво правих цял ден? Спах. Помниш ли, че все ти казвам "Потрай. То ще дойде уикенда"

# 643
Такааааааа, да дам отчет. Върнахме се в 23.00ч. от метро, ей тия хора ме кефят, няма такъв кеф да пазаруваш почти сам в такъв голям магазин. Оставяш си количката и не те е страх, че ще изчезне и ще си търсиш къде са ти разтоварили покупките.

Пол, пресата не струва, много е гадна. За оекарната мъж ми ще има последната дума, че нещо тия които видя там не ги одобри. Но щом иде реч за техника на него разчитам. Аз си казвам изискванията, той проверява бива или не бива.

Вени няма от тези препарати. Там само, Аро, Медикс, Зомат и Калгонит предлагат.
М/у другото Джуджи младша се сдоби с нова играчка и сега е нежъжможно да легнем, но поне е тихо и спокойно.

Е аз вече съм като разглобена, дали ще си легна скоро?

# 644
Добро утро Hug! Изникнах с кокошките тая сутрин пак Rolling Eyes.

Стефче, ти кат' спа цял ден вчера, ко прай нощеска Laughing?
За Норчето вече разбрахме Mr. Green.
Джуджи, тенкю Hug! Второ отрицателно мнение ми е пре-достатъчно Peace. Ми то за жълти стотинки какво и да очаквам Whistling.
Гери, за морето ти завиждам, пък тоз град ли е, що ли е, хич не съм го чувала. Знам само Палма и Мадрид. Ко се понапъна мога да родя още едно-две имена hahaha. Пък че сме оправни Лъвичките, ми верно си е, к'во Rolling Eyes. Ама без мъж трудно седим Whistling.
А иначе тук от Бг от къде си? И можеш да пратиш ЛД на Венчето да те вкара в първата страничка Hug.
Венче, прочете ли книгата, душицо? Или склопи рано очи? Щото аз тъй направих. Легнах с лаптопа и в един момент се усетих, че просто спя hahaha.
Айде чакам да се излюпите и да кажете кой какво прави нощеска Wink.

Общи условия

Активация на акаунт