Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 690
  • 743
  •   1
Отговори
# 645
Добрютро.
Полинко, ами пак спах. И се навъртам тъдява още откъм 6 сабахлента. Мислех да пиша, но гледам, че си ме изпреварила докато понаобиколя "печата". Сега се чуствам свежа като репичка и мога да обичам цЕлото свЕт.

# 646
Стефче, много рано, пиле Laughing. Ама понаспала си се вчера, затуй.
Аз отивам да правя попара на Ник и съм намислила днес една питка, да видим дъл ша я докарам Rolling Eyes.

# 647
Айде на кафетооо!

Днеска май ми идва.... и ми е едно нервно, криво и мушнах 1/2 шоколад - от яд. А детето - малкото, че голямото не стигам - го ступах вече 2 пъти. Седи гол в стаята и не се облича 20 мин. и се инати и ходи бос из апартамента а се отопляваме на печки и не са пуснати още. Нещо хич не ме слуша, все на обратно прави и го е хванала някаква щуротия, реже с ножицата - къде що намери, ходи с едни торби и пълни къде що намери - дистанционни, мобилни, запалки, ножове... Ако нещо изчезне в чудо се виждаш, кое къде е пъхнал и къде го е скрил  Mr. Green Ама да е жив и здрав, бели да прави! 

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 09:33 от M_Nik

# 648
Миленка, това е щот си гризнала само половин шоколад Laughing. Я гризни и другата половина и да видиш как всичко ще си дойде по местата Mr. Green.
Малкият на колко е точно? Моят се очертава дивак та не знам какво ме чака занапред ooooh!...

# 649
На 3 годинки и 5 месеца е малкия. Май е във фаза на отрицание. Сега гледа Книга за джунглата, та е мир. Не че не го е гледал иначе през 3-4 дена.

Май няма да се хващам за работата, то не си заслужава много, като изключим социалните контакти и моето изкукуригване вкъщи. Ще търся нещо друго пак, че и от бюрото ми предложиха някакви курсове...
Една кайма съм взела, кво ли да я правя? Ако питам домашните - кИбапчета, ама аз по-искам манджа.

Реа, честити придобивки! Със здраве да ги ползвате и щерката, и ти!   bouquet Пък ще споделиш опит. То големия, като му купихме телефон за 130 лв., той го затри, та сега ходи с едни за по 20-до 50 лв. мах. А и на какво приличат, замерят ли се с тях  Mr. Green

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 10:07 от M_Nik

# 650
Добро утро на всички   bouquet

Пол снощи - Я спА  Laughing нал' съм сърдита, нИ му думам  Crossing Arms Освен всичко , събуди къщата тази сутрин. Станал рано и отишъл при мотора си и се метнал на него и дошъл до вкъщи да го видим.  Rolling Eyes Звъни на вратата, а ние всички спим, та ни събуди. Сега още по ме е яд, щото ме заболя главата

Обаче ще излекувам днес главата си. Ще ходя при онази дето внася от Румъния разни неща и ще видя дали няма да си купя нещо от нея. С 3 приятелки ще идем . Жената се е върнала от Румъния вчера и сигурно има интересни неща. А дано деееееееее.  Simple Smile

M_Nik  направи нещо да има за повече време, кИбапчетата мн бързо ще се излапат. МОже да направиш - мусака, зелеви сърми.
Та като говорим за ам-ам, в петък правих на малки тайни макарони с шунка и сметана. Лелеееееееееее това е супер готино. Разбира се, ако обичате макарони и т.н.

# 651
Добро утроооооо! И ние се излюпихме.

Мъж ми върти палачинки  Mr. Green аз дремя тук, детито си играе. Времето се очертава хубаво и пак ще излизаме някъде. Мислех да ги пращам баща и дъщеря на разходка пък аз да чистя, ммммммм замислих се и не ми се седи вкъщи пък. Колкото изчистя толкова.

Поли, искам снимка и рецепта на питката с подробно описание на приготовлението й. Вчера от метро си купих мая та когато искам да мога да направя.

Миленка, мойто е на 2,6г. и е във фаза на отрицание вече 1 г. поне. Първо казва не, не искам, не мога и т.н. обаче все пак и все още го прави. Сега има и нов лаф - "това е нежъжможно". Та от повечето си приятелки, които са с по 2 деца вече, занм че тая фаза само се задълбочава, а не преминава.

Реа, пожелавам ти един приятен шопинг и да се върнеш с пълни торби. После снимки.

Да ви се поФаля на дребото му се показаха и 3 те кътника, сега ги чакам да избият целите и ще съм спокойна, че поне зъбите приключиха, че с друго такъв зор с нея не съм видяла.

# 652
Норче, и ти кат мен с шопинг-терапия се лекуваш Mr. Green. Ние с мъжа ми и двамата сме така - много хубаво се успокояваме hahaha.

Миленка, знам много хубава рецепта за фалшива дроб-сърма. Прави се с кайма и става едно към едно. Ако обичате де Hug.

Джуджи, дано успея с питката, че с Ник малко ми е сложно Rolling Eyes.
Иначе по твоя въпрос една мама се включи и точно това каза - малко е дошло брашното. Ама тя пък каза, че умишлено така си ги прави питките, щото ставали по-вкусни. Тъй че от дефекта става ефект, нали знаеш Wink.

# 653
Вениииии, айде, душицо, скачай долу Hug!

# 654
Жуууу, Стефче, и вие само зачитате тука Laughing. Нещо ново?
Извинете за последователните ми постове, но отказвам да редактирам, щото никой не вижда после редактираното.

# 655
  • София
Добро утро!
Джуджи, звучи хубаво, че са изникнали зъбите на детето, май са голям дерт... аз съм забравила вече какво чудо беше  ooooh!!
Много ти благодаря и за инфото за препаратите, спести ми едно ходене за нищо до Метро  Hug.

Поли, аз се усетих снощи как почвам да се отнасям и изключих компа, но за сметка на това ТВ-то ми е работило цяла нощ!

# 656
Поли, кажи за дроб-сърмата... няма да е днес, че мъжо не яде и ориз, но - за останалите - супер! Виж мусака може да върви...  Peace Благодарско!
На малкия кътниците излязоха на 2,3 г., ама кучешките... много болезнено беше.

# 657
  • София
Ммм, ще направя и аз мусака в най-скоро време!
Като заговорих за нея, някой засичал ли е Мастерчето? Не се е обаждала тук скоро и сигурно ни кръшка с новия лаптоп  Wink.

# 658
Ммм, ще направя и аз мусака в най-скоро време!
Като заговорих за нея, някой засичал ли е Мастерчето? Не се е обаждала тук скоро и сигурно ни кръшка с новия лаптоп  Wink.

В скайпа е Mr. Green.

Миленка, ще я потърся и ще ти я постна тук.

# 659
  • София
Ахааа, добре, да не я мисля, че се е запиляла  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт