Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 738
  • 743
  •   1
Отговори
# 75
Я да ви питам сега нещо... на прощъпулник носи ли се нещо на детенцето Thinking Изобщо от гледна точка на госта какво се прави?

# 76
Я да ви питам сега нещо... на прощъпулник носи ли се нещо на детенцето Thinking Изобщо от гледна точка на госта какво се прави?

Някоя дрешка, или играчка.

# 77
Ето ме и мен , влязах да се изкъпя и докато ми съхне косата седнах да ви изчета първо и после да ви пиша  Mr. Green

Чочо да е жива и здрава мама още дълги години   bouquet

hayasy единствено да се радваш, че нямаш такива екземпляри у дома като моите др. не мога да кажа.............аз с мойте не мога да се справя, все пак живея с два водолея и една дева  Twisted Evil Повярвай ми опитала съм мн неша  и варианти............ама нищо нестава...........но не съм се отказала дееее

tediko като ходя при детенце винаги нося по нещо, дори и да няма празник. Май няма нищо задължително за този повод да се носи, но за детенцето ще се радва на някоя играчка.

Стеф мн си си добре, готина си и ти е една такава лъскава и дълга косата. На снимките изглежда мн здрава, но ти казваш , че имаш проблем и това мн ме очудва  newsm78

Пол мн добре си се изправила, а и когато е с хубава преса става муцка . Харесва ми и цвета на русото ти.  Peace

И да ви се поФаля най-накрая. На шега на нешега си купих днес в обедната почивка лап топ  Mr. Green Марката е Asus 2008г с вградена камера, f5vl, 120gb hdd, 2.0ghz, 1gb ram, wi-fi, slot . За скромната сума от 380лв  Mr. Green Тия параметри ги преписах, да не мислите ,че мн разбирам. Не е чак кой знае кво, но за парите си е оки.
Днес на бач пак хванах от някъде нет, но не го използвах , че нямам антивирусна програма. Утре ще си сложа и ще ви пиша от там  Hug

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 20:19 от ReaNora

# 78
Ехаааа, Норче, супер, честито за лаптопа  bouquet!
Ай не бъди толкоз гадна сега и оставяй децата да припарват до компютъра Mr. Green.
 Hug

# 79
Благодаря Пол     bouquet утре се чудя с кво да почерпя на рабата, ние само поводи си търсим......... Мислих да им направя добруджанки сутринта ще стана рано, но те за 12 бг а ние сме 10.................тъй , че за никой няма да стигне  Mr. Green
Може би ще мина през закуските и ще взема милинки, всички мн ги обичаме сутрин .

# 80
...Може би ще мина през закуските и ще взема милинки, всички мн ги обичаме сутрин .

....и по кафенце, и айде, готово. Можеш даже да им го пуснеш виртуално hahaha.

# 81
  • София
Реа, честито! Със здраве да го ползваш  Hug! На мен рутера ми прави някави проблеми и то само и единствено с нашия форум  Crazy! Направо ми идва да го изфраскам с нещо тежко  Confused!

# 82
Споко Вени, не си само ти  Peace Много СТЕ  Mr. Green

# 83
  • София
Споко Вени, не си само ти  Peace Много СТЕ  Mr. Green
И други ли имат подобен проблем? Има ли някъде нещо писано из форума?

# 84
Вени Във форума, незнам, но в скайп мацките се оплакват , hayasy , Рени,.........., че страдат като теб и немогат да пишат тук  Wink Hug

# 85
  • София
Ааа, ясно! Благодаря ти  Hug!
Ама много странна работа... Когато интернета ми минава през рутера - нямам достъп до сайта, ама като бодна кабела директно в лаптопа - ей, на, пиша си без проблеми  newsm78! Луда работа - сега установих колко съм пристрастена към форума  hahaha!

# 86
Луда работа - сега установих колко съм пристрастена към форума  hahaha!
Не си само ти...........
Днес кво сготви?  Sunglasses

# 87
  • София
Таратанци, както казва баба ми  hahaha! Мама вчера беше правила капама, а пък баба ми ми пратила баница и днес имаше за дояждане, та се отказах да готвя месото, както мислех. Класически мързел съм аз Blush

# 88
Направо ти завидях  Heart Eyes Hug Simple Smile

# 89
И Стефка има проблеми. Писа ми по скайп. Пък ние си мислим, че само софиенки Thinking.

Общи условия

Активация на акаунт