Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 732
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Аз съм ами  Laughing Имаме ``проблем``.
Вчера на Васко му падна 1 зъб и сега го издирваме.Уж си го е сложил под възглавницата -ама го няма.Търсим  Crazy
Коя е Гери Петрова?

П.П. И аз забравих да сложа пара под възглавницата ....Няма нищо де-ще му го осребря на ръка.

# 586
  • София
Добре е, благодаря  Hug! Харесала си е една акушерка в отделението по патологична бременност и ще ходи при нея всяка седмица до финала за тоновете на бебето. Доктора е казал категорично, че ще се ражда със секцио. Мисля, че това не я притеснява, даже се чувства по-спокойна. Може би защото и аз съм раждала така и успях с подробности да я информирам кое как става, а и видя, че оживях  Mr. Green!

Жу, разсмя ме  Joy! Дано намерите зъбчето  Hug. Марти сутринта ми звъня да каже, че му се клател зъб.

# 587
Аз съм ами  Laughing Имаме ``проблем``.
Вчера на Васко му падна 1 зъб и сега го издирваме.Уж си го е сложил под възглавницата -ама го няма.Търсим  Crazy
Коя е Гери Петрова?

Ей Жу  Hug Дано го намерите. Нали се хвърляло на покрив и се казвало "На ти кокален, дай ми железен".
Гери Петрова я видяхме за малко да чете и я поканихме, но явно не е лъв. Може би се е объркала момичето.

# 588
Скритите станаха трима Crazy.

За срещата - където кажете Peace.

Жу, я си признай бързо къде завря зъба на детето Twisted Evil. Щот да не му сложиш под възглавницата пари, нали Mr. Green?

# 589
Чочи, недей. Може да си е някой наш. Нека си гледка.

Аз не със лошо,бре,душко  Peace
Просто ми е интересно кои са.......

# 590
Жуууууу да ти пратя един на Мишо, той в срок от една седмица си извади 2 и сега е мн смешен. Обаче зъби имам истински при това и вчера като чистих нямарих още  hahaha bowuu
Вени , ясно , важното е ,че е добре  Peace

# 591
Чочи, недей. Може да си е някой наш. Нека си гледка.

Аз не със лошо,бре,душко  Peace
Просто ми е интересно кои са.......

Знам, Чочинка. Просто казах.  Hug
Ми да ти кажа онзиден покрай Мадам Стасита се убедих, че наистина всевъзможни хора по най-различни поводи могат да зяпат в една тема. Не винаги защото се интересуват от нея. Ако тя не ми го беше казала нямаше никога да ми хрумне. Форумът е огрмен, хора - разни.

Отивам да закусвам - рохко яйце с припечена филийка. Моят явно ще спи до 3.

# 592
Hi
mersi za priweta i pokanata
sory za latinicata, pisha ot rabota, ne mi otwarq kirilica,

a w momenta bez praid, da
no inache Luw.

lek den macki, dowechera ot u nas si, shte wi se predstawq

# 593

lek den macki, dowechera ot u nas si, shte wi se predstawq

Съгласна съм  Flutter Laughing Добре дошла  bouquet

# 594
  • София
Гери, току що се уреди с прайд  Hug! Ха, добре си ни дошла!

# 595
Аз пък видях, че пишеш в испанската тема Flutter. Интересно да разкажеш  довечера, да Peace.

# 596
Гери,споко-вече си имаш прайд.
 JoyМерси,за предложението ,Реа-щом е в срок на годност.И аз имам едно пликче със зъбки-не  е като да нямаме  Laughing Що ги събирам  Embarassed нямам представа,но нали съм `къщовница`.

Осребрих му го аз-дадох парата  tooth Сега е с два зъба нови-предни.......място има и от двете страни.....абе-смешен е.

# 597
  • Пловдив
Стефи, не си го слагай на сърце, аз просто нямах избор, трябваше да почна някъде...ама няма да напусна сама, ще чакам да ми кажат да си одя...колкото, толкова. Пък здраве да е!
Здрасти, Гери! Добре дошла!  Hug

Не мога да ви изчета, много пишете, бре!

Сега изпращам децата на кино в МОЛа със зълва ми, пък аз с една приятелка - съфорумка/лъв, ама не пише при нас, ще излизаме на кафенце... Mr. Green

# 598
Бенджи,прикоткай я да дойде деееее.....Приятно кафенце   bouquet

# 599
Пишем , пишем Бенджи, днес ми намирисва на нова темичка.
Пол и аз видях Гери къде пише  Embarassed

Звъня на моят и го питам: Застраховка направи ли? Жив ли си още?
А той: ОООО още неможем да го запалим мотора  Mr. Green голяма съм злобарка. Сутринта като тръгва си го помислих  Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт