Жената лъв - 15 тема! 2010-та ще ни донесе весели джамбурета :)

• 14 716
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Реа,пусни си скайпа да ти пратя нашия мотор да видиш такъв ли е горе-долу на мъж ти.

# 601
  • София
Звъня на моят и го питам: Застраховка направи ли? Жив ли си още?
А той: ОООО още неможем да го запалим мотора  Mr. Green голяма съм злобарка. Сутринта като тръгва си го помислих  Whistling Whistling Whistling
Joy  Joy  Joy

# 602
И аз съм склонна с децата, че иначе по-трудно се организирам.. кой да ги гледа и т.н. Ама всеки както му е удобно. Ние бяхме ходили на едно много хубаво хотелче на Черни осъм, ама сега не знам дали го има.
Мъжо спи и ърка  ooooh! а на мен ми се ходи на разходка, че каквото слънчице пече тука  Simple Smile А с малкия като излезна - си е все едно като всеки ден, поне малко разнообразие да има. Или на парка или в зоопарка - той е наблизо, но уикенда се изсипва цяла София там. А и на Виоша ми се ходи, ама с тоз поспалив мъж, тъкмо той стане и е време да ляга детето.

Реа, внимавай какво си мислиш!  Mr. Green

# 603
Да ти призная Жу не съм го виждала. Нали съм сърдита  Crossing Arms Само съм го виждала в мобиле.бг вечерта преди да го купи и понеже незнаех , че него ще купува ама хич не съм се загледала. Той търси от 1 година и съм видяла 10000000 модела, но горе долу знам ,ч е е кросов  Peace

# 604
Няма никой, къде сте? На разходки сигурно, на това хубаво време.

Ние се разходихме, купихме на жужи ботушчета, хапнахме, сега баща й я приспива, а аз kaffeetrmker_2 smile3546. Чакам да стане и той и да ми помогне да направим една лазаня. Мислим и до метро да ходим. Някой ако иска нещо да гледам да свирка.

# 605
Къде сте,бре?

# 606
Зсравейте официално по следобедному.

За протокола , омъжена , за един послуШен Рак. Ве4е 6 год. Пак от толкова живея с него в Испания, както ве4е сте подуШили, / нормално, 4уждо присъствие в прайда, трябва да се провери/....За в момента отглеждаме ку4е и папагал. Допълненията са в проект.

Интересно и весело най ве4е е тук, та за това надни4ам, сродни дуШи, като 4е ли намирам Wink

За Испания ниЩо нетипи4но. Тресе ни кризата, ама ние се не даваме. Ба4каме и толкоз. Ао има въпроси, питайте, отговарям.

За в момента се оттеглям да положа морна грива, 4е днес ми раказаха играта като съботно, да не съм валат за през уикенда.
Приятен уикенд.

# 607
  • София
Хаясич, ако не те затруднява, погледни моля те дали има в Метро препарат Frish Aktiv за съдомиялни машини (прах или таблетки)  Hug.

Здравей официално, Гери, сигурна съм, че при нас ще се чувстваш добре   bouquet!
Моят девер е в Испания и на връх нова година питам мъжът ми каква е часовата разлика, кога при тях ще дойде новата година и получих следния отговор: "Абе след час и половина някъде!"  Joy

# 608
Да докладвам - успяхме да се разходим в Южния парк, толкова народ на куп - не съм виждала. А сега ще ходим на кръчма, ако намерим с кого (че сега се сетихме), ако не - сами.

Търсиме си и барстол, но да е по-нисък - 70 см и даже намерихме, но се оказа че някой го е предплатил в магазина, а доставка чакали след 2 месеца  Shocked

# 609
  Здравей, Гери! Добре дошла! Половината ни рода живее от 10-тина години /някои и повече/ в Памплона и околността Simple Smile.
  Ние днес почти целия ден бяхме в Зоопарка. Много беше хубаво временцето и нямаше много народ. Децата поиграха, поосмърдяхме се от гадинките и се прибрахме. Аз спретнах пак Мифли с локум, замесих отново и поседнах пред компа да почина. Сега мисля какво да сготвя за вечеря  Thinking.
  Миленка, бар столчета има в Юск в ХИТ, а също в Практикер съм виждала. От метал и дърво. Не са много високи.
  Да се похваля: много съм доволна от Вили! Върнали са им класните по литература и има 5. Много хубаво пресъздал съдържанието на приказката, но заради правописни грешки, госпожата му е взела една единица. Този правопис му е голям проблем, но съм доволна, защото госпожата им много изисква, а и това не е най-лесния му предмет.

# 610
Гери привет и добре дошла, надявам се да ти е приятно и уютно при нас.

Вении, къв тоз модел прах и таблетки за миялни. Но ще погледна, ням те оставям в беда.

Моята лазаня се пече, а дребното още спи, кво ще го правя нощес идея си нямам, ама много се умори от разходката милото, мислех да не я слагам да спи, но сама си взе жабата и отиде да си легне. А сега дано майка ми се съгласи да се качи да гледа дребното да не го влачим с нас в метро.

Ренка браво на детето, заслужава награда.................... Мифли с локум. Фърли малко насам, деееееееее.

# 611
  • София
Джуджи, ей това е прахта http://freshaktiv.eu/5/18/29.html, но марката има таблетки, сол, гел... изобщо цялата гама продукти. В една тема много ги хвалят момичетата, обаче в София ги има на малко места. Някой беше споменал, че Метро ги зарежда, та за това. Но не ми спешно изобщо, ако нямате време и нерви да се мотате и по щандовете за препарати, не е никакъв проблем  Hug!

А на теб мисля, че ще ти е нежъжможно да спиш тази вечер  Wink  Hug! Джуджи-младша като се наспи и се разиграе... дупе да ви е яко  Heart Eyes!

# 612
Хелоу Laughing! Как сте, маЧки?

Аз като не можах да отида на фризьор тая седмица, накрая си викнах в къщи....сестра ми Wink. Та сега съм боядисана.

Джуджи, пуснах едно питане в темата за питките, ама никой не ме отрази Mr. Green. Което ме навежда на мисълта, че не могат да ми отговорят Mr. Green. Или пък ги мързи Crazy. Ще изчакам още малко, и ще пусна едно лично на една девойка да видим какво ще каже.

Венче, смъкна ли козината hahahaHug
И аз трябва да я свърша, ама кога newsm78...

# 613
  • София
Венче, смъкна ли козината hahahaHug
И аз трябва да я свърша, ама кога newsm78...
Айде утре, Пол, мен днес ме домързя  Blush. Разходих се малко до близкото пазарче, а сега чета книжка. Ми то било голям кеф да не трябва да мислиш кой какво ще яде и да не те прекъсват на всяка трета страница  Mr. Green!

# 614
Сега ми припомни колко книги изчетох като бременна Laughing. Една камара криминалета. Мини книжарничка мога да отворя Mr. Green. Сега няма как. То и на компютъра вече трудно стоя от малкия. Откак се научи да се качва на дивана, нямам спокойствие. Все съм нащрек да не се преметне с главата надолу ooooh!. И козината си нямам време да махна hahaha Rolling Eyes. Чудя се как допуснах всички да мислят, че ми е нещо като зачислен Thinking...

Общи условия

Активация на акаунт