Какво правят мъжете ви, когато почиват?

• 7 545
  • 150
  •   1
Отговори
# 105
Ако не правим нещо заедно, чете един куп икономически, политически и сатирични блогове и списания, гледа телевизия, планира какво ще сготви или пък къде ще ходим да хапнем. Когато времето позволява, караме колела, но той вече започва да прави неща, които са опасни и мен ме е шубе, та скоро и това ще е нещо, което той прави сам докато аз бавно обикалям накъде наравно. Пак по-добре от навика му да се зомбира пред телевизора, гледайки неща, които са лошо направени и тъпи.

# 106
ние имаме 14 год брак и още сме като сиамски близнаци............еднакви интереси, вкусове, мироглед...еднаква професия и приятели Rolling Eyes всичко.

# 107
моят съпруг е маниак на тема Плейстейшън ,когато е свободен предимно неделя по цял ден прекарва с джойстик в ръка,или гледа някакъв филм с пакет слънчоглед,има си специална стая оборудвана с какви ли не тонколони и усилватели ,сяда си там затваря се и си прекарва така свободните почивни дни
на мен не ми пречи ,защото и аз си стоя на компа и никой не ме безпокои

# 108
Моят се занимава с гледане на всякакъв вид спорт,висене пред компютъра,от време на време си играе с детето,спортува newsm78Общо взето това прави когато по4ива

# 109
Moja pak zimno vreme zadaljitelno e na lov po balkanite #2gunfire v sabota i nedelia, a liatno vreme vsiaka sabota patuvame zaedno nqkade - ili sami ili s decata. Deva e. Az 4esto mu kazvam - 4ujdite maje hodqt po jeni, a ti na lov  hahaha

Ми ти знаеш ли какво лови? Joy Joy Joy

Знам, знам Laughing понеже е отличен стрелец всеки път след лов влачи купища месо-от глигани, елен, диви зайци, птици разни...

# 110
Моят непочива,абсолютен работохолик до мозъка на костите си. А когато се прибере вечер ако не е много късно за лягане,след вечеря, ляга и гледа ТВ. После облича пижамата и пак ляга

# 111
Нищо не прави, освен висенето пред компа , лежането и гледането на ТВ не се брои за нещо.

# 112
През повечето от  свободното ни време си говорим..за всичко..за света,за птичките,тревичките..абе каквото ви дойде на ум...много обичаме да коментираме и спорим...майка ми казва:"Направо ви се радвам като ви гледам, как не ви писва да говорите и спорите за глупости   Simple Smile"
И двамата сме Раци  Simple Smile

# 113
Моя е голям маниак на риболов и футбол с тях си почива !

# 114
  • la Città Eterna
Денонощно чете новините в Интернет. Особено се дразни от Берлускони (болна тема за всеки италианец, независимо дали е привърженик или противник). От време на време изпраща е-мейли с фън на колегите си. Говори с часове по телефона и обсъждат с часове клюките кой кога какво... Ремонтира компютри и преинсталира софтуер за приятели и роднини. От време на време си готви паста, обича да меси и пече хляб, понякога човърка нещо по мебелите, ВиК или Ел инсталациите в къщи (много страдам, защото всеки "ремонт" се проточва с месеци....)

# 115
Почива си на компютъра до 3 часа посред нощ/после не може да стане сутрин- Водолей!

# 116
 Thinking хмм,как си почива труден въпрос.През летните месеци е за риба,но през зимните си е в къщи.Заниманието му е да ме дразни и да види този път колко бързо ще "яхна метлата" afwitch,е случва се и да се зомбира пред ТВ-то.

# 117
Знаех, че като влезна тук, ще се успокоя!
Рак. Пуца ли, пуца на Фифата (Плейстейшън)! (Или на компа: стреля ли, стреля!). Понякога филм - заедно. Знаех, че не съм единствена, благодаря ви Laughing  bouquet

# 118
  • Стара Загора
С две деца сме малко време ни остава за почивка. Събота  и неделя са ни почивните дни, лятото ходим до село или някъде другаде.
Ако сме си  в града, води децата на разходка сутрин, аз да изчистя за два три часа, ако приспим децата рано или са при баба си, вечерта гледаме филм.
За излизането с приятели или сме заедно или поотделно, зависи дали има кой да гледа децата. Ако се вижда със съученици или колеги аз не ходя с него.
Иначе, чете по форуми и той, по - малко играе на комппютъра в  сравнение с преди, но както казах малко свободно време имаме.

# 119
Пред телевизора почти през цялото време. Ходи и на Еврофутбол с приятели.

Общи условия

Активация на акаунт