Какво правят мъжете ви, когато почиват?

• 7 561
  • 150
  •   1
Отговори
# 90
Тегли филми и после ги зяпа на компютъра-телец е Rolling Eyes

# 91
Аз се чудя ако наистина половинките прекарват свободното време само в сън или пред компа, кога мацките правят нещо заедно с възлюбените си Grinning Изключвам времето за лягане. Смисъл че ако и двамата ходят на работа, обикновено остават само почивните дни, когато могат да се видят  Rolling Eyes

Не правят. Или правят рядко. Поне с такова впечатление оставам от другите теми. Имат нужда от лично пространство (и двамата) и си имат различни приятели, с които излизат, различни интереси и т.н. В една съвсем прясна тема дори се оказа, че и празнуването на рожден ден е нормално да е самостоятелно. Така че не се чуди, свят шарен Simple Smile

# 92
Ами, то излиза, че все едно са съквартиранти. С тази разлика, че правят секс Grinning

# 93
  • Под тепетата
Ами, то излиза, че все едно са съквартиранти. С тази разлика, че правят секс Grinning

В_и_В_и извини ме,но какво може да се очаква от една двойка женени например от едно 13-15 години.Моето мнение е,че в крайна сметка с годините малко или много се става малко и като такива.В смисъл,че те са правели,правели всичко заедно в един момент искаш малко да се"отделиш" от милото и да правиш някои неща сама или с приятелки например...това е мнението ми относно "станали като съквартиранти" Peaceдано правилно да съм се изразила

# 94
 smile3521почива ама не....винаги е с някое от децата newsm48 а и аз имам нужда от,,социални контакти'' -били те на компа.С една дума вечер аз повече релаксирам!!!!!!!!!На децата им омръзва само с мен....и добре ми дошло. smile3533но иначе винаги четиримата сме заедно за вечерни щуротии...Съпруга ми е Водолей.....и аз .

# 95
И ние имаме 10 годишен брак ,ама не сме
 съквартиранти....това си зависи от хората!!!! newsm47ако не вършите заедно щуротии и ,,сериозности'' ежедневието (сигурно)те поглъща.

# 96
не гледа телевизия, нито играе на комп игри....
масажира ме, върви след мен и ме дразни.."това направи, онова направи.."
обсъждаме проблеми , и.тн дружно се справяме с децата....  Animal Tropical FishРиба е.

# 97

В_и_В_и извини ме,но какво може да се очаква от една двойка женени например от едно 13-15 години.Моето мнение е,че в крайна сметка с годините малко или много се става малко и като такива.В смисъл,че те са правели,правели всичко заедно в един момент искаш малко да се"отделиш" от милото и да правиш някои неща сама или с приятелки например...това е мнението ми относно "станали като съквартиранти" Peaceдано правилно да съм се изразила
Не знам наистина. Само питах. Моят брак е от около 4 години. Много ще се радвам, ако след време не се отделиме да правим всичко сами.
За личното пространство и аз съм на мнение, че трябва да го има. Аз още докато бяхме гаджета имах нужда от личен живот. За мен повече ми допада  половината от свободното време с приятелки, другата половина заедно или нещо такова, а не 100% всеки за себе си. Ама ще поживеем, ще видим как ще е.

едит:всъщност тук почти никой не каза, че половинката се среща да разпуска с приятели Wink

# 98
Никога не съм делила времето процентно за него и за приятели и самостоятелни действия.
Просто правя това, което искам и както го чувствам.
На тоя етап не изпитвам нужда от заграждане на лично пространство и време.
Предпочитам да изляза с него и детето на разходка, отколкото с приятелка на кафе. Предпочитам да гледаме заедно ТВ, вместо с друг на кино...не зная как точно да го формулирам, но мисля, че е ясно...поне за нас двамата  Laughing

# 99
Re: Какво правят мъжете ви, когато почиват?

Каквото правя и аз. През седмицата много нямаме време и през уикенда гледаме да сме все  заедно. Дали ще ходим навън или ще си мързелуваме вкъщи..все сме си заедно. Миналия уикенд примерно не ни се излизаше и си привихме кино маратон / стари филми, които сме гледали много пъти, но които и двамата обичаме / ... гледане на филми цялата съботна вечер и почти цяла неделя Simple Smile

# 100
През седмицата след работа се срещаме с приятели на вечеря или разговаряме в къщи докато оправяме и вечеряме. 1-2 в седмицата спортува след бърза вечеря. После душ и сън. Почивката му 1-2-3 дни в месеца е разходка, пътуване нанякъде, пазаруване, почистване на колите или се върши нещо из дома.

# 101
Сяда на компа и стреля, стреля, стреля.... Как не му омръзва, просто се чудя. Писна ми да му гледам гърба. От време на време гледа мач или нещо по ТВ. Тогава аз се дореждам до компютъра.
Козирог е.
Това все едно аз съм го писала.И той е козирог. :l Но ако има мачове,всичко друго е на заден план.

# 102
Екса почиваше като списваше по форумите, поне на времето, сега сигурно отмаря с младо гадже знам ли го.

# 103
Зимата е скучно ,обикновенно гледа тв или нещо на компютъра,пазаруваме и задължително срещи с приятели.С нетърпение чакаме лятото,тогава се отдава на новото си хоби–подводни спортове,а аз не съм против да си седя на плажа.Ама ще си почакаме.........  .

# 104
Moja pak zimno vreme zadaljitelno e na lov po balkanite #2gunfire v sabota i nedelia, a liatno vreme vsiaka sabota patuvame zaedno nqkade - ili sami ili s decata. Deva e. Az 4esto mu kazvam - 4ujdite maje hodqt po jeni, a ti na lov  hahaha

Ми ти знаеш ли какво лови? Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт