Какво правят мъжете ви, когато почиват?

• 7 561
  • 150
  •   1
Отговори
# 60
В неделя аз правя закуската,той си поспива ...докъм 10 часа,защото през седмицата той става да буди сина за училище и да прави закуската.

После излизаме.Обикновено пазаруваме в неделя ...тръгваме от един хипермаркет,после в Мол-а, на кафе...Ако сина ни е с нас,обикаляме и Техномаркет,Технополис...Прибираме се към 3-4 часа...междувременно обядваме някъде.
Той пак си почива около час,час и половина,аз през това време приготвям вечерята...после чистим къщата .Вечерта гледаме Тв.
Миналата зима почти всяка вечер играехме на Монополи...но после на синчето му омръзна...
Не си пада по компютрите,за него са загуба на време.когато нещо го интересува,намира, прочита и дотам.На игри не играе.
Но може да слуша музика по цял ден...не мога да му преброя вече колекцията от дискове с музика.
обича да ходи на риба,лятно време често ходи с децата...казва ,че така отпуска много...

# 61
Зяпа ТВ-то, сменя каналите постоянно, завива се през глава с няколко одеяла и накрая заспива..

Същото.

# 62
  • Не от София.
Ако ни съвпаднат почивките ме юрка-или за секс,или да ходим заедно на кафе и на разходки.
Ако не сме заедно-разхожда кучетата,ходи с приятели на кафе.Дребният не му уйдисва на акълите,щото е залепен за компа.
Лятото /ако не си намира работа/ е за риба.Общо взето мрази да е сам.Ей това много ме дразни,щото аз пък имам голяма нужда отвреме навреме да дишам самостоятелно.
Ама кой те оставя. Crossing Arms

# 63
Когато сме на почивка се занимава с хобито си, когато е в къщи и има свободно време се подготвя за хобито си Simple Smile, обича да гледа филми, разхождаме се винаги уикендите. Много мрази да си губи времето, така че при него всичко се прави с някаква цел. Зодия Лъв

# 64
  • София
Поспива до по-късно през уикендите, след това има списък със задачки, които трябва да изпълни. Simple Smile Аз обикновено му преча да ги изпълнява. Simple Smile
Обядваме някъде навън, моткаме се, пазаруваме храна, после всеки се отдава на личните си занимания (книжки, комп и т.н.). Привързан е към компютъра си, аз също. Близнак.

# 65
Че те всички като че ли една майка ги е раждала бре.............  Thinking
Всички се оказаха от една порода, тук-там някои изключения.

# 66
Моят приятел е финландец.
През свободното си време - ходи 2 пъти в седмицата да играе хокей, свири в непрофесионална рок група, която се събира веднъж на 2-3 седмици, а ако имат някое участие по рожденни дни, тогава и по-често.
Отделно, аз го мъкна на танци, където групата ни е изцяло женска  Mr. Green Ама в последно време хич не му се ходи там и усещам как ще ме зареже  Whistling Ама и аз да бях на негово място и аз сигурно щях да се откажа  Twisted Evil

Другата му страст е Discovery channel. Когато се ядосам от липса на внимание, записва предаванията и правим нещо заедно.
Моят за съжаление не готви,  Rolling Eyes но поне ми помага с други неща.

Като цяло, гледам, че финландците държат на спорта. Поне това са моите впечатления. Е, разбира се, че има и изключения. Но и тук трудно се намират някакви развлечения и всеки май се спасява по единично.

# 67
.
Чета ви и че някои се хвалите,че мъжете ви си почиват докато се занимават с децата. Ще ме извинявате,ама е абсурдно такова твърдение-да търчиш по едно дете или да си играеш с него не е почивка,а по-скоро заместване на мама докато тя си почива или върши нещо друго.... Whistling[/b][/i]
Ами, аз отговарям какво правим събота и неделя, когато мъжът ми не е на работа. За майка ми и баща ми например е супер разтоварващо да си играят с детето. Първото нещо, което прави баща ми като се върне от работа е да подхвърля малката нагоре, после да се борят или да строят нещо. Никой не го кара, но на него му доставя удоволствие. Друг е въпросът, че ти или аз примерно сме по цял ден с децата и играта с тях ни отегчава, а определено не би трябвало да е така. За мъжа ми разходката навън с детето определено е почивка. Доставя му удоволствие да я пуска да търчи в магазините или да си ровичка нещо в парка. Не виждам никакъв абсурд, а просто различни гледни точки.
По същата логика някои могат да възприемат спорта като вид натоварване, а не почивка.
За мен например е абсурдно един човек да прекарва почивните си дни в гледане на телевизия и спане, но свят шарен.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 22:28 от В_и_В_и

# 68
Ами да се отчета и аз  Laughing
За щастие или нещастие хобито и втората му професия (за него първата  Wink) е музикант - свири на саксофон. Не мога да ви опиша какво изживях вчера например - той се упражнява, просто ей така, малката си пуснала една пееща играчка - Дядо Коледа и не спира да крещи мамоооооо, аз съм пред цикъл и направо ми идваше да се хвърля от прозореца....
Но това е само когато ще ми идва, т.е тогава се нервя от всичко. Общо взето помага много с малката - напоследък смяната на памперсите, преспиването са негови задължения. В домакинството помага когато и за каквото го помоля, но сам да се сети - нееее.
Другата му страст е да чете рубриките на Иво Инджев или да гледа Дискавъри, Хистори и подобни канали, което ме устройва, защото и аз ги харесвам.
Лятото почивните дни почти не го виждаме, понеже е на извеждания, но когато е свободен ходим на разходка или на пазар.
Зодия Дева е.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 23:08 от данина

# 69
Ох, чудя се да се похваля ли или да се оплача... Tired
Като си е вкъщи, което е рядко (за щастие  на мен и децата Joy ) първо организира всичко и всички! Мъкне ни на разходка някъде из шубраците. Много обича да ходи по църкви, най вече в манастири (витражите са му слабост от младини и все не може да им се нарадва). После ни води някъде да ни нахрани. После ще ме замъкне да ми купи нещичко, макар и дребно, защото толкова рядко е почивка и сме заедно, че това му е ритуал някакъв. Ако все пак се измъкнем от екскурзийката и останем у дома, се започва поетапно подреждане на всяка стая в къщата и привеждането и в каталожен вид. За мен хаосът е най-подреденото състояние и знам кое къде ми е. Като подредим... иди го търси! После не спира да дърдори. Говори, поучава, разказва, разсмива, непрекъснато плещи нещо. След час-два просто не го слушам какво говори, само се съгласявам с него. Седя си пред компа и си писателствам тук с вас, а той продължава да ми гука нежно, но не знам какво точно Joy Ей така ни минават почивките заедно. Почива на Коледа и Нова година, на Великден и един месец през лятото. Други почивни дни няма.
Овен.

# 70
Спи или гледа тв. Лъв е.
То и аз обичам да си прекарвам свободното време... само че тв се замества с компютър. bowuu

Всичко друго спада към "трябва". Rolling Eyes

# 71
Да се включа и аз. В нас всичко е "направи", ако не му се каже няма да се сети. Може по цял ден да не стане от дивана и да се пули пред телевизора. Опа извинете, ще стане за да хапне... Дразнещото, е че няма никаква инициатива. ако му кажа да отидем в планината или в парка - веднага, но иначе - абсолютна пасивност. Само телевизия Sick

# 72
чете, гледа футбол, заедно гледаме предавания/филми, говорим си, имаме guitar hero и "свирим" зааедно вкл. и детето Simple Smile миналата година играехме много с wii, но ни омръзна. уикендите гледаме поне половината от деня да сме навън-разходка из някой парк, обядваме или просто караме без посока. дева е.

# 73
Гледа мач след мач #Cussing out Отделно чете само спортни новини в Гонга.
направо не се трае Crossing Arms

# 74
Гледа телевизия непрекъснато и когато все пак му омръзне спи  Sick
Близнак!
същото е прч нас   #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт