Обича да почива в моята компания. Везни е (аз също
)
Аз обаче не знам...вчера докато четох мислех,че става въпрос само за почивка вкъщи,а после прочетох и въпрос от друга форумка дали мъжете ни спортуват. Едно време моя мъж бачаше като общ работник и нон стоп вършеше физическа работа. Тогава не спортуваше. Сега обаче през 2 дни е на фитнес,през лятото играе футбол,разхождаме се....

Същият е и моят, чак нямам търпение да му свърши отпуската. Обаче е Скорпион.
, но в повечето случаи използва телевизора, а не компютъра /ефекта е друг все пак
/. Също така гледа телевизия и от време на време сяда на компютъра. Сега по празниците гледахме заедно много филмчета. С две малки деца шансовете му за пълна почивка са сведени до минимум, де
Зодия стрелец е. 
Обаче му и завиждам за спането, че то моето не е сън. Освен това играе с малкия /както се разбра не е установено това почивка ли е, или не/, играе и на компа, но до него трудно се докопва, че аз не му отстъпвам място. Спорт никакъв, и аз съм така, мързи ни да гледаме, камо ли да ходим да бягаме или нещо подобно. Бягам ако закъснявам за работа и ще изтърва автобуса иначе не
Той ходи пеш само ако не може да стигне някъде с колата, но не повече от 200-300 метра, предварително пита колко ще трябва да се върви и ако е повече, отказва да тръгне Препоръчани теми