Какво правят мъжете ви, когато почиват?

• 7 565
  • 150
  •   1
Отговори
# 45
Много рядко има почивен ден,но когато му се случи седи на компютъра,и цъка по форумите.

# 46
  • гр.София
Почивката за мъжа ми е да се наспи хубаво-до 10.30.-11.00.ч. След това почти не му остава време да бездейства /както и на мен/. След като закусим в почивните дни винаги излизаме-независимо от сезона, въпреки че дъщеря ни е малка. Обичаме да прекараме поне по няколко часа на открито, играем си с детето, говорим си, пием кафе, четем вестник и коментираме, хапваме. Когато се приберем има достатъчно работа за вършене около приготвянето на вечерята, къпането на малката и т.н. Най-добре си почиваме у дома, когато дъщеря ни заспи. Понякога се гушваме и ние, друг път аз сядам пред компютъра, а той чете книга и яде семки, рядко гледа някой мач-най-веме, ако играе любимият му "Ливърпул", през това време може и двамата да не обелим нито дума. Телевизия гледаме късно вечер, на спокойствие- и двамата обичаме кратките комедийни сериалчета от типа "Фрейзър", "Малкълм","Ало-ало" и т.н. Понякога се случва аз самата да го подканям да си почине и да поиграе някоя игричка на компютъра, защото имам чувството, че доста се преуморява. Стрелец е.

# 47
Когато си е вкъщи гледа шампионска лига, филми, спи, понякога готви по сложни рецепти неща които аз не обичам да готвя. С компютъра не прекалява.
В свободното време - което е всеки ден до обед ходи на фитнес, а ако се падне да почива събота и неделя  ходи да играе футбол с приятели или излизаме някъде на разходка да се видим с някой на кафе. Обича да ходи по магазините, когато почива за разлика от мен.
Зодия риби е.

# 48
Зависи от моментното му настроение.Зодия "Везни",предпочита да чете.

# 49
Ами седи си на компютъра или гледаме филм заедно Simple Smile Обича да почива в моята компания. Везни е (аз също Whistling)
И ние така (зодиите също!). Избираме си кои филми да гледаме, четем си, правим дълги разходки, дрънкаме си, каним гости, ходим на гости, в топлите дни ходим на пикници, аз се залепвам на компа, или той се лепва на компа. Такива работи. Когато не се занимаваме с децата, де - той го прави, когато почива и преди да ги приспим, а това в работните дни си е след 22.30ч.
Simple Smile Аз обаче не знам...вчера докато четох мислех,че става въпрос само за почивка вкъщи,а после прочетох и въпрос от друга форумка дали мъжете ни спортуват. Едно време моя мъж бачаше като общ работник и нон стоп вършеше физическа работа. Тогава не спортуваше. Сега обаче през 2 дни е на фитнес,през лятото играе футбол,разхождаме се....
Чета ви и че някои се хвалите,че мъжете ви си почиват докато се занимават с децата. Ще ме извинявате,ама е абсурдно такова твърдение-да търчиш по едно дете или да си играеш с него не е почивка,а по-скоро заместване на мама докато тя си почива или върши нещо друго.... Whistling

# 50
  • Стара Загора
На компа!!Понякога ми идва да   comp03

# 51
Предимно се занимава с детето или с другата си съпруга - Heroes 5 Simple Smile

Така се случи, че всички деца в компанията ни се родиха по едно и също време и сега много рядко излизаме с приятели. Преди да се народят децата обаче цялото му свободно време беше отделено за излизане с приятелите, вкъщи се свъртахме само за баня и спане. Скорпионче е човекът.

# 52
  • UK
Гледа телевизор и спи...може да го прави по 24 часа в денонощието  Crazy Да го накарам да излезе е почти мисия невъзможна ако не става въпрос да се напазарува.... Рак е  Tired Абе, понякога направо ми идва да  #2gunfire

# 53
Сяда на компа и стреля, стреля, стреля.... Как не му омръзва, просто се чудя. Писна ми да му гледам гърба. От време на време гледа мач или нещо по ТВ. Тогава аз се дореждам до компютъра.
Козирог е.
Joy Същият е и моят, чак нямам търпение да му свърши отпуската. Обаче е Скорпион.

# 54
  • София
Предпочитаме да почиваме навън, заедно. Когато няма начин - цъка на компа.

# 55
  • София
Напоследък чете много книги, но иначе "трепе лошите"  Simple Smile, но в повечето случаи използва телевизора, а не компютъра /ефекта е друг все пак Simple Smile/. Също така гледа телевизия и от време на време сяда на компютъра. Сега по празниците гледахме заедно много филмчета. С две малки деца шансовете му за пълна почивка са сведени до минимум, де Simple Smile Зодия стрелец е.

# 56
А пък моя мъж се затваря в спалнята, включва си компа, вади китарата и почва да си свири... Няма как - хоби му е и всяка свободна минутка използва за това. Понякога ми идва да  smile3514, но ефекта е никакъв....

# 57
...
Чета ви и че някои се хвалите,че мъжете ви си почиват докато се занимават с децата. Ще ме извинявате,ама е абсурдно такова твърдение-да търчиш по едно дете или да си играеш с него не е почивка,а по-скоро заместване на мама докато тя си почива или върши нещо друго.... Whistling

А защо го приемаш като хвалене?

Хората отговарят на зададен въпрос:
Интересно ми е какво правят мъжете ви, когато са си вкъщи ...

Почвика, когато са налице деца - няма. По проста причина, че децата не познават часа и им е все тая дали си в почивка, болен или нещо ти е криво Laughing ваканциите почиваме, през другото време - почивката е само, когато детето спи, тогава гледаме филми и др. неща.

За спортуването - велоегрометър + лицеви опори прави мъжа ми, всеки ден, обикновено сутрин (става преди нас).

# 58
компютър, play station, wii,  колело. не е много по движението де. козирог.

# 59
Спи, направо в чудо съм се видяла колко много може да спи  Grinning Обаче му и завиждам за спането, че то моето не е сън. Освен това играе с малкия /както се разбра не е установено това почивка ли е, или не/, играе и на компа, но до него трудно се докопва, че аз не му отстъпвам място. Спорт никакъв, и аз съм така, мързи ни да гледаме, камо ли да ходим да бягаме или нещо подобно. Бягам ако закъснявам за работа и ще изтърва автобуса иначе не  Naughty Той ходи пеш само ако не може да стигне някъде с колата, но не повече от 200-300 метра, предварително пита колко ще трябва да се върви и ако е повече, отказва да тръгне  Laughing.
И двамата сме риби.

Общи условия

Активация на акаунт