Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога ще отвори детската градина в Младост 2 - 98мо?
Каква е текущата ситуация с новата детска градина в Младост 2 - 98мо?
Какви са предизвикателствата при отварянето на детска градина в Младост 2, блок 98?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога ще отвори детската градина в Младост 2 - 98мо?
-
Каква е текущата ситуация с новата детска градина в Младост 2 - 98мо?
-
Какви са предизвикателствата при отварянето на детска градина в Младост 2, блок 98?
-
Какви са изискванията за децата, които ще посещават детска градина Младост 2 - 98мо?
-
Какви са впечатленията на родителите, чиито деца посещават детска градина в Младост 2 - 98мо?
малкия е на 2 години и се храни от доста време сам, а за сестра му да не говорим. за първи път чувам че на деца в 1 група трябва да се помага в храненето, че те са 3-4 годишни. директорката наистина не е била досега директорка, но примерно я помолих да махне старите пързалки и тя го е направила. гледам че се старае. и ние се прехвърлихме и сме нямали проблем с нея. нашите госпожи били найй възрастни, разбирайте на 2 група. но са доста млади в сравнение с старите от другата градина. децата предпочитат млад персонал. ако някой има проблем с храненето на детето може изрично да си каже и да го хранят. знам ли моите не разрешават някой да ги храни. мисля че е най правилно всяка майка да си посочи особеностите на децата на учителките. засега нямам лични впечатления, но примерно в старата градина където дъщеря ми беше 5 дни тази година, не беше пила вода по цял ден , защото не я пускали до шкафа й да си вземе бутилката. и затова и тук питах къде си държат водата и пият денем? мисля че на родителската среща тези неща ще се изяснят, но з амен е правилно както казах майките да си говорят с госпожите за конкретните особености на децата.
А директорката може и да има желание за съдействие, но определено й липсва практика и не мисля, че ще действа с твърда ръка
Синът ми е ходил на градина, но сега се връщаме явно назад-дрехите са му изпоцапани, онази сутрин както сме го завели с пъхнати в чорапите крачоли /заради втория панталон, с който отиваме до градината/ така си го забрахме, с измокрени ръкави и незагащен, дрехите нахвърляни в гардероба му, а днес направо на топка в раницата му, водата му разлята в шкафа и най-вече ЗВЕРСКИ ГЛАДЕН-те не им помагат май изобщо с яденето!!!