Ако си намерил човека от първия път, (то си е късмет, но всичко се случва) да го оставяш за да правиш бройки ?
Относно разнообразието - " шавръклива жена, пиян поп и мъжко магаре, да простиш, они отдалеко се познават "

Да, сигурно опита е за предпочитане, но ако се случи да си допаднеш с някой от първите, какво става, по вашата логика цял живот и двамата ще съжаляват, че не са опитали друго 

, съжалявам, че не съм срещнала по рано съпругът ми. Опитът ми нищо не ми носи, даже обратното бих била щастлива да бях имала още повече време със сегашния си партньор вместо да го губя с други.

), я натрупай опит, пък тогава се жени. Егати съвета, думи нямам, ако разбера, че майката на моя приятел, с който искам да съм заедно, каже подобно нещо няма да я погледна. И деца ако имаме един ден пак няма да я погледна, и децата няма да ги помирише дори. Комплексари всякакви, ама някои хора имат достойнство. Не забравяйте, че може отсреща да стои много бъдещата ви снаха. Говоря за женската част, защото съм жена, но обратното важи с пълна сила. Ако ще майка ми да ми обяснява каквото си иска, аз решила ли съм, че ще съм с този човек, ще бъда с него. Да не говорим, че мисля, че чаааак толкова мозък имам в главата и знам много добре, дали имам бъдеще с някой, или не. Знам, преживяла съм го, била съм с хора, с които ми е било пределно ясно, че аз бъдеще с тях нямам, защото е имало прекалено голяма разлика в характерите. Аз съм труден характер, и не само, че мен трудно ме търпят, но и аз трудно търпя. А за това какво можеш да търпиш можеш да си добиеш опита и без да се стига до секс дори. А сексуален опит, добива се и той, и определено се добива както с много партньори, така и само с един партньор. То ако един ден ме хване хормона, ще ида някъде, ще си намеря някой за секс и пак ще си изневеря, без никой да разбере. Човек трябва да е малко земен в това отношение, бракът не означава окови и срещу нищо не те застрахова. Нито си застрахован, че ти няма да потърсиш секс другаде, нито, че партньора ти няма да потърси. Изобщо не виждам защо го говорите толкова крайно. Бракът не е крайна точка и изобщо не знаеш на къде ще те задуха вятъра. 
Препоръчани теми