За опита и секса

• 14 162
  • 227
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря. Аз съм подготвена и за другото. Реалист човек съм. След 20 години ще пиша пак да видим какво е станало Laughing
Правилно Peace.Хубаво е да си подготвена и за другото, а не да си сляпа идеалистка и ако не дай си Боже стане нещо да се чудиш откъде ти е дошло. Защото в един такъв момент може да ти се срине света и всичко в което си вярвала да изгуби смисъл.
Имах близка, която се омъжи девствена, до последно не беше спала с никой освен с мъжа си, безрезервно вярваше на мъжа си,направо се кълнеше в него. За съжаление обаче в последствие разбра,че той  не само й е изневерил,но даже има и дете от любовницата си.Излишно е да ти описвам как го преживя горкото момиче. Само ще ти кажа че се пропи и започна да ходи с който й падне.
Така че, сляпата вяра може да бъде много,много опасна.

# 121
Кремче, не си сама, споко. Simple Smile И чудесно си формулирала всичко,  което бих имала да кажа и аз по темата, благодаря ти много. Simple Smile 

# 122
  • София
Имах близка, която се омъжи девствена, до последно не беше спала с никой освен с мъжа си, безрезервно вярваше на мъжа си,направо се кълнеше в него. За съжаление обаче в последствие разбра,че той  не само й е изневерил,но даже има и дете от любовницата си.Излишно е да ти описвам как го преживя горкото момиче. Само ще ти кажа че се пропи и започна да ходи с който й падне.
Точно така Laughing Всички жени, омъжили се за...да речем десетия или двадесетия си партньор, когато научат, че съпругът им има дете от любовницата си, го приемат изключително спокойно Grinning Друго си е житейският и най-вече сексуален опит! Много помага в такива ситуации!

# 123
Един добър любовник не само,че знае как се прави страхотен секс но знае и много други неща натрупани с опита около жените - за тяхното тяло,техните емоции,за това как се изневяра на една жена дори дискретно ако щеш.Така мисля аз.Опита не е само ,,техника в леглото,,.

# 124
  • София
за това как се изневярява на една жена дори дискретно ако щеш
...а това е изключително полезно във взаимоотношенията и любовта, даже бих казала е от първостепенно значение Crazy

# 125
Много малко според мен са жените, които проумяват че могат да избират до време .... после нЕма  Naughty
ох, мойта майка как я зяпат мъжете, няма да й споменавам набора, Немо, множко си се объркал, пиле  Wink

# 126
за това как се изневярява на една жена дори дискретно ако щеш
...а това е изключително полезно във взаимоотношенията и любовта, даже бих казала е от първостепенно значение Crazy

Ами важно е да. Важно е мъжът да е достатъчно мъж за да знае само той къде е ходил и какво е правил.За мен мъж,който изневерява така,че жена му разбира смятай какъв мъж е... Sick

ПП; Исках да кажа,че един мъж с опит знае по-добре от един мъж без опит как да изневери,как да реагира като му изневерят,как да накара жената много неща.И че опита не е само сексуална техника.

# 127
Т.е. за една връзка е важно мъжът да бъде добър лъжец?

# 128
  • Свищов
Моят мъж пък познава мен като 5-те си пръста на ръката. Знае какво ще кажа или направя, преди аз даже да си го помисля. Аз също само като го видя, мога да позная как е минал целия му ден. Всеки жест знаем какво значи, всяка дума какво цели. Абе сработихме си машината.
Какво ме вълнува, че познавал жените. Ами аз съм отделна, друга жена. По-добре да познава МЕН. И аз познавам мъже по принцип. Е, той не е като мъжете, които познавам. Важно ми е да познавам НЕГО.

# 129

Ами важно е да. Важно е мъжът да е достатъчно мъж за да знае само той къде е ходил и какво е правил.За мен мъж,който изневерява така,че жена му разбира смятай какъв мъж е... Sick

Еми да,правилно..А не като тоя девствения, който не само че е допуснал жена му да разбере, ами и не знае как да прави безопасен секс ,та чак и дете има.

# 130
Не ,говорех за горния случай,в който жената разбрала след сляпото си доверие,че съпругът и има любовница и дете от нея.
Ни най-малко твърдя,че за да е щастлива една връзка мъжът трябва да е добър лъжец-макар,че предпочитам прикрито да ходи където иска и никой да не знае освен самият той,отколкото целият град да знае къде,с кого е ходил и от кои има деца.
Другото,което исках да кажа и твърдя е,че опита за който си говорим не е само от сексуално-техническо естество,а има и ред други неща,които научаваш за мъжете покрай опита си с тях както и те за нас.

# 131
  • София
Тази тема само затвърждава в мен дълбокото убеждение, че всяка от нас, с убежденията си и вътрешната си нагласа, привлича точно този тип мъже, които пасват на същността й. Това беше дългият начин да се каже старата народна приказка, че Господ е събирач Simple Smile И после не бива да се плаче по форумите, защото всеки заслужава това, което си е поискал.

# 132
Много малко според мен са жените, които проумяват че могат да избират до време .... после нЕма  Naughty
ох, мойта майка как я зяпат мъжете, няма да й споменавам набора, Немо, множко си се объркал, пиле  Wink

Изключението потвърждава правилото  Peace

# 133
Тази тема само затвърждава в мен дълбокото убеждение, че всяка от нас, с убежденията си и вътрешната си нагласа, привлича точно този тип мъже, които пасват на същността й. .. Господ е събирач Simple Smile И после не бива да се плаче по форумите, защото всеки заслужава това, което си е поискал.
Тоест,ако вярваш в изневерите- ще се събереш с мъж който изневерява.А ако не вярваш -ще си със сина Господен. Горе-долу такава ли ти е мисълта newsm78

# 134
Да и аз вярвам,че всяка жена заслужава мъжа до себе си.
Но това далеч не е по темата  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт