За опита и секса

• 14 167
  • 227
  •   1
Отговори
# 105
... Знам, някаква романтична идиотщина е за вас
Ми не знам за другите,но за мен е така Embarassed. Извинявай,не искам да те обидя,просто изказвам мнение Hug

# 106
Ми,човещинка. Mr. Green
Още повече,че от жена недържаща на секса станах много палава в последно време благодарение на един батко та.....се включвам горещо щото съм ентусиазирана и газирана  Mr. Green

Аха !! Апетита идвал с яденето ... кажи го на ония дето все намират косури на мъжете и си ходят самички щото са много ... изключителни  Peace

# 107
Ми,човещинка. Mr. Green
Още повече,че от жена недържаща на секса станах много палава в последно време благодарение на един батко та.....се включвам горещо щото съм ентусиазирана и газирана  Mr. Green

Аха !! Апетита идвал с яденето ... кажи го на ония дето все намират косури на мъжете и си ходят самички щото са много ... изключителни  Peace

Да,така е ама все пак е важно к'во ядеш. Ако ядеш развалена консерва едва ли ще ти дойде апетитът  Sick

# 108
Ако ядеш развалена консерва едва ли ще ти дойде апетитът  Sick

Ако стоиш гладна пък - съвсем  Whistling

# 109
Ако ядеш развалена консерва едва ли ще ти дойде апетитът  Sick

Ако стоиш гладна пък - съвсем  Whistling

А,ако след една развалена консерва,един мазен салам,една суха филийка, изядеш един топли и вкусни спагети със сьомга?  Mr. Green Еййй за туй говорим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 110
А,ако след една развалена консерва,един мазен салам,една суха филийка, изядеш един топли и вкусни спагети със сьомга?  Mr. Green Еййй за туй говорим  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Намекнах ама не хвана май - говоря за тези които поставят такива изисквания към мъжете - все едно са мис свят на всички времена ... като погледна старите моми покрай мен - все от този тип бяха ...... е сега вече няма и от какво да избират  ooooh! 

Много малко според мен са жените, които проумяват че могат да избират до време .... после нЕма  Naughty

# 111
За това за ,,избирането,, никога не съм се замисляла ...честно.

# 112
  • София
А трябва Laughing

# 113
  • Свищов
Babe factor, на мен ми е пределно ясно каква ви изглеждам отстрани. Може да съм романтичка, но тия неща са ми ясни. Разбирам, че аз съм анормалната в случая. Ясно ми е, че хора като мен почти няма.Виж, не че не обичам да правя секс. Напротив, обожавам. Имам редовен и пълноценен по моите си критерии сексуален живот. Но за мен сексът не е на първо място във връзката ни. Не, защото е лош, а защото наистина има и по-важни неща. Или поне неща, които ценя повече от минутите удоволствие и секундите екстаз. А аз съм ги намерила в 1 човек. Като типичната романтичка съм си представяла мъжа на живота ми. Е, има дребни разминавания като цвят на очите, степен на романтичност от негова страна и прочие. Идеални неща няма. Но измежду всички мъже, които познавам, той е с най-чудесния характер. Аз друг мъж с такъв нрав не познавам.
ПиПче, подозирам, че с теб сме на сходни години. Аз не съм имала никаква връзка на 15. Започнах тази си връзка на 19 и макар, че съм излизала и с други, мога да нарека само това истинска връзка. Нямам твоя опит, наистина. Но не смяташ ли, че ти на 23-4-5 си по-различна от на 15? Не смяташ ли, че искаш и търсиш нещо друго самата ти? Аз смятам, че мирогледът ми между 15 и 20 се промени страшно много. Сама не можех да се позная какво станах за 4-5 години като мислене, поведение, амбиции и прочие. Може би ако бях започнала връзка на 15, на 20 тя нямаше да съществува. Но аз започнах на 20. Не напълно оформен характер, но все пак относително стабилен. Ами не съм се променила особено за тези 5 години. И кога трябва всъщност да започна истинската връзка, с истинския човек? На 30 ли? Не знам, аз съм си щастлива. Нещо повече. През предходните 19 години не е имало миг, в който да кажа - аз съм напълно щастлива. Сега всеки път, когато го докосна, прегърна, чуя или видя е такъв момент. Чувствам пълно щастие.

# 114
Всъщност искрено се съмнявам,че човек може да добие голям опит ако е правил секс само с един партньор. Ама ако е решил да е с него до смъртта си за кво му е тоя опит...така че тука няма вярно и невярно.

# 115
Кремче, аз се запознах с мъжо когато бях на 19 и вече 15 години сме заедно.
Не се чувствам анормална, напротив мисля си, че съм късметлийка  Simple Smile
С него пораснахме заедно май  Joy Joy Joy

# 116
  • Свищов
Е, ама като си 1 от 100 не се чувстваш много нормален някак си. Значи има надежда и за мен Grinning

# 117
За това за ,,избирането,, никога не съм се замисляла ...честно.

Споко - съдбата си знае раб'тата  Wink

Всяко нещо с възрастта - когато е трябвало съм давала, че после идва момент, дето и да даваш, никой не иска  Joy Joy Joy

Не го казвам аз  Peace

# 118
Кремче,много си ми сладка.Пожелавам ти никога да не се разочароваш от твоя партньор,да сте си заедно и винаги да ти е верен.
Знам ли, аз по принцип вярвам че стават чудеса. Grinning

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:08 от Babe factor

# 119
  • Свищов
Благодаря. Аз съм подготвена и за другото. Реалист човек съм. Честно казано не вярвам в добрия край, не вярвам в идеалните връзки и идеалните неща като цяло. И моята връзка не е идеална. Вече писах. Но човекът е точния за мен. В случая аз внасям солта и пипера с голямата си уста и тежичкия характер. Нищо не ми пречи поне да се надявам, нали?
След 20 години ще пиша пак да видим какво е станало Laughing

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 14:23 от krem4et0

Общи условия

Активация на акаунт