Историята на вашия ник

• 16 919
  • 237
  •   1
Отговори
# 60
Аууу, чувствам се ограбена. ВЕрно фамилиите са различни, но все пак доста общо......
В първия момент даже си помислих, че аз съм пуснала темата.  Laughing
Joy
Съжалявам. Sad
По принцип пиша в други теми и там не съм засичала това име.Рядко пиша тук, но наистина сега виждам, че сме най-малко три  Франчески.
Но пък това е героиня от любимата ми книга и не ми се променя...

П.П. Знаех си, че трябваше да се преименувам на...Робърт Кинкейд...

# 61
Имаше стари теми за това, но явно са в архива. Разказвала съм за моя, защото го ползвам и на други места и са ме питали какво означава. Когато детето ми не можеше да говори и казваше само няколко думи така наричаше Spiderman, който и до ден днешен му е любим герой. Не му омръзва и не му омръзва.  Simple Smile
А и е приятно да си мисля, че за него мога да съм като герой.

# 62
  • Sofia
Когато се регистрирах бях Gloria (идва от името ми), но предвид силните фолк-асоциации, смених ника си - Bona fides на латински означава добри намерения Laughing

# 63
  • Sofia
Моят си е собственото име, но така както ме нарича мъжа ми и аз не помня откога newsm78 Ползвам си го и на други места, че само името си е съвсем обикновено и често срещано, пък не обичам да добавям цифри и други подобни накрая.

# 64
  • Варна
Регистрирах се като Rexy - умалително от Т-Rex. Така ми викаше мъжо като бременна, щото бях нежна и добричка като споменатото добиче. После си станах Ментова - въпрос на пристрастеност към ментата: в бонбони, шоколад, сладолед, алкохол, боб, дъвки, ароматизатори за тоалетни, веро.....навсякъде!

# 65
Когато съм била малка и все още не съм могла да си кажа правилно името съм казвала, че се казвам Ниня.

# 66
 И аз да си кажа.  Преди 15-тина години си купихме куче, коли. Колективно с децата му измислихме име - djily ( според тях това име най-много му приличало Simple Smile). Беше като част от семейството и много го обичахме.Преди 5 години кучето ни умря, а аз открих магията на форума. Почти на всякъде, където се иска регистрация съм с това име. За мен djily , това съм аз, толкова много съм свикнала вече с него.

# 67
Четох някаква книга за Мойрите, богините на съдбата или така наречените орисници от древногръцката митология, та ми хареса да съм Клото.
Търсех си някакъв кратък и лесен ник, за предпочитане на кирилица, който самата аз да мога да запомня.

# 68
Съкратените имена на децата ми.Изобщо не съм се замисляла.Лесно е и няма начин да го забравя.  Peace Mr. Green

# 69
  • bulgaria
Ника ми е от времето, когато бях луднала по Терънс Трент Д'арби(понастоящем Сананда Майтрейа) та така... Crazy Crazy Преди време (от ерата на мирка-та Grinning) бях Анаксунамун Mr. Green

# 70
Не съм мислила много. Но това име ми харесва, исках ако имам момиче да се казва Ана.

# 71
Не съм мислила много - първите букви от имената и тъй като имаше и други такива никове прибавих и цифри.Когато ми дойде "повече акъл" ще си измисля нещо друго.

# 72
  • Galaxy 13197853088
не помня newsm78

# 73
Историята е написана много преди аз да кажа гууууу.Защо го избрах?Защото обожавам парфюмите и други неща със знака Шанел.Искам да се знае,че аз съм Шанел на форума,защото срещнах два тестера:CHANEL и chanel5.

# 74
Преди да се регистрирам във форума, ползвах собственото си име, но видях, че има и други с това име, а не ми харесват цифричките и знаците... През това време слушах музика, та се кръстих на любимата си тийнейджърска икона - Шърли Менсън. Но повече ми хареса само първото й име - Шърли-Ан. Този ник използвам вече почти навсякъде.

Общи условия

Активация на акаунт