Историята на вашия ник

• 16 874
  • 237
  •   1
Отговори
# 225
Чудех се за ник  newsm78 а принтерната ми хартия ще ми извади очите. Та така  станах сигма  Laughing

# 226
  • Burgas, Bulgaria
В началото бях мама22-исках всички да знаят ,че ще ставам мама.
После реших, че това е тъпо и си писах името-Мария.
Преди няколко месеца ми се случиха разни случки и реших, че най ще ми стои тиквата ,а мадам щото съм такава  Mr. Green.
Минах фазите с описанията на житие и битие.   Laughing

# 227
Регистрирах се като ники 97. Само в цифрите има сантимент. Когато набах "самочувствие"  Mr. Green във форума се прекръстих на рафаела санти, прякор от ученическите ми години, който много обичам. Струва ми се обаче твърде дълго за ник във форум и бързо, бързо го замених с кратичкото Лоли. Нищо общо с Лолита обаче  Flutter, просто първото, което ми хрумна.

# 228
Регистрирах се като ники 97. Само в цифрите има сантимент. Когато набах "самочувствие"  Mr. Green във форума се прекръстих на рафаела санти, прякор от ученическите ми години, който много обичам. Струва ми се обаче твърде дълго за ник във форум и бързо, бързо го замених с кратичкото Лоли. Нищо общо с Лолита обаче  Flutter, просто първото, което ми хрумна.

Върни си старият ник, според мен.
В него имаше нещо, което буди уважение.
Лоли ми е като ник на ученичка в тийн форум.
Това написано с най-добри чувства.
 Peace

# 229
  newsm52 ...

Toва за втори път го чувам, явно дошло е време разделно.

# 230
Радвам се да видя отново Рафаела.

# 231
  • Куциндрел
Идва от една чалгия:
"На микрофона Цеца-мецата, тя ще пее драги гости само за вас".
Даже се замислям, дали да не го променя точно на Цеца-мецата. hahaha

# 232
... рафаела санти, прякор от ученическите ми години, който много обичам...
И на мен този повече ми харесва.
Сложи и главни букви, ако искаш! Peace
Raffaella Sanzio

# 233
 bowuu To с големи букви си беше.

# 234
  • Winterfell
Това са първите 2 букви от името ми.Половинката ме нарича така,а покрай него  и все повече народ Laughing
До скоро бях с галеното си име.Явно преживях нравствен катарзис,че да го промрня Laughing

# 235
Нищо интересно.... Преди много години, кодато започнах да чатя, мислих и мислих и тъпите никове от детството като crazy или hot girl не ми бяха много интересни и в един момент ми щукна как брат ми ми викаше: ''Оуу дивачкооо!" Та така... и оттгогава абсолютно навсякъде съм си diva4kata  Peace

# 236
Мисля, че нищо не ме очудва до сега. Всеки има някаква история и за мен приемлива, като се напише.

# 237
Докато си намеря аватар и темата станала 16 стр. Laughing
Провокирахте ме и ето сега съм с нов аватар, и име, и подпис,които смятам че ми подхождат Simple Smile

Последна редакция: вт, 03 авг 2010, 20:34 от bizaRRe

Общи условия

Активация на акаунт