Историята на вашия ник

• 16 899
  • 237
  •   1
Отговори
# 195
  Тази тема ме провокира да си сменя ника  Laughing Може само малко да се порадвам на любимия си прякор и да се върна в старата си кожа, в която ме познават мнозина  Grinning
Елинор ти отива  newsm10
Едно приятелка ми вика Елис  Wink

# 196
От моето име и прякора на мъжа ми.

# 197
в гимназията ми беше писнало от дългата коса и се постригах на мн късо каре, с което бях шашнала всички. не ми отиваше, но пък си беше смела постъпка  Laughing оттам като се започнаха едни прякори- вече не си ги спомням, но в крайна сметка остана ефрейтор боцев- откъде им е хрумнало на мойте незнам, може би, защото все им теглех по една майна Laughing с времето претърпя всякакви модификации- боци, боцка, боцалина, после преминаха в еротични намеци и т.н сега вече никой не ми вика така, но пък на мен ми остана като ник и парола за всякакви видове пощи и сайтове- и най-важното не е заето

# 198
Може само малко да се порадвам на любимия си прякор и да се върна в старата си кожа, в която ме познават мнозина  Grinning
Този ник ми харесва повече.  bouquet
А какво означават седмиците? Wink

# 199
Може само малко да се порадвам на любимия си прякор и да се върна в старата си кожа, в която ме познават мнозина  Grinning
Този ник ми харесва повече.  bouquet
А какво означават седмиците? Wink

Седем ми е любимо и щастливо число Simple Smile Умножено по 3  Grinning  А и само Елинор беше заето

# 200
До вчера се подвизавах под друго име,но толкова ми харесва сега,когато някой се обръща към мен или просто ме цитира.....
Едно такова възпитано и любезно Wink

# 201
Аз веднага се впечатлих от него Моля, Благодаря  Peace

# 202
  • София
Моят си е галеното ми име. Аз съм Тина, но, когато се обръщат към мене с "Тина", си мисля, че е за караница обикновено. hahaha hahaha Затова много обичам да ми казват "Тинче". Blush И, тъй като е модерно много буквите с цифри, така стана t1n43t0. Party

# 203
Моят си е галеното ми име. Аз съм Тина, но, когато се обръщат към мене с "Тина", си мисля, че е за караница обикновено. hahaha hahaha Затова много обичам да ми казват "Тинче". Blush И, тъй като е модерно много буквите с цифри, така стана t1n43t0. Party

Тинче, а ролята на тройката в никнейма ти... каква е? Thinking

# 204
Франи, 3-ката играе ролята на Е Mr. Green

# 205
в гимназията ми беше писнало от дългата коса и се постригах на мн късо каре, с което бях шашнала всички. не ми отиваше, но пък си беше смела постъпка  Laughing оттам като се започнаха едни прякори- вече не си ги спомням, но в крайна сметка остана ефрейтор боцев- откъде им е хрумнало на мойте незнам, може би, защото все им теглех по една майна Laughing с времето претърпя всякакви модификации- боци, боцка, боцалина, после преминаха в еротични намеци и т.н сега вече никой не ми вика така, но пък на мен ми остана като ник и парола за всякакви видове пощи и сайтове- и най-важното не е заето

Пускаш много издайническа информация в нета...  Mr. Green

Моето е просто любимо число, което ми носи късмет - веднъж теглех билетчета от лотария на улицата. Била съм на около 5г. Тегля аз от тези, дето се трият и веднага разбираш, че не си/си спечелил. Теглих второто на втория ред и спечелих. Това е един от случаите, де.

Към автора - готина тема  Hug

# 206
Аз съм вече порастналата РОНЯ ДЪЩЕРЯТА НА РАЗБОЙНИКА!!! Peace

# 207
Първо реших да бъда с името си,но видях поне 3-4 като моето в комбинации  с различни цифри.Нарекох се бижу-така ме нарича приятелката ми,но една вечер получих съобщение на лични,очевидно адресирано до друга потребителка със същото име( Бижу),явно сме следили една и съща тема.Така станах сладко, но ми звучи малко  лигаво и ще видим  newsm78

Ника ти е чудесен,няма нищо лигаво.Не го махай. newsm10

# 208
Нуки, тя вече го е сменила Wink
Елинор, какъвто и ник да си сложиш все ще ти отива, на хубавите хора, всичко им пасва Grinning
Моят е детски прякор.

# 209
Измислих си го сама.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт