Историята на вашия ник

• 16 900
  • 237
  •   1
Отговори
# 210
      В ученическата си възраст ходих две години на астрономия и оттам е любовта ми към звезди и съзвездия.  Heart Eyes
      Денебола е звезда в съзвездието Лъв. Laughing

# 211
Измислих си го сама.  Simple Smile

Е, що не викна да помагаме?   Grinning

# 212
Eдва сега виждам това http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=31470  ooooh!! Егати смотаният плагиат, който излиза че съм Embarassed
Ша сА сменям Crossing Arms
Как` Сийке, ако ти се става кръстница, давай!

# 213
  • София
Моят е модифицирана "поженчена" форма на Severus (любим герой от ХП Grinning ).

Интересно ми е откъде идва бившия ник на Г-жа Мафани. Не за друго, но имах една приятелка от гимназията, която навсякъде се подвизаваше като Франческа Салиери. Grinning

# 214
Имах заведения, което се казваше ( и все още се казва така, ама не е мое вече) "Caramell" ( умишлено с две "L"). И от там стана caramellche- много омалително и леко лигаво. Обмислям да го сменя.....  Thinking  Mr. Green

# 215
  • София
Ох, интригата се заплете. Mr. Green  А вие откъде се познавате (ако не е тайна ест Wink )  Hug

# 216
"Мимина" ме наричат от доста години много мои познати и просто реших да го използвам когато се регистрирах тук.Нищо вълнуващо в избора ми. Peace

# 217
Апропо, гос'жо, специално заради вашия стар ник рових из нета.
Иначе моят идва от времето, когато за пръв път забременях. Тогава цялата родА изведнъж започна да се вълнува неимоверно от въпроса, на кого ще кръстим детето. Ние пък с мъжа ми се нацупихме и решихме да си траем и да ги държим в неведение до края. В пристъп на лиготия един ден заявих на една от бабите, че ако е момиче ще го кръстя Шевролета на Ферарио Спасов /в това време,  въпросната персона даваше някакво интервю по телевизията и му видях името/. Така започнахме да наричаме бебето Шевролета. После дъщеря ми се роди, получи си нормално име, родАта си отдъхна, а никът остана за мен.  

# 218
  • София
моят ник е спечифична професия от Света на Диска, на Тери Прачет.  А тери Прачет е един от любимите ми автори. Рефренологията е производна на френологията, която обяснява характера с чертите на лицето, докато при рефренологията чрез промени по лицето се стремим към промяна на характера. Промените се извършват с бързи и добре насочени удари, затова най-добрите в професията са троловете

# 219
Моят е съкращение на втория ми форумен образ.
Сътвориха ми го съфорумки из теми заради по-лесното и бързо обръщение.Така си и остана,а мен ме устройва (не е сигурно до кога де Laughing).И в живота така ми викат вече.

Последна редакция: пн, 02 авг 2010, 16:44 от НУКИ

# 220
Сменях си ника 2 пъти, това е третия. И мисля, че най си ми пасва и харесва. Пълнолунието ми влияе много. Хем ми е неспокойно при пълнолуние, хем ме привлича и ми харесва. Имам особено отношение към този период.
Понякога ми се иска да го сменя, според настроението ми, но съм свикнала с него.

# 221
Моя е последната версия на оперетата "Лелята на Чарли".

Последно я гледах в Старозагорската опера.

# 222
Ника ми е моето кръщелно име. Последното трябваше да променя, тъй като някои хора счетоха, че "така ми викат у наше село" и постоянно имах проблем с документите. Годината остана от пощенската ми кутия, тъй като когато реших да се регистрирам ме изхвърли заради съвпадение.
Нищо оригинално може би защото оригиналното съм аз. Въобще се и не похвалих!

# 223
Моят ник ми дойде спонтанно, главно си мислех за "viva", после ми хрумна Vividas, по-късно видях, че "vivid" на англ. означава жив, ярък, ослепителен, светъл, блестящ, допадна ми много и ми звучи много добре, кратко, точно, ясно и най-важното аз си го измислих и намирам и символика в него, дано го няма другаде, че язък за оригиналността, която си мисля, че имам  Crazy Joy Peace

# 224
Пробвах няколко ,не стана това ми дойде на ум и останах с него .Преди този ник бях  с друг   но бързо го махнах защото   не ми хареса  Hug,.Ника не е от филма
а  той ми е името на цвете

Общи условия

Активация на акаунт