Историята на вашия ник

• 16 888
  • 237
  •   1
Отговори
# 180
Когато започнах да пиша в един подфорум, бях изпълнена с надежда. Понякога тя се стопяваше, но никога не изчеза. Та затова - надежда.

# 181
Това е името ми, а 85, произлиза от 1985та година, когато съм се родила Peace

# 182
  Моя е скучен...име , дата. Преди 8 години, когато не знаех още много неща,мъжа ми регистрира така в първия сайт, който спря вниманието ми. Бих искала да го сменя, но вече всички ме познават така и май не бих искала да ги обърквам. Бих се спряла на странното име, което ми измисли едно момче в порив на нежност и възхищение- Елинор. Пак има част от името ми, а и носи специален заряд.  Grinning
Ника се сменя много лесно /отдолу можеш да напишеш бившия си ник докато те запомнят/.

# 183
Избрах си ник Арабела, защото съдържа в себе си вълшебство - разделила съм го с подчертаващо тире, защото самото Арабела беше заето , разделих го по този начин, защото исках да подчертая бела - хубава...Много обичам красотата.
И аз вярвам, че красотата ще спаси света.

# 184
  • Шоколандия
Хммм...  Thinking Като дете израстнах в не особено богато семейство, нямах плюшени играчки, а така си мечтаех за тях... Около една Коледа с баща ми се разхождахме из пазара и на една сергия бяха пуснали серия ароматизатори за кола във вид на плюшена играчка. С много рев и увещания го склоних да ми купи - оранжево мече с розово носле (още си го пазя). Беше най - пухкавото, най - красивото, най - прелестното... Та го кръстих Пуфи. След това дойде "прощъпулника" на Интернет. Леля ми си беше прекарала и всяка събота ходехме с брат ми да "играйм на компютъра". Леля ми ме научи да влизам в чата, тогава на дир.бг. Първото нещо, което се сетих за ник беше името на моето мече, но на латиница го доукрасих f -> ph и така досега. В интерес на истината много хора се шегуват и ми викат "пупхи", но за мен "пуфи" си е титла....

ПП Пуфи обаче се оказа кораво мече, след близо 20 години той продължава да мирише толкова силно на ароматизатора, колкото и когато го купихме!

# 185
  • София
На майка ми любимата подправка  Wink
Като си правих регистрация нямах никаква идея. Бях бременна и доста оглупяла ... нула фантазия. Сложих си името.
После се сетих за нещо по-интересно... чак след като родих.

# 186
  • София
Татко и батко ми казваха така (батко още ми казва, татко вече го няма  Cry). може би съм била по-разумна, отколкото се е очаквало за годините ми...не знам, ама ми е много мило Blush

# 187
  • на брега на морето
Любимият ми милионер е Доналд Тръмп. Идеята да взема името му за ник е да ме полазят неговите милиони.  А с котьо баща ми се обръщаше към  черно-белия ни котарак.

# 188
За да не се гърча в безплодни опити да докарам нещо интересно и оригинално като ник при регистрации в нет-а, просто си избирам благозвучна думичка от непопулярен чужд език, с който съм се сблъсквала, в случая албански.

# 189
Otrazqva minaloto mi....

Zashto nqma KREDOR  Rolling Eyes

# 190
  Тази тема ме провокира да си сменя ника  Laughing Може само малко да се порадвам на любимия си прякор и да се върна в старата си кожа, в която ме познават мнозина  Grinning

# 191
Измисли ми го една много приятна за мен потребителка на форума, след като се оплаках от липса на фантазия или творческо безплодие, не помня точно. Толкова си го харесах, а и потребителката беше направила такъв верен извод за природата ми въобще, че не ми се сменя въобще. Обмислям обаче да го променя на "Прахунде" - така синът ми нарича Ферхунде от "Листопад", а това ме развеселява.

# 192
Първо бях с друг ник,но преди време ми разказаха как една моя роднина ме е описала  Mr. Green,пък че и като идвала у нас си носила и чесън в пазвата  Crazy .От тук ми хрумна ,да използвам историята ,за да си сменя ника. Laughing

# 193
  • на брега на морето

А пък аз си помислих, че е на Йовковата Божура. Както и да е, името е много красиво.

# 194
  • Пловдив
Победих в един спор с бившите си шефове Peace

Общи условия

Активация на акаунт