Историята на вашия ник

• 16 879
  • 237
  •   1
Отговори
# 165

Благодаря ви. Hug
Фран Джонсън...нещо не ми звучи добре.

Анна, ти по едно време не беше ли Анна-Мърморана? Thinking
И друго....засичам още една Анна. Как го допуска системата?
Или се използва латиница + кирилица?

# 166
Момичета само да питам как мога да си сменя ника от латиница на кирилица.Много често вместо Шефчето ми казват Стефчето. Mr. GreenНещо не можах да се справя.

# 167
  • Варна
Момичета само да питам как мога да си сменя ника от латиница на кирилица.Много често вместо Шефчето ми казват Стефчето. Mr. GreenНещо не можах да се справя.

Отиваш в Профил - Промени профил - Потребителски настойки - променяш си екранното име

Упс, видях, че има и други почитатели на дъхавото, зелено растение, които са с предимство по старшинство. Не знаех.  bouquet

Последна редакция: пн, 18 яну 2010, 15:56 от Ментова

# 168
Ментова,благодаря ти    bouquet

# 169
мързеланка, как не те  домързя да го цитираш вместо мен? благодаря!
Да бях мърморана , но за малко , а незнам как е допуснала системата , моето е написано само кирилица и като видях колко Ани -та има си сложих @
И пак ще го направя  newsm78

# 170
Моят ник няма кой знае каква история, дори никаква Laughing Просто така ми казваше баща ми от дете, а после и приятелите така започнаха да ме наричат. Просто като го изписвах добавих още едно "к". Wink

# 171
Преди години си пишех с една колежка и приятелка от студенството. Писмата й бяха винаги изписани с един ситен и подреден почерк върху цветна хартия (всеки път различен цвят), поставени в цветни пликове и пропити с ведрост и настроение (пазя ги все още)... И тогава свързах стила й с онова рошаво червенокосо анимационно гномче и Пумукъл стана символ на жизненост, свежест, игривост..., очаровах се всеки път, когато видех образът му по разни хранителни продукти...Така че, когато се регистрирах нямах никакви колебания или дилема с какъв ник да се представя... Wink

# 172
От "Таласъми ООД" е моят ник... Една странна мацка викаше така на странното си гадже - Буболечо Мечо.. не помня имената на героите, трябва пак да го гледам!  Mr. Green

# 173
Държиш ли изобщо да има в корена на думата Франческа?
Не. Обаче пък отпада първоначалната ми идея ника ми да има нещо общо с героинята от "Мостовете на Медисън"

Франи Джонсън ми звучи добре. Ще помисля.
В една книга ,която чета сега героинята е Франи от Франсис .
Може би Франсис Джонсън?Или само Франсис  Grinning

# 174
  • ПЛОВДИВ
Историята на моя ник е следната.
Един следобед си правих регистрация в един форум и се чудех как да се пиша и в същото време си бях направила фрапе в нас и от там реших да се пиша  sladko_frape. Simple Smile

# 175
Казвам се Стелияна,а сестра ми Гергана.
Като започна масовото излъчване на латино сериалите,се базикахме със имената,съответно
Стелюка и Гергюка,така си ми остана,и много от приятелите ми,се обръщат така към мен

# 176
# 177
  • В една Дупка.
Малкото  ми име е Буба. Една приятелка все ме наричаше Бубица, Бубицо.......от там. Само че няма буква Ц, та се получи Бубика. Бях се заблудила , че ще се чете Ц, но повечето тук ме наричат Бубика.

# 178
   Моя е скучен...име , дата. Преди 8 години, когато не знаех още много неща,мъжа ми регистрира така в първия сайт, който спря вниманието ми. Бих искала да го сменя, но вече всички ме познават така и май не бих искала да ги обърквам. Бих се спряла на странното име, което ми измисли едно момче в порив на нежност и възхищение- Елинор. Пак има част от името ми, а и носи специален заряд.  Grinning

# 179
  • Варненска клюкарка
Първо реших да бъда с името си,но видях поне 3-4 като моето в комбинации  с различни цифри.Нарекох се бижу-така ме нарича приятелката ми,но една вечер получих съобщение на лични,очевидно адресирано до друга потребителка със същото име( Бижу),явно сме следили една и съща тема.Така станах сладко, но ми звучи малко  лигаво и ще видим  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт