Историята на вашия ник

• 16 866
  • 237
  •   1
Отговори
# 150
Това не е апостроф, но убий ме не мога да се сетя какво е. Някой знае ли, че ми стана любопитно?

" `" Ударение. Използва се във френският език.

Знам какво е ударение, но ударението не се ли поставя отгоре на буквата? Tова нещо е отделен знак вместо буква, и не може да се постави отгоре й. Освен това, ударения на клавиатурата вече има, и то върху буквите - é á ó ú (alt + e за мак, другите не знам). Това трябва да е нещо за изписване между буквите, например та`ка, но тогава е нещо друго, а не ударение...

# 151
Знам какво е ударение, но ударението не се ли поставя отгоре на буквата? Tова нещо е отделен знак вместо буква, и не може да се постави отгоре й. Освен това, ударения на клавиатурата вече има, и то върху буквите - é á ó ú (alt + e за мак, другите не знам). Това трябва да е нещо за изписване между буквите, например та`ка, но тогава е нещо друго, а не ударение...
http://fr.wikipedia.org/wiki/Accent_grave

# 152
Ама не ми харесва да сме много Роуз-ки....хм....колко ли сме?
Сори, 12.
Списъкът е видим и за гости, т.е. преди да се регистрира, човек може да си избере ник.

# 153
  • София
Моят също си има история-първото ми гадже и мъж в живота ме наричаше така,както и неговите приятели.От тогава навсякъде се пиша така.Иначе се кавам Вероника,приятелите ми ме наричат Рони.И въпреки,че връзката ми с никнейма и миналото ми е  доста силна ,когато се регистрирам не се сещам за връзката между едното и другото!  Crazy Станало е механично...

# 154
  • София
Истинското ми име беше заето и затова се записах с негово "производно"  Simple Smile

# 155
Прякор от тин годините.

# 156
  • Пловдив
Ама не ми харесва да сме много Роуз-ки....хм....колко ли сме?
Сори, 12.
Списъкът е видим и за гости, т.е. преди да се регистрира, човек може да си избере ник.
Naughty ooooh!ужас!Не ми хареса,не се бях сетила да се поровя!Но аз с това нещо за което има спор какво е,дали апостроф,дали ударение,или просто ''нещо'',оставам единствена и неповторима!Няма пък да си го сменя,не искам.Описва ме идеално.Пък и 12 на фона на 123 085 потребителя не е толкова много.... Crazy

# 157
Интересна тема Peace
Венера: Богиня на любовта. Това е римският еквивалент на Афродита. Венера е
плодовита, чувствителна, любяща...
Когато се регистрирах, току що бях разбрала, че съм бременна с второто си дете. Надявах се за момиче. А името и трябваше да започва с "В" и исках и ник-а ми да е с В. Така реших да е Венера.
....Оказа се , че и други бяха решили така , но за мен си беше вече значимо Laughing

# 158
 Хрумна ми просто така. Почти бях убедена, че съм бременна и си мислех само за БЕБЕшОЦИ  Laughing Laughing Laughing

# 159
Когато се регистрирах настроението ми беше между блус и синьо и се получи просто Блу.

# 160
  • T"A
Някога се подвизавах по форумите или с истинското си име, или с прякор, измислен ми от бивше гадже... Но липсата на анонимност ме лишаваше от някои привилегии и при една от регистрациите си (в чужбински форум беше) се замислих, че искам някакъв прякор... нещо свежо* - и асоциацията ми беше с ментата  Simple Smile е, там бях Mint, прякор, който много се харесваше, но ме смятаха за мъж  Laughing

Mentha е латинското име на цялата група ментови растения, знам, че е често използван ник, но обикновено се записват без "h"...

*Мислейки за нещо свежо, се чудих за разни болкоуспокояващи... защото там, където се регистрирах тогава, не исках да причинявам главоболия  Mr. Green Смешното е, че в последствие разбрах, че прякорът на мъжът ми по разни форуми е лекарство, което се взима при главоболие... В какъв унисон сме само!  Mr. Green

# 161
Аз сериозно обмислям дали да не кръстя дъщеря си Северина (стига да имам дъщеря някой ден, разбира се)  Grinning

Северина е едно от любимите ми имена. Така се казва моя роднина. Естествено беше заето във форума.
Знаете ли кога празнуват имен ден Северините?
"Северина...момиче от сняг..."
Когато завали първият сняг. Shocked Не бях чувала подобно нещо.
Между впрочем, когато си сменях ника, каквото и име да си намислех...все беше заето. Sad

Между другото , защо го смени? Сега забелязах , че си адашката  с математическата мисъл Heart Eyes
Но вината е моя - блея  ooooh!

# 162
Между другото , защо го смени? Сега забелязах , че си адашката  с математическата мисъл Heart Eyes
Но вината е моя - блея  ooooh!
Адашки бяхме, но по ник. Grinning
Иначе ana_ много ме дразнеше. Не, защото имаше много Ани-та, а защото когато се регистрирах не вложих никаква мисъл.

Около Нова година реших да се променям. Каквото ми харесваше все беше заето.
Сетих се за героинята от любимия ми филм...и така. В една тема пък ми казаха, че Франческа било много префърцунено. Joy
Сега пък се дразня на себе си, защото с Франческа Салиери се дублираме. Crossing Arms
Дайте идеи за умалително име на Франческа. Може пак да се преименувам. Thinking

# 163
F&J , FrJo, FJ

# 164

Общи условия

Активация на акаунт