Историята на вашия ник

• 16 883
  • 237
  •   1
Отговори
# 105
Мойто дете много ме командори и му викам Шефче.И аз като другите след като не можах да се регистрирам с името си написах това.

# 106
  • Варна
Винаги съм ползвала за ник името Северина, защото ми е много любимо... Естествено отдавна беше заето във форума  Simple Smile 
Сори, че съм те изпреварила!  Hug
Но всяко зло за добро. Виж какъв чудесен ник си избрала. Simple Smile
И на мен ми е любимо име. Години наред си мечтаех да се казвам така и горко съжалявах, че мама не е успяла да наложи на родата първоначалния си избор.

# 107
Северина, когато се случи да попадна на твоя публикация винаги започвам да си тананикам тази песен Laughing

# 108
Северина, аз пък сега ще ти призная, че когато за пръв път попаднах на теб се разрових назад в мненията ти да видя дали случайно не си едно бивше гадже на мъжо. Тц, не си.  Mr. Green Тя се казва така и е от Варна, пусто любопитство...

# 109
Сори, че съм те изпреварила!  Hug
Но всяко зло за добро. Виж какъв чудесен ник си избрала. Simple Smile
И на мен ми е любимо име. Години наред си мечтаех да се казвам така и горко съжалявах, че мама не е успяла да наложи на родата първоначалния си избор.

Кой превари, той завари!  Grinning  Hug Аз сериозно обмислям дали да не кръстя дъщеря си Северина (стига да имам дъщеря някой ден, разбира се)  Grinning

# 110
Аз сериозно обмислям дали да не кръстя дъщеря си Северина (стига да имам дъщеря някой ден, разбира се)  Grinning

Северина е едно от любимите ми имена. Така се казва моя роднина. Естествено беше заето във форума.
Знаете ли кога празнуват имен ден Северините?
"Северина...момиче от сняг..."
Когато завали първият сняг. Shocked Не бях чувала подобно нещо.
Между впрочем, когато си сменях ника, каквото и име да си намислех...все беше заето. Sad

# 111
Франческа, много интересно и хубаво е това за първия сняг! Не знаех.  Hug

# 112
Просто някои случки в моя живот ме накараха да се замисля за "съдбата" и така реших да ползвам този ник  Laughing
Освен това има страхотна песен на Paul Anka в чест на никчето ми  newsm68

http://www.youtube.com/watch?v=0meTY7YjqWk

# 113
 Laughing както си е редно, е отражение на истинската ми същност- компилация от село и силикон...
п.п. намерих го в този форум

# 114
Няма история това е просто името ми .

# 115
моя е от името на една моя любима манекенка и страхота жена-ХАЙДИ КЛУМ-много я харесвам Hugи не ника не съм си го сменяла досега никога Naughty

# 116
Хах!
Добър въпрос.
Май в един момент си тананиках едно старо парче, стара градска песен "И цепелииинааа...оттука мииииинааа".....и после добавих за рима "Жозефина"....абе имаше и още нещо, тя, Тео 777помни, ама аз забравих.
Имала съм и една камара други, все спонтанни и шантави, СърДечко, Кака Сврака, Пъзел, ох, и още..... ooooh!

# 117
  • София
Аз пък си мислех, че има нещо общо с Наполеон и неговата Жозефина.

# 118
Аз пък си мислех, че има нещо общо с Наполеон и неговата Жозефина.
Е, то има, приписват му тази реплика, но....не ми хрумна изведнъж.
Тръгнах чрез друга асоциация, дефакто.

# 119
Хах!
Добър въпрос.
Май в един момент си тананиках едно старо парче, стара градска песен "И цепелииинааа...оттука мииииинааа".....и после добавих за рима "Жозефина"....абе имаше и още нещо, тя, Тео 777помни, ама аз забравих.
Имала съм и една камара други, все спонтанни и шантави, СърДечко, Кака Сврака, Пъзел, ох, и още..... ooooh!
на мен лично твоя ник много ми харесва-супер оргинален е Flutter

Общи условия

Активация на акаунт