Историята на вашия ник

• 16 911
  • 237
  •   1
Отговори
# 90
  • София, център
Доближава се до умалителното ми име. Така се обръщаше към мен човек от миналото. Не съм го сменяла, ползвам го и на други места.

# 91
  Nansen, винаги съм мислела, че е от Фритьоф Нансен.
  Моят ник идва от любовта към бирата, мезетата, и някой и друг зъб от коткозавър.

# 92
  Моят ник идва от любовта към бирата, мезетата, и някой и друг зъб от коткозавър.

Аз пък не знам защо, четейки постове на Нансен си мисля, че живее на ул. Фритьоф Нансен.  Laughing

# 93
  Франческа, това имах предвид.

# 94
  • София, център

Аз пък не знам защо, четейки постове на Нансен си мисля, че живее на ул. Фритьоф Нансен.  Laughing

А не, мацки, не, от Нана, Нанси, Нансен.

Иначе на Фритьоф Нансен в гаража ни седи колата, та е близо до нас, ама не живея там.

# 95
  • София
Банална история. Навремето, когато исках да си направя поща, името ми беше заето. После се светнах, че един приятел се обръща към мен с "Тонкабонка" и така се получи този лигав ник.   Ама си го ползвам със здраве вече доста години  Mr. Green

# 96
... но пък няма общо с Ред Бътлър  Grinning
Разбира се, че няма, той е Рет (Reth) Бътлър.  Wink
Хаха, изложих се.
Никога не съм чела книгата всъщност, така че имам спомен само от един откъс в учебника по английски за десети клас. Е явно нямам много добър спомен  Twisted Evil
Току що проверих - било Rhett Butler.
Грешката е моя, ама Гугъла ми го вади и по двата начина.  Wink Проверих в книгата- права си.   bouquet

# 97
Винаги съм ползвала за ник името Северина, защото ми е много любимо... Естествено отдавна беше заето във форума  Simple Smile Затова се насочих към една от любимите си песни:
"Поля от слънчогледи
Гледат към слънцето
Поля от слънчогледи
Хиляди малки слънца
Гледам и аз..."

# 98
Затова се насочих към една от любимите си песни:
"Поля от слънчогледи
Гледат към слънцето
Поля от слънчогледи
Хиляди малки слънца
Гледам и аз..."

Много е хубава тази песен!   bouquet

# 99
  • София

Ами... преди много време исках да се регистрирам... не помня къде, с ник, който да помня (демек, ако не ползвам дълго време регистрацията и реша да проверя дали съм правила такава, пак да знам, че съм аз). Пробвах със собственото си име - но вече имаше такива. ABV са просто първите 3 букви от азбуката ни. Лесно се помни. Няма особено интересна история... това е всичко.

# 100

Много е хубава тази песен!   bouquet

Така е. За съжаление малко хора оценяват групата.    bouquet

# 101
Преди време така ми казваше племенницата.

# 102
toni - от името ми, което почти навсякъде е заето, добавих l - Levine от вокала на Maroon 5 Adam Levine и s - Shevchenko, от Андрий Шевченко - най - добрият за мен футболист на Милан в последните години  Embarassed
Той е и еднa от причините дъщеря ми да се казва Андреа.
Ходи обаче обяснявай на мъжът ми, който е болен фен на Левски, че ls не е от любов към западащият му любим отбор  Mr. Green

# 103
След много варианти на името ми и безуспешни опити за регистрации в пощи, сайтове стигнах до това което не беше заето казвам се Галина, и една приятелка започна да ми вика така, след като го измислих адски много й хареса..а и на мен и вече така съм навсякъде и винаги и свободно.при регистрации...

# 104
  • на североизток от Рая
  Моят ник е от името ми и част от фамилията ми.Изведнъж ми хареса този вариант и така.
 Но тук толкова интересни ник-ове съм видяла,че се възхищавам на богатата фантазия на собствениците им. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт