Историята на вашия ник

• 16 922
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Имаше стари теми за това, но явно са в архива. Разказвала съм за моя, защото го ползвам и на други места и са ме питали какво означава. Когато детето ми не можеше да говори и казваше само няколко думи така наричаше Spiderman, който и до ден днешен му е любим герой. Не му омръзва и не му омръзва.  Simple Smile
А и е приятно да си мисля, че за него мога да съм като герой.

Чела съм и друг път историята ти, но никът ти, може би и заради аватарите и общото впечатление, винаги ми е звучал като произлизащ от Pasion..

# 76
Много готина темичка Peace Аз по принцип съм Деница,но тук в Фр.поради това че доста хора се затрудняват с произношение на името ми предпочитат да ми викат Диди.От там и 1-вите четири букви на ника th взаимствах от един друг ник в една онлайн игра,която играя и в която username е с въпросния  ник lilith та и аз по примера didith Grinning

# 77
Никът ми е умалително от името ми, някои приятели ми казват така. Не съм го променяла, освен че преди беше на латиница.

# 78
Преди години леля ми се върна от Канада и донесе за подарък на детето ми парцалена кукла с красиво изписани очи , вежди и устни. Тогава голямото ми момиченце беше мъничко и тъкмо беше проговорило. Попитах я, как ще нарече куклата и тя, без дори да се замисли каза Писана. Останах много изненадана, нямах идея от къде беше чула тази дума, но ми се стори много подходяща за куклата. Никът ми напомня за този отдавнашен момент. Simple Smile

# 79
  • София
Най-вече защото съм червенокоса и този фрагъл на име Ред ми беше любим:

А също и заради Ред от "Изкуплението Шоушенк" (харесвах този филм и Морган Фрийман), но пък няма общо с Ред Бътлър  Grinning

# 80
  • София
Около ника ми няма история.Просто  е умалена част от дъъъългото ми име.  LaughingМайка ми ме нарича така, а и някои от приятелите ми.Сега като се замисля и Тина щеше да ми харесва.Така ме наричаха двама човека,които вече са минало.

# 81
Около ника ми няма история.Просто  е умалена част от дъъъългото ми име.  LaughingМайка ми ме нарича така, а и някои от приятелите ми.Сега като се замисля и Тина щеше да ми харесва.Така ме наричаха двама човека,които вече са минало.

Да не се казваш случайно Севдалина? Grinning Имах навремето много близка приятелка,която се казваше Севдалина а и викахме Инка.Та се сетих за нея като ти прочетох поста. Hug

# 82

Да не се казваш случайно Севдалина? Grinning Имах навремето много близка приятелка,която се казваше Севдалина а и викахме Инка.Та се сетих за нея като ти прочетох поста. Hug

Упс сега видях  Тина което пък не се връзва със Севдалина  Blushнай-вероятно съм в грешка

# 83
Моят е името ми. Всъщност с този ник пишех и в Дир.бг, когато се появи Бг-мамма се регистрирах и тук пак с него.

# 84
Нищо особено. Галеното ми име + инициалите на презимето и фамилията ми - ЕЛИ+А+С. Така ме наричаше братовчедка ми като дете.

# 85
  • тук-там
Едно гадже ми викаше - зайче - тооолкова добричка бях тогава - заекът обаче порасна, поумня и.... стана неуправляем.

# 86
... но пък няма общо с Ред Бътлър  Grinning
Разбира се, че няма, той е Рет (Reth) Бътлър.  Wink

# 87
Моя ник е на романа "Тихия Дон" Simple Smile

# 88
  • София
... но пък няма общо с Ред Бътлър  Grinning
Разбира се, че няма, той е Рет (Reth) Бътлър.  Wink
Хаха, изложих се.
Никога не съм чела книгата всъщност, така че имам спомен само от един откъс в учебника по английски за десети клас. Е явно нямам много добър спомен  Twisted Evil
Току що проверих - било Rhett Butler.

# 89
  • Провинция
Тайна-майна Naughty

Общи условия

Активация на акаунт