Историята на вашия ник

• 16 866
  • 237
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря, Хайди, данке, Клум!  bouquet

# 121
Моят не е особено изобретателен, защото ме беше ударил мързела когато го измислях  Mr. Green Така ми викат просто.

# 122
Моят е с дълга история.
Използвах го, когато влизах в IRC, ICQ и изобщо във всеки сайт, който изисква регистрация (което не значи, че абсолютно всички регистрации и име cybercat са мои).
cyber- - представка, която се използва за нещо, свързано с компютри, т.е. "това е моето вируално АЗ"
cat отразява темперамента ми.

# 123
Моят е с дълга история.
Използвах го, когато влизах в IRC, ICQ и изобщо във всеки сайт, който изисква регистрация (което не значи, че абсолютно всички регистрации и име cybercat са мои).
cyber- - представка, която се използва за нещо, свързано с компютри, т.е. "това е моето вируално АЗ"
cat отразява темперамента ми.

Обаче аз винаги те свързвам не толкова с компютри, колкото с Хари Потър.  Embarassed Глупаво е, знам, ама не - явно яватарите все пак си влияят. Някак те възприемам като Хари Потър на форума. Само че жена.

# 124
Моят не е особено изобретателен, защото ме беше ударил мързела когато го измислях  Mr. Green Така ми викат просто.

Ама пък аватарите ти винаги са много яки, особено последния! Почитателка съм на котката ти  Grinning

# 125
  • Видин
Хих, в 8 клас трябваше да пиша реферат за семейство отровни гъби - amanita. И така, написах го, прочетох го пред класа и реших, че това ще е моето виртуално име  Crazy И тъй - от около 10 години съм си все аманитка  Mr. Green
Не че съм отровна гъба, напротив. Много добро дете съм си  Blush

# 126
Моят ник идва от името ми Нели-Неличка. Wink

# 127
  • Русе
Толкова съм cool, че чак съм coldGrinning

# 128

Ама пък аватарите ти винаги са много яки, особено последния! Почитателка съм на котката ти  Grinning

Хихи, мерси  Grinning Това е Богданка, да ви запозная.

# 129
Алина от Али макбийл, ника ми е от преди 12 години може би, не помня точно... много харесвах филма и така.. измислих алина, а си е нещо специално за мен тогава.(много е глупаво и не ми се споделя) Simple Smile Сега името на дъщеря ми, случайно или не толкова е част от ника ми - Ина!

Много интересна тема, изчетох я на един дъх!

Hug

# 130

Обаче аз винаги те свързвам не толкова с компютри, колкото с Хари Потър.  Embarassed Глупаво е, знам, ама не - явно яватарите все пак си влияят. Някак те възприемам като Хари Потър на форума. Само че жена.

Хехе, много се радвам, благодаря!  Blush
Но Хари Потър-аватари ползвам само от една година Simple Smile

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 09:14 от Анонимен

# 131
Хехе, много се радвам, благодаря!  Blush
Но Хари Потър-аватари ползвам само от една година Simple Smile

М чИ аз съм новак. Така съм те видяла за сефте и... така си ми остана асоциацията.

# 132
Няма история.
Само усещане и дарование  Grinning

# 133
  • Пловдив
Моя все си мислят,че е от песента на Стинг.Ама не е.
Desert-самата аз се свързвам с това,с пустиня,пясък,жажда винаги за нещо нереално
Rose-такава съм си-нежна и чувствена като роза,но с голеееми бодли Flutter

# 134
Моя все си мислят,че е от песента на Стинг.Ама не е.
Desert-самата аз се свързвам с това,с пустиня,пясък,жажда винаги за нещо нереално
Rose-такава съм си-нежна и чувствена като роза,но с голеееми бодли Flutter

А каква е историята на това нещо ` между думите?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт