На коя среща е нормално да се прави с... за първи път???

• 22 657
  • 136
  •   1
Отговори
# 105
... Та предпазването няма общо с това дали ще излезеш на среща и ще изчукаш някого веднага или пак ще се чукаш, ама след месец.

Peace
Правилно.
Ако човекът носи някоя скрита болест - и след 2 г. ежедневни срещи да си легнеш с него, пак ще я лепнеш без презерватив. Пък и дори в началото всеки е по-склонен да се презастрахова, докато след време решаваш, че няма страшно...

# 106
... А ти колко пъти си си пускала кръвни изследвания за гореспоменатите болести и откъде можеш да си сигурна, ако не си се изследвала, че не си хроничен носител на нещо си?

Ето, това е въпрос на здравна култура и на грижа за себе си.
Подобни изследвания е добре всеки полово активен човек да си прави веднъж в годината, наред с годишните профилактични медицински, стоматологични и всякакви други тестове. Peace

# 107
  • Linz
Но тук говорим от кой път да си легнем с определен партньор, а не въобще и как да си лягаме.
Идеята е, че по-бързото стигане до секс предполага по-честа смяна на сексуалните партньори, както и по-слабото им познаване. От там идва и по-високият риск.
Това е моята логика, която може и да не съвпада с твоята, но няма значение. Не ми се спори, пък и излизам и няма смисъл да ми отговаряш.

# 108
...
Идеята е, че по-бързото стигане до секс предполага по-честа смяна на сексуалните партньори, както и по-слабото им познаване. От там идва и по-високият риск.
...

Това е просто предразсъдък - няма подобна закономерност.  Peace

# 109
Трябва да си другарувате няколко месеца. И после и двамата да си направите изследвания. И тогава - секс - с 2 презерватива. Но да сте готови за деца - защото може презервативът да се скъса.
Аз не мога да разбера колко сте неморални.
А най-добре е в първата брачна нощ. С цел - поколение.

# 110
Трябва да си другарувате няколко месеца. И после и двамата да си направите изследвания. И тогава - секс - с 2 презерватива. Но да сте готови за деца - защото може презервативът да се скъса.

И да добавя, че в никакъв случай съпругата нетрябва да е гола, трябва да бъде с дълга нощница а на мястото което е нужно да има дупка. hahaha hahaha hahaha Всичко останало е аморално и неприемливо.

# 111
С моята настояща половика си легнахме на първата среща, дори не легнахме...ако трябва да сме точни, но правихме секс Laughing
Е, колко партньора ми предопредели това  Crazy

# 112

Аз не мога да давам съвети кой , кога , с кого и как да си ляга, това е индивидуално и всеки сам си го решава, но би било чудесно всеки периодично да си прави изследвания  Peace Чувала съм от приятели в чужбина, че там се приема за нормално не само периодично да се правят такива изследвания, но и да си ги показват един на друг, когато решат да правят спонтанен секс. Добре е да се вземат и предпазни мерки, това казвам  Peace

# 113
За секс ли става въпрос или за свирка?

# 114
За секс ли става въпрос или за свирка?

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Допълнение :

Един познат каза веднъж като говорихме за кръшкане - отзад брои ли се за секс Wink

# 115
Или за садо-мазо  Mr. Green

# 116

Един познат каза веднъж като говорихме за кръшкане - отзад брои ли се за секс Wink

Нали се сещаш че след отзад, свирка после няма да има Simple Smile

# 117

Аха !! Значи преди това трябва ... ще си го запиша някъде  Mr. Green

# 118

Абе, всичко е въпрос на вкус!  smile3532

# 119

Мога да ти предложа къде да си го запишеш, да не си търсиш записките в сюблимния момент.

Общи условия

Активация на акаунт