Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко време след като разбрахте, че сте бременна, казахте на бащата на детето?
Какви съвети има за съобщаване на новината за бременността на партньора?
Какви са мненията относно изчакването на подходящия момент за споделяне на новината за бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко време след като разбрахте, че сте бременна, казахте на бащата на детето?
Форумите съдържат различни преживявания и мнения от жени, които споделят кога са съобщили на партньорите си за бременността си. Някои го направиха веднага след като разбраха, докато други изчакаха няколко дни или дори по-дълго. От решаващо значение е да вземете решение кога да съобщите и да го направите, когато смятате, че е подходящ момент.
-
Какви съвети има за съобщаване на новината за бременността на партньора?
-
Какви са мненията относно изчакването на подходящия момент за споделяне на новината за бременността?
Форумът съдържа различни мнения относно изчакването на подходящия момент за споделяне на новината за бременността. Някои хора смятат, че е важно да се изчака идеалният момент, докато други подкрепят честността и незабавното споделяне. От съществено значение е да се вземе предвид уникалната динамика на връзката и личните предпочитания.
-
Смятат ли хората, че излизането на разходка с децата е важно за това да си добър баща?
-
Какви са мненията за ревността и доверието в една връзка?
а колкото до другите хора и аз предпочитам кръгът от знаещи да е по малък
Бяхме доста малки, но се стегнахме в кръста и работихме здраво, отгледахме си детето заедно , постоихме си дом, купихме си кола и сега си чакаме 2ро бебче, за което в интерес на истината ми каза той
Вика ми много си нервна нещо я си направи един тест
Какво ме гледаш така отпаднала и се чудиш за какво да се заядеш
И теста се оказа положителен.
Милия,много ми се смя на "сигурната" физиономия