Кога казахте на таткото, че ще става татко?

• 9 027
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Аз смятам, че е трябвало да му кажеш веднага, без значение че това е щяло да стане по телефона или през скайп. И сега няма нужда да чакаш да се прибере от командировка, а вземи и му кажи най-добре. Така той ще има и време да премисли всичко свързано с вашите отношения.

# 46
Около 30 минути след като си направих теста, просто нямах търпение да се прибере от работа и да му съобщя прекрасната новина Heart Eyes

# 47
Авторката няма ли да се включи с новини ???

# 48
  • София
Нали знаеш как става - пуска се темата, глледа се сеир, пък ние си се хабим да пишем. Авторката влиза във форума, но явно не счита необходимо да удостои с включване.

# 49
  • София
Е как да се включи като всички я нападнаха колко е незряла и как трябвало веднага да му каже, и колко е сгрешила и т.н.

# 50
  • София
Е как да се включи като всички я нападнаха колко е незряла и как трябвало веднага да му каже, и колко е сгрешила и т.н.
Ей тоя начи на мислене винаги ме е удивлявал - пуска темата, пита за мнения, ама като са различни от очакваното се почва кой кого бил нападал. Ми да, незряло е на 30г да забременееш без да знаеш дали искаш, да ровиш по скайпове, да търсиш повод за скарване и най-основното - да криеш от бащата на детето, с когото живееш. Какво се очаква да напиша, че е един ужасен, ужасен, лош човек дето си е изтрил хронологията и че заслужава да не знае, че ще става баща заради това???

# 51
  • София
С дъщеря ми забременях 4 месеца преди да навърша 28. С бъдещия ми съпруг (тогава все още гаджета) живеехме заедно. Казах му веднага, т.е. след прегледа при гинеколог и установяването на бременността. Аз имах доста (на брой) положителни тестове, но все бях Тома Неверни.
Казах и на колегите от офиса. На шефа не бях казала, но лежах за задържане в болница и колегите не успяха да ме прикрият. След болницата (2ри месец) нямах никакви проблеми с бременността и работих до края.

# 52
Тези, които си мислят, че "си се хабят да пишат", искам да ви уверя, че мненията ви са взети под внимание. Авторката не "гледа сеир" (за разлика от някои, които явно не могат да дочакат следващия епизод на сериала, защото на чужд гръб и 100 тояги...), а реши да остави няколко дена мислите да й се избистрят в главата.

Не че нещо се избистри, но все пак аз искам да ви попитам: А нормално ли е един 29 годишен мъж, с претенциите че е много зрял и отговорен, да се заглежда по всяко момиче по магазини, офиси и какво ли не, и после да обсъжда с приятелите си к*рвари как би ги е*ал и такива простотии. Нормално ли е след това да си трие цялата хронология от години насам, и да прави приятелката си на будала. Ами вие искате ли такъв мъж? Какво - аз ще си седя бременна вкъщи, ще ме боли корема, ще ми се гади, а той ще заглежда и обсъжда разни... по най-просташкия начин. Вашите мъже така ли правят? Вие нямате нищо против ли, ако така правят?

Тук възниква въпросът, който някой зададе - как съм позволила да забременея, като не съм сигурна. Нали обясних, че и на двамата ни се искаше, но и на двамата не ни стискаше. Така че е имало пъти, когато сме правили незащитен секс с пълното съзнание какво правим, но без да го обсъждаме, примерно няколко дена преди очакваната овулация, което е относително рисковано. Да уточния, че той винаги е бил наясно с риска и не съм крила от него шанса за забременяване. Един път е имало незащитен секс по време на овулация (явно в момент на силна близост), но нищо не се получи. Имало е моменти, когато наистина не съм искала дете от него, други моменти, когато съм искала, и други моменти (повечето), когато не съм била сигурна. Това е.

А иначе сега е в командировка и за една седмица е написал едно "здрасти" в скайп. Нито има телефон там, нито ако си е купил местна карта, си е направил труда да ми прати номера. Къде да го гоня да му казвам. Ще го изчакам лице в лице да видя дали иска да е с мен (въпреки че аз самата не знам дали искам да съм с него) и после ще му кажа. Искам да видя реакцията му на живо, а и ако сега му кажа, никога няма да знам дали е останал с мен заради мен или защото "така трябва". Аз със сигурност не искам да съм с човек, който не би останал с мен заради самата мен. Вие да не би да искате.

Ще ми е по-приятно, ако си изразявате мненията, без да нападате. Може да ви звуча като Ледената Кралица, но и на мен не ми е лесно и аз имам някакви чувства. Хайде весел петък и хубав уикенд!  Peace

# 53
  • София
Добре де, след като забременя ли почна да обсъжда момичетата по офисите и магазините и да не ти казва даже и здрасти по време на командировките? Честно казано от обсъждане нищо няма да му стане, но теб очевидно това те дразни, та се чудя сега ли започна или винаги си е бил такъв. Наистина не разбирам. Как може да не си сигурна, че искаш да си с някого и да си позволяваш секс около и по време на овулацията без пазене. Това дето ви се искало, ама не сте го обсъдили като възрастни, пък направо сте действали, без и двамата да сте наясно искате ли да сте семейство категорично не ми се връзва.
Хич не звучиш като ледената кралица, звучиш ми несвързано, честно. Не си представям връзка, дори и без бременност, в която една седмица няма да имаме никакъв контакт, при положение, че има как да се чуем.
И тъй като си бременна и ще ставаш майка е хубаво да свикнеш с мисъла, че вече няма само мен и самата мен, това разбира се е лично мнение и никого не ангажирам с него.

# 54
  • София
Съобщих на мъжа ми веднага след като направих теста - обадих му се по телефона.  Но при авторката май обстоятелствата са доста по сложи....и предполагам е по добре на живо да се съобщи новината  Peace Късмет!

# 55
В този форум винаги ще се намери някой, който да ти набие канчето. Някои хора си мислят, че са по-, по-, най- и размахват пръст.

Авторке, хубаво си помисли какво да правиш оттук нататък. Ти най-добре знаеш какво решение трябва да вземеш. Никой друг няма да ти живее живота, за се съобразяваш с мнението на ССФ, че и критики да понасяш.

Лека бременност!   bouquet

# 56
  • София
В този форум винаги ще се намери някой, който да ти набие канчето. Някои хора си мислят, че са по-, по-, най- и размахват пръст.

Авторке, хубаво си помисли какво да правиш оттук нататък. Ти най-добре знаеш какво решение трябва да вземеш. Никой друг няма да ти живее живота, за се съобразяваш с мнението на ССФ, че и критики да понасяш.

Лека бременност!   bouquet
И що пита тогава и се интересува как са постъпили другите или как биха постъпили???
В този форум винаги ще се намери някой, който да се вживее в ролята на "защитник на онеправданите" Mr. Green

# 57
  • София
Ако темата завие към "Семейни отношения" ще бъде премахната.

# 58
  • Tам през Атлантическия океан
AlmondFairy , както и да се развият нещата с връзката , аз ти пожелавам една лека бременност  Hug щастие и късмет  Hug

И това ще мине Hug

Да, точно така: Всичко минава! И доброто, и лошото... Затова, нека в трудни дни да не се отчайваме, а в моментите на радост и щастие да не се самозабравяме! Защото... "и това ще мине!"

# 59
  • София
От такива теми никога не може да се разбере дали мъжът ти е недорасло лай.о, а ти го обичаш толкова, че не смееш да си тръгнеш или ти си от тези изяждащи ги съмнения жени, които не просто не могат да накарат мъжа да ги обикне, но и го отблъскват с непрестанните си скандали от ревност.

Не знам какъв точно ти е случая, но аз не бих се примирала с по-малко от това, което имам сега - човек, който ме изчака да стана готова за семейство, на когото мога да кажа абсолютно всичко, който ме обожава и носи на ръце... Той е най-добрият ми приятел и съм готова да "ослепея" за някоя забежка, но не бих се примирила с липсата на любов и уважение... И не мисля, че аз заслужавам повече от теб и ти е писано да си сама, но аз създадох бебче, защото знам, че то ще бъде чакано и безкрайно обичано както от мама, така и от тати, а ти?

Желая ти лека и спокойна бременност и дано успеете да вземете най-правилното решениние, защото честно казано от постовете ти се разбира само едно - ти нямаш желание да споделиш най-прекрасната новина с най-любимото същество, а това вече е доста показателно... Успех!

Общи условия

Активация на акаунт