Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 320
  • 218
  •   1
Отговори
# 150
Кой ви говори за социален живот? Рожден ден, бе, хора!

Заради децата ли...хм това е едно грозно оправдание според мен,но моля те светни ме!

Да, случва се. Когато кочът засили неговия, жената няма избор, ако иска децата им все пак да виждат нечии очи.

Сега в стила на авторката "а кочът е засилил неговия защото...?"

# 151
Не трябва. Той е празнувал с теб. Сега иска да празнува и с други хора, които са му приятни. Това, че сте женени не значи, че сте сиамски близнаци и съответно залепени един за друг.
Peace
значи, първо е празнувал баш на рожденния си ден с теб. постарал се е- без деца, само двамата- романтика Simple Smile цял ден
второ: неформален обяд с колеги на другия ден
трето: ПОКАНИЛ те е
май ти си от тия вечно недоволните

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 14:37 от zero

# 152
  • София
...
По твоята логика, това че съм му родила деца си е само и лично мой "проблем"... Грозно изказване от твоя страна, но както повечето защитнички на мъжката свобода, те разбирам напълно - обикновено такива семейства си имат и любовници и никой не се сърди на другия, може би в това е целия смисъл на прословутия либерализъм и демокрация - всеки да си прави каквото иска, пък пред другите сме семейство и никога не се караме за нищо - и как ще се карате, като единственото общо са децата ви.

Извинявам се за сравнението, но малко напомняте на педалите, които от няколко години се опитват да убедят света, колко нормално е поведението им.

Или не четеш, или си свикнала да се държиш като радиоточка.
Не ме интересува дали си имате любовница или не.  Този либерализъм, за който говориш, този непростим грях на мъжа ти - черпенето само на мъже-колеги в деня след рожденния му ден, е било разрешено от теб все пак.
И още нещо - след като очевидно твоят мъж смята, че поведението му е нормално, това прави ли го педал?
След тази му постъпка си е жив педал за мене. А ти си доста грубичка - да не го биеш твоя мъж Simple Smile

# 153
  • София
Сега в стила на авторката "а кочът е засилил неговия защото...?"[/b][/i]

Защото за съжаление, малко са мъжете, които се отнасят сериозно към отговорностите си на съпрузи и бащи и защото навън никой не ги кара да бършат бебешки дупета и да мият чинии.

На 100% съм съгласна с това - точно така живях 10 години, много е трудно да се откопчиш и да го осъзнаеш.

За съжаление аз познавам жени,които искат да имат хубаво семейство.
Но са попаднали на мъже ,които повече обичат себе си и своя начин на живот и са вменили вина на жените си затова,че искат да получават повече любов,внимание...
И ,да ,жените ги търпят ,защото не могат да ги променят.
И в един момент минават на другата крайност...започват да си внушават колко са либерални, че те самите са искали свобода в отношенията,че това е техен личен избор ,а не наложен от мъжа им...
Чувството за самосъхранение понякога е по-силно от нас!

# 154
Ние пък точно ,защото много често сме като сиамски близнаци мога да разбера кога му се празнува и само по мъжки (след като вече сме отбелязали празника двамата) без да е необходимо да разиграваме циркове да ме пита може ли не може ли, пък аз хем да кажа че може, хем да ми е криво.

# 155
Да,за съжаление и аз познавам такива жени,които преди да се обвържат с половинката си са били волни птички,но след това замязаха на лелки. И кво някой друг им е виновен ли? Айде моля ви се,една жена за да стане такава освен самата тя никой друг няма вина.
Аз защо никога не съм била ограничавана? Защо мъжа ми веднъж не ми каза ти си за печката и прахосмукачката и секса от време на време,а аз ще си вея оная работа където ми е гот? МИ много просто,защото нито ми е шеф,нито съм му слугиня,защото при нас същестува равновесие,а щом вие не сте го постигнали виновна си ти. И си виновна,защото си позволила да живееш на тоя хал,но ти е по-лесно да обвиняваш мъжа си. Грозна история,мани Sick

# 156
Абе,вие луди ли сте?В какви семейства сте живяли и живеете?Изобщо не е нормално държанието на този мъж/въздържам се да го нарека с по-остри думи само,заради авторката/!Не мога да повярвам,че съществуват такива жени,айде за мъжете е ясно,че мислят предимно за себе си/повечето/и са недорасли за жената до тях.Изумявате ме!Напълно подкрепям авторката и мисля,че трябва да му покаже кой кой,а не да се предава.Разговаряйте,ако и това не помага/защото има и такива идиоти,които не разбират от нормален разговор/предприеми по-решителни действия.Това е моя съвет.Желая ти успех,мила,мама Алекса! Hug

# 157
Абе,вие луди ли сте?В какви семейства сте живяли и живеете?Изобщо не е нормално държанието на този мъж/въздържам се да го нарека с по-остри думи само,заради авторката/!Не мога да повярвам,че съществуват такива жени,айде за мъжете е ясно,че мислят предимно за себе си/повечето/и са недорасли за жената до тях.Изумявате ме!Напълно подкрепям авторката и мисля,че трябва да му покаже кой кой,а не да се предава.Разговаряйте,ако и това не помага/защото има и такива идиоти,които не разбират от нормален разговор/предприеми по-решителни действия.Това е моя съвет.Желая ти успех,мила,мама Алекса! Hug

За 17 год. тъй ли не са разбрали кой кой е? newsm78

# 158
Когато децата бяха малки, само чаках да си прибере кочът, да хукна нанякъде. Вместо да бдим двамата с влажни очи над детското креватче.

# 159
...
По твоята логика, това че съм му родила деца си е само и лично мой "проблем"... Грозно изказване от твоя страна, но както повечето защитнички на мъжката свобода, те разбирам напълно - обикновено такива семейства си имат и любовници и никой не се сърди на другия, може би в това е целия смисъл на прословутия либерализъм и демокрация - всеки да си прави каквото иска, пък пред другите сме семейство и никога не се караме за нищо - и как ще се карате, като единственото общо са децата ви.

Извинявам се за сравнението, но малко напомняте на педалите, които от няколко години се опитват да убедят света, колко нормално е поведението им.

Или не четеш, или си свикнала да се държиш като радиоточка.
Не ме интересува дали си имате любовница или не.  Този либерализъм, за който говориш, този непростим грях на мъжа ти - черпенето само на мъже-колеги в деня след рожденния му ден, е било разрешено от теб все пак.
И още нещо - след като очевидно твоят мъж смята, че поведението му е нормално, това прави ли го педал?
След тази му постъпка си е жив педал за мене. А ти си доста грубичка - да не го биеш твоя мъж Simple Smile

Вероятно вашето семейство има и други проблеми, никоя няма да нарече мъжа си педал само заради една почерпка след РД.
А ако толкова се интересуваш от моя семеен живот, може да ми дойдеш на гости за седмица-две, да видиш как една жена може и да не се хапе от злоба, докато мъжът й е с колеги.

# 160
  • София
Да,за съжаление и аз познавам такива жени,които преди да се обвържат с половинката си са били волни птички,но след това замязаха на лелки. И кво някой друг им е виновен ли? Айде моля ви се,една жена за да стане такава освен самата тя никой друг няма вина.
Аз защо никога не съм била ограничавана? Защо мъжа ми веднъж не ми каза ти си за печката и прахосмукачката и секса от време на време,а аз ще си вея оная работа където ми е гот? МИ много просто,защото нито ми е шеф,нито съм му слугиня,защото при нас същестува равновесие,а щом вие не сте го постигнали виновна си ти. И си виновна,защото си позволила да живееш на тоя хал,но ти е по-лесно да обвиняваш мъжа си. Грозна история,мани Sick

smile3501

# 161
  • София
Когато децата бяха малки, само чаках да си прибере кочът, да хукна нанякъде. Вместо да бдим двамата с влажни очи над детското креватче.

Именно - центърът на живота ви е останал извън семейството ви.

# 162
Не трябва. Той е празнувал с теб. Сега иска да празнува и с други хора, които са му приятни. Това, че сте женени не значи, че сте сиамски близнаци и съответно залепени един за друг.
Peace
значи, първо е празнувал баш на рожденния си ден с теб. постарал се е- без деца, само двамата- романтика Simple Smile цял ден
второ: неформален обяд с колеги на другия ден
трето: ПОКАНИЛ те е
май ти си от тия вечно недоволните
Ами снощи и при нас имаше и двете...ама нищо не сме празнували ,беше си обичайна вечер.    Mr. Green
Не е било обяд , а цял запой ,от обяд до към 19 часа вечерта!
Поканата е била от кумова срама,т.е. защото знае ,че тя няма да отиде сама в мъжка компания!
Т.е. нещо като "Аз знам ,че мразиш риболова,ама виж каня те, да не кажеш после нещо..."

И изобщо такова отбиване на номера....не е истина просто колко са жалки понякога мъжете!

# 163
  • София
За съжаление аз познавам жени,които искат да имат хубаво семейство.
Но са попаднали на мъже ,които повече обичат себе си и своя начин на живот и са вменили вина на жените си затова,че искат да получават повече любов,внимание...
И ,да ,жените ги търпят ,защото не могат да ги променят.
И в един момент минават на другата крайност...започват да си внушават колко са либерални, че те самите са искали свобода в отношенията,че това е техен личен избор ,а не наложен от мъжа им...
Чувството за самосъхранение понякога е по-силно от нас!

Браво! Добре казано!

# 164
И все пак след 17 години и 3 деца ли разбра ,че е " педал "
Много ми е странно , защо някой пуска дадена тема /очаква всички да мислят , така както той вижда нещата / и , когато някой не дай си боже мисли нещо различно - почват нападките ? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт