Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 291
  • 218
  •   1
Отговори
# 210
Да определяш някой като жалък и да съжаляваш половинката му е точно гнусно заключение.

Последна редакция: вт, 05 яну 2010, 16:13 от Пълнолуние

# 211
Написа ли нещо или така ми се стори? Thinking

# 212
Всъщност, не. След секунда си редактирам поста, защото се вкарах в глупав махленски спор с глупави хора. Някак, не ми ден за селски обиди днес.  Stop

# 213
И на мен така ми се стори Tired

# 214
  • sf
Бих се обидила ако компанията беше смесена с приятели,ама щом са само мъже и то колеги не виждам какво ще правя там Да му го държа ли..
В същата ситуация-ако аз празнувам с приятелки в само женска компания не бих искала той да ми се тросне там.
Друг е въпросът ако въобще не иска да празнува с мен...

# 215

Да, ти си много проницателна и интелигентна   Rolling Eyes.

Аз нямам против той да излиза с приятели, но имам против, когато нямаме възможност да празнуваме двамата или в компания, на следващия ден да отиде да празнува с колеги без мен. Отделните приятелски кръгове са си задължителни.

# 216
Авторката има интересни предходни постове - по други теми . Не знам  newsm78 ама проблема е в друго според мен , тя самата казва ,че има и други факти ама няма да ги споменава ...

# 217
Хора, животът е кратък. Никой не знае какъв ТИР ще го блъсне утре, бъдете максимано време с любимите си хора, дали са приятели, мъжа ви, колеги, всеки има различни предпочитания, важното е да се чувствате добре. Не знам защо вечно има засегнати в такива теми. Хората са различни, който каквото му се прави, да си го прави, просто не трябва да очаква, че и другите в темата имат същите усещания.

# 218
  • София
Авторката има интересни предходни постове - по други теми . Не знам  newsm78 ама проблема е в друго според мен , тя самата казва ,че има и други факти ама няма да ги споменава ...

Моля те, не е нужно да има и препратки към други мои постове - темата приключи.

Общи условия

Активация на акаунт