Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 319
  • 218
  •   1
Отговори
# 195
Винаги съм се чудила на хората, които пускат теми и след това плюят по тези с различното мнение.

И аз се чудя тия с различното мнение, що толкова се напъват да са най-прави, а обикновено са малцинство и слава Богу!

Ти си тази, която се напъва да е все отпред. Коя друга е обявила мъжа си за педал?
Ясно е, че си имате проблеми, но с теми "Трябва ли да съм обидена" и ругаене на тези, които са отговорили различно, няма да си ги решиш. Че даже реши коя как щяла да си гледа внуците и дали щяла да стане любовница на мъжа ти, дали била жена или подобие  Laughing
Тук обидите към теб са много по-малко отколкото твоите към останалите.
Погледни вътре в себе си и помисли какъв е твоят принос за проблемите ви. Не звучиш като позитивен човек, който няма никаква вина за семейните нещастия.

# 196
Човекът си е направил празника както си е решил, друг е въпросът, че не смее да ти го каже. Там си насочи усилията вместо да задаваш риторични (явно) въпроси във форума.

# 197
  • Варна, България
Аз също съм "за" добрия тон в отношенията!
Колкото хора, толкова и различни семейства!
При едни е едно, при други - друго! Не може да се абсолютизира!
Това, което за едни е приемливо, за други - не, и обратно!
Ако сме всички еднакви, светът нямаше да е шарен! За някои децата и семейството са най-важното (както съм и аз), за други - кариерата, за трети - купоните и приятелите...

Важно е да няма крайности и с действията да не се накърнява и обижда половинката!

Мама Алекса, Hug,  едва ли имаш нужда от това темата да продължава.

ПП. Както казва една моя колежка и приятелка на завидните 60 години "Бракът това е съвместно съжителство на две нервни системи"

# 198

Miss мецанка, защо не минеш на лични, прати няколко обиди, ако искаш и някоя друга люта закана, почувствай се добре и да се приключи, вместо всички пишещи в темата да четат гнусни заключения.
Офф, половин час не мога да публикувам.
П.П. Някой са за лекар, други Усоби за учител по български. Всеки с проблемите си.

# 199

И аз това се чудя! newsm78Все ще се намерят хора,които да прецакат цялата тема с изказванията си. #CrazyЗа нещо повече ли се мислите?Като не ви е кеф,просто не влизайте в тези теми и не се мислете за най...

Винаги съм казвала - когато някой иска само положителни мнения, да го пише още в началото.

# 200
  • Варна
Тъй. Оказва се, че имам проблем: тази седмица 2 пъти ще празнувам без мъжо, а той по-предната също празнува без мен. Мъжът ми педал ли е? Аз желязна мацка, подобие на женичка ли съм? Или сме само съжителстващи егоисти, неуспели да постигнат правилно центрирано семейство?
Информативна тема, но много въпроси ми възникнаха.

И за да не е съвсем спам: Алекса, защо не отиде, щом ти се купонясваше, бе човек? Мисля, че и двамата щяхте да сте доволни, че и да повторите секса можеше. Ех, ама и ти!

# 201

Miss мецанка, защо не минеш на лични, прати няколко обиди, ако искаш и някоя друга люта закана, почувствай се добре и да се приключи, вместо всички пишещи в темата да четат гнусни заключения.
Офф, половин час не мога да публикувам.
П.П. Някой са за лекар, други Усоби за учител по български. Всеки с проблемите си.
Какви обиди,аз й казах само че е жалка с начина си на общуване,нека съм за учител по български. Но смятам,че жената има проблеми с нервите и трябва да се обърне към лекар,ти това за обида ли го приемаш....чак и гнусни заключения били,ай сиктир вече от такива масла като вас....

# 202
  • на плажа
 Ментова, как да отиде като няма на кого да остави децата! Тя си го каза жената. Мъчно ми стана - с три деца и мъж-егоист е доста трудно, а като добавим и финансовите затруднения и редкия секс  Confused.

# 203

И аз това се чудя! newsm78Все ще се намерят хора,които да прецакат цялата тема с изказванията си. #CrazyЗа нещо повече ли се мислите?Като не ви е кеф,просто не влизайте в тези теми и не се мислете за най...

Винаги съм казвала - когато някой иска само положителни мнения, да го пише още в началото.
Едва ли някой иска само положителни мнения,но и никой няма право  да определя някого като "жалък"...най-малкото ,защото не го познава!
Такива епитети за мен поне не са в рамките на добрия тон!
Можеш и по друг начин да кажеш ,че не си съгласен и че се мислиш за велик ...и за нещо повече от другите.

# 204
  • София
Благодаря на всички, нищо, че някои бяха много зли - и в тяхните мнения намерих нещо за себе си.
Излизам от темата и помолих да я заключат

Благодарна съм на тези, които видяха истинския смисъл и въпрос в темата, а не се хванаха за отделни думи за да си правят гаргара с мен.
Благодаря на жените от темата  bouquet

# 205
Кога ме ядоса мъжо- шопинг терапия веднага си правя и докато блея по магазините вече съм  забравила за какво става въпрос... така ми е минало, че се прибирам с поне 2 чанти подаръци и то само за мен и децата...
Всеки намира начин да задоволява желанията си... това е обяснението...

# 206
Ако ще се надплюваме,  мама Алекса първа почна да лее помия.

# 207
  • София

Извинявам се ако е така и искам темата да приключи.

# 208
  • Варна
Като страничен наблюдател мога само да потвърдя.

# 209
  • София
Хайде стига, де! Мама Алекса се извини и помоли да приключим темата!

Общи условия

Активация на акаунт