Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 321
  • 218
  •   1
Отговори
# 180
мама Алекса ,     Hug   

# 181
Боже,каква жалка женица....жал ми е за мъжа ти ooooh!

# 182
Според мен, много по-жалки са жените, които с цената на всичко се стараят да се покажат независими, незасегнати от нищо и никого на света, абсолютно самодостатъчни са си и затова не ги боли от ничия постъпка. Това са жени, които като остареят не си поглеждат и внуците, защото са на принципа който има деца да си ги гледа.....Никога и за нищо не им е жал....
И точно тия жени стават любовници на мъже като моя и ги гладят по главите какви нещастни мъже са с жени като мен.
Повръща ми се от подобни женски , лишени от всичко нежно, чувствително, мило и майчинско, доказващи се на света какви мъже могат да бъдат всъщност.

Вече ви разбрахме мили Трещерица, мис мецанка и argun - вие сте железни мацки, невероятни майки и страхотни човешки същества. Представихте ни се чудесно на нас, помиярките, които си обичат децата повече от скитнята и държат семейството да е едно цяло , а не съвкупност от съжителстваще егоисти.
Ако темата ни няма да ви липсва най-добре я напуснете. Много се вживяхте, много се запенихте и взехте да приличате на злобни кучета.

Аз не бих се променила за нищо на света, както вероятно и вие. Да спрем с убеждаването на отсрещния колко сме прави - не става.
Страхотен пост  bouquetНа пълно съм съгласна

# 183
Мецанке ,с тази самоувереност да не те видим с нова тема от сорта“Семейството ми се разпада newsm45

# 184
  • София

Поне съм женица, а не жалкото и подобие....

# 185
Нещо против да си мерите приказките и да не се*ете в темата? Иначе сте готини мадами, но нямате капка възпитание. Tired

# 186
  • София
Винаги съм се чудила на хората, които пускат теми и след това плюят по тези с различното мнение.

И аз се чудя тия с различното мнение, що толкова се напъват да са най-прави, а обикновено са малцинство и слава Богу!

# 187

Хахах,на тебе проблема ти е много по-дълбок от това,че мъжа ти се е забавлявал без твоята усоба. Консултирай се с лекар.....
Апропо,имаш ли предвид някой със определението "жалкото й подобие"? Rolling Eyes
П.С Жени,хаха,спокойно като стигна до този момент първо на теб ще се оплача

# 188

Защо така грубо, нужно ли е да обиждате?

# 189
  • София

Хахах,на тебе проблема ти е много по-дълбок от това,че мъжа ти се е забавлявал без твоята усоба. Консултирай се с лекар.....
Апропо,имаш ли предвид някой със определението "жалкото й подобие"? Rolling Eyes
П.С Жени,хаха,спокойно като стигна до този момент първо на теб ще се оплача

Що питаш, в себе си ли се съмняваш.

# 190
Виж сега - за вашето си семейство ти си си права и както си прецениш така ще си правиш и организираш нещата . Хайде стига с обиди и подмятания , на кой му е по-най -семейството , кой е по - най-родител , кой е по-най - морален и т.н За проблемът ти , в крайна сметка никой тук не може да ти помогне / можете да си помогнете само ти и мъжа ти /

# 191

И аз това се чудя! newsm78Все ще се намерят хора,които да прецакат цялата тема с изказванията си. #CrazyЗа нещо повече ли се мислите?Като не ви е кеф,просто не влизайте в тези теми и не се мислете за най...

# 192
  • София

Ами като няма какво да каже вече....

# 193
Хахах,не се съмнявам,интересно ми е просто.

# 194
  • София
Както е тръгнала темата, накрая ще дойде люспестия с катинара.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт