Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 290
  • 218
  •   1
Отговори
  • София
Мъжът ми си празнува днес рождения ден, който всъщност беше вчера,от обяд с колеги....
Колегите са коч-къмпани, без жени, защото се правят, че са на работа....
След като видя, че не ми е много приятно, ме покани - и как да се друсна там като някаква идиотка сред колегите му....Понеже ме познава и знае, че няма да ида, просто го използва....
Вчера прекарахме деня заедно, без децата, хапнахме, ебнахме се /за пръв път от незнам кога-си/, и това беше. Решихме, че нямаме пари за празник с приятели, въпреки че аз на няколко пъти му казах, че нямам против, ще вземем от парите, които са ни давали за децата по празниците и след ден-два на заплата ще ги възстановим. Той геройски отказа, а днес.....ме помоли да вземел от тия пари, щото не можел да не почерпи и така вече черпи седми час в едно заведение - не можа ли да ги почерпи скромно в офиса.... newsm78
Човекът си направи празник....без мен....А вчера седнал да ми обяснява колко ме обича....
Няма на кой да оставя децата, та да взема да се изтумбя там Twisted Evil
Та, дайте да чуя и вашите мнения по въпроса - ще ми се да го споделя с приятели, ама както и друг път съм писала  - нямам такива, освен форума.....

# 1
Ние не се каним на личните си празници, по подразбиране другият е пръв в списъка. Никога не го обсъждаме.
Ако ми каже, че ще празнува с други хора, определено ще го приема за обида.

# 2
  • Талант на 2012,2013 г.
Съвсем естествено е да ти е обидно. Значи той вчера си взел там каквото му трябвало и хайде... Е ние само за това не сме. Можем и да празнуваме и ни се празнува. Peace

# 3
  • София
Най-тъпо ми е това, че вече пета година не съм си подавала носа отвкъщи - просто така се получава, въпреки опитите ми да се разнообразя....
Много плача, явно съм в депресия някаква, искам да живея и аз, да се смея на шегите на приятели, да се облека хубаво....и той всичко това го знае, и аз искам да празнувам, толкова ми е мъчно....
Все се утешавам, че и аз ще тръгна на работа някой ден, и моя живот ще се разнообрази....

# 4
Eдното ти детенце ти е доста голямо, защо просто не оставиш бебетата на него за час, а ти да се барнеш готино и да отидеш до там.....?
Но само влез, иди до него, целуни го и с усмивка му пожелай: "Весел празник скъпи, след като реши да не го споделиш с мене", но на висок глас, да го засрамиш него пред всички. Фръцни се и се прибери при децата си.
Ето така щях да направя аз. Или викни някоя съседка, приятелка.......ако сами не могат да се гледат.

# 5
  • София
Големият е при майка, от два месеца вече живее при нея, просто там е израсъл преди да се пренесеме в сегашното ни жилище, там са му приятелите, училището и след сериозен разговор го пуснах при майка ми...
Току-що си дойде, така че отпада идеята за фръцването Sad

# 6
  • София
Да се обидя надали, но сериозно бих се издразнила, ако за мен и семейството си не намира пари и начин, а за колегите е на разположение. Когато не сме имали пари, сме празнували вкъщи, а в офиса почерпката е била символична (бонбони и сокче).

# 7
Хмммм, неприятно определено....
Вчера не е имал пари, за да празнувате заедно.....но днес ще вземе от същите тези, които си му предложила, за да черпи колеги.
Със сигурност е обидно.....но не виждам какво можеш да направиш освен да му обясниш всичко това, когато се прибере и да му покажеш, че си крайно разочарована.

# 8
Аз съм на принципа - Каквото повикало, такова се обадило! Вземи и ти от парите и отивай да празнуваш с дружки, ако нямаш дружки обикаляй улиците и магазините, намери си начин да се забавляваш, а той да гледа децата. Гледай хубаво да се забавиш и като се прибереш да си в отлично настроение. Имам пред вид наистина да си в добро настроение, все пак и ти си човек, и ти душа носиш, айде де  Crossing Arms

# 9
Странни отношения имате. Той трябва да те покани  Shocked

# 10
  • София
Странни отношения имате. Той трябва да те покани  Shocked

Къде пиша, че трябва да ме покани - не разбираш същността на темата, или аз не те разбирам....
 Карай, повечето са ме разбрали.  bouquet

# 11
Мъжът ми си празнува днес рождения ден, който всъщност беше вчера,от обяд с колеги....

След като видя, че не ми е много приятно, ме покани - и как да се друсна там като някаква идиотка сред колегите му....Понеже ме познава и знае, че няма да ида, просто го използва....

Човекът си направи празник....без мен....

Явно не разбирам да. Обясни ми същността, кое те разстройва. И щом той си позволява да празнува сам с колеги, когато на теб ти е криво от това, не означава ли че трябва да те покани, а не те приема като част от себе си на празника.

# 12
Аз съм на принципа - Каквото повикало, такова се обадило! Вземи и ти от парите и отивай да празнуваш с дружки, ако нямаш дружки обикаляй улиците и магазините, намери си начин да се забавляваш, а той да гледа децата. Гледай хубаво да се забавиш и като се прибереш да си в отлично настроение. Имам пред вид наистина да си в добро настроение, все пак и ти си човек, и ти душа носиш, айде де  Crossing Arms

Ето това е! Абсолютно подкрепям идеята на Писана. Ако все пак не би се решила на този вариант, мисля че наистина е по уместно да си поговорите и да му обясниш, че постъпката му те е обидила

# 13
  • София

Човекът си направи празник....без мен....

Явно не разбирам да. Обясни ми същността, кое те разстройва. И щом той си позволява да празнува сам с колеги, когато на теб ти е криво от това, не означава ли че трябва да те покани, а не те приема като част от себе си на празника.
Да, така е, права си.....така излиза.

# 14
Хмммм, неприятно определено....
Вчера не е имал пари, за да празнувате заедно.....но днес ще вземе от същите тези, които си му предложила, за да черпи колеги.
Със сигурност е обидно.....
Да,с абсолютна сигурност,аз на мястото на авторката веднага бих  smile3514 afwitch

Общи условия

Активация на акаунт