Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 293
  • 218
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Не трябва. Той е празнувал с теб. Сега иска да празнува и с други хора, които са му приятни. Това, че сте женени не значи, че сте сиамски близнаци и съответно залепени един за друг.

С мен не е празнувал - прочети внимателно темата.

# 31
Вчера прекарахме деня заедно, без децата, хапнахме, ебнахме се /за пръв път от незнам кога-си/, и това беше. Решихме, че нямаме пари за празник с приятели, въпреки че аз на няколко пъти му казах, че нямам против, ще вземем от парите, които са ни давали за децата по празниците и след ден-два на заплата ще ги възстановим.

Все пак струва ми се, че ти е обърнал внимание. Освен, ако твоите разбирания са различни от неговите. И да прекараш деня с него не ти е достатъчно.

Освен това щом съм писала, значи съм прочела. Но ако така "начукваш" и неговото канче, разбирам защо е предпочел приятелите.

# 32
Виж тези неща ги правиш не за негово щастие, а за твое - всъщност за взаимно.
Трябва да го накараш да се чувства добре с теб и у дома. Как постигаш това - като го караш да се чувства виновен...мне. Грешка. Колкото по-спокоен и добре се чувства до теб, толкова повече ще иска да си прекарва времето с теб. Това ти го гарантирам.

Аз ако трябва всеки път да се връщам при мъж, който е сърдит, че съм излязла, че пък било без него...ще ми стане противен - честно и ще се опитвам да избягвам компанията му подсъзнателно. да не говорим, че ще ми съсипва излизанията по този начин.

Брака е сложна работа - убедена съм. И без да поддържаш интерес, да оставяш лично пространство, да провокираш...не мисля, че ще се получи. А аз говоря за щастлив брак, не просто за съжителство. Но ти си знаеш....

Може да направиш много, за да промениш нещата, това е сигурно и пътя не е сърдене и избягване един друг  Peace

# 33
  • София
Да, точно така, не ми е приятно просто да прекарам времето си с него на рождения му ден, вкъщи, пред телевизора....
Явно си много широко скроен човек и не ме разбираш.....
За мен е важно, че останалите са ме разбрали, онези, по чието мнение не трябва да се мазня на собствения си мъж и да му позволявам да ме третира като предмет от вкъщи, за да оцелея като негова съпруга - все пак благодаря ти за мнението.

# 34
  • София
Трябва да го накараш да се чувства добре с теб и у дома.

А защо той не ме накара да се чувствам добре с него....Защо все жените са тия, които да създават условия, отношения и т.н.....
Толкова пъти съм се старала, защо той никога не го прави....

# 35
Ако смисълът на въпроса ти е да намериш мами, които да ти кажат колко си права - ОК.

Съжалявам, че така не те разбирам... Simple Smile

И още нещо изключително важно. Пробвай да си първо човешко същество, а после съпруга и ще видиш, че нещата ще са различни.

# 36
....накарай го да разкаже как са прекарали, гушни го, изрази задоволство, че е прекарал добре - знам, че не мислиш така - бъди манипулативна и оправи нещата с женска хитрина, а не с женска тъпота - т.е. цупене!  Peace
Добро като идея, но трудно за изпълнение,особено ако отвътре ти ври и кипи...освен ако разбира се авторката не е зодия Близнаци или Скорпион Laughing Тогава би могла и да се справи...

# 37
  • София
Ако смисълът на въпроса ти е да намериш мами, които да ти кажат колко си права - ОК.

Нищо де, не съм изключила мнението ти - размислям и над него, особено над това за начукването на канчето - много ми хареса, защото съм точно такава начуквачка..... Laughing

# 38
Извини ме ти мен, но за да те третира като предмет вина имаш ти. Не е въпрос да се мазниш на съпруга си - очевидно не разбираш. ОК продължавай с цупенето, фръцкането, обвиненията, чувствай се като предмет - твоя воля. Но не изкарвай, че аз съм на обратната страна - не знам мазня ли му се или не, но е факт, че с малко такт съм постигнала това което искам и мен не ме третират като предмет.

Продължавай да чакаш да те изведе, чакай, чакай, чакай....а в рекламната пауза се чувствай като предмет и се чуди защо не те взима на празниците си, но да не се объркаш да разговаряте за това - не!  Naughty Цупи се и си чакай....гаранция за ефективност  Peace

Лека вечер и успех - може и твоя подход да е ефективен.  Peace

....накарай го да разкаже как са прекарали, гушни го, изрази задоволство, че е прекарал добре - знам, че не мислиш така - бъди манипулативна и оправи нещата с женска хитрина, а не с женска тъпота - т.е. цупене!  Peace
Добро като идея, но трудно за изпълнение,особено ако отвътре ти ври и кипи...освен ако разбира се авторката не е зодия Близнаци или Скорпион Laughing Тогава би могла и да се справи...

Но ако пуснеш СМС Любовна магия ще ти се получи  Mr. Green Мен колко ми е вряло и кипяло идея си нямаш - очаква скандал, получи друго. А аз ли - ми не ме сложи за етажерка, много лекичко постигнах уикенд извън града, после малко по малко още..и още си бера плодовете  Sunglasses А можеше да се скараме, да се нацупим в двата ъгъла на дивана, утре евентуално да ни мине и така до следващия път. Сега излиза по мъжки - но се връща с цвете, с усмивка. А мен не винаги ми е кеф, че баш сега реши да излезе - но си получавам времето и то го прекарваме хубаво, а не да се караме. За мен това е ползотворно - други предпочитат другото - ами...ок. Избор  Peace

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 21:41 от •ºtreisyº•

# 39

Нищо де, не съм изключила мнението ти - размислям и над него, особено над това за начукването на канчето - много ми хареса, защото съм точно такава начуквачка..... Laughing

Абе то да ти кажа на мен ми е все едно дали ще го изключиш или не. Ама го редактирах, че съм пропуснала брилянтната идея с мазненето.

# 40
  • София
Добре, нека сега и други да се изкажат освен нас трите.
Трейси, нещо не си ме разбрала - последните ми мнения бяха към скорпиончето - теб не визирам изобщо, моля те  bouquet

# 41
  • София
Пробвай да си първо човешко същество, а после съпруга и ще видиш, че нещата ще са различни.

Именно това същество се обиди много днес......

# 42
Ние не се каним на личните си празници, по подразбиране другият е пръв в списъка. Никога не го обсъждаме.
Ако ми каже, че ще празнува с други хора, определено ще го приема за обида.
Цитирам, защото иначе ща напиша същото.

# 43

..... едит - отказвам се от последното си мнение - май е излишно. Даже го и изтрих.
Лека вечер и успех.

# 44
  • София

.....
Е стига де, вече се извиних, не го ли прочете.....
както и да е....Благодаря ти  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт