Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 310
  • 218
  •   1
Отговори
# 15
Така, може би аз не разбирам...ама и ти не си права. Значи му предложи да почерпи колегите с дадени пари (ама всъщност не искаш), а той ти предложи да отидеш (ама всъщност не иска). Ами знаеш ли, аз не бих му предложила да почерпи, после да се фръцна разсърдена, че е приел. Това, че не те е поканил може да те накара да се засегнеш (макар че...има много фактори - може би знае, че няма да ти е весело с тях, щом са само мъже и му се е строило редно вчера на РД-то да е с теб, а после да черпи само по мъжки - защо не?).

А относно за скромното черпене в офиса - като купиш бонбони за всички, сок-чета и прочее съвсем няма да излезе по-евтино от това да хванеш 5-тима най-близки и да изпиете 2 бутилки водка за 7 часа.

Обидно може да ти е само, ако вчера с теб е отбивал номера. Защото може и да се е постарал...не знам.

А сега ще ти дам съвет - поговорете открито, защото аз колкото пъти съм се сопвала така, после при разговор съм установявала, че съм си преиначила нещата в стремежа да се разсърдя  Tired

# 16
На авторката сигурно и без това й е доста трудно да излезе на глава с този Козирог( както разбирам). Много са трудни тея мъже.
Обидно е разбира се,аз за такова нещо бих се развела (ако бях женена) Wink. За него жената си е за в къщи, а на  купоните и другите неща ако може да не присъства.Имам приятелка която всеки ден ми реве по телефона от един такъв Козел-Същия модел.

# 17
Мама Алекса, ей сега излиза ли ти се!? Да си излезем двечките. Grinning И аз имам повод да изляза Mr. Green Whistling Мен никой не ме спира, ама никой нормален от приятелите ми няма да излезе по това време, ей така без повод и за нечий напук, заради мой кеф.

# 18
.....аз за такова нещо бих се развела (ако бях женена) Wink. За него жената си е за в къщи, а на  купоните и другите неща ако може да не присъства.Имам приятелка която всеки ден ми реве по телефона от един такъв Козел-Същия модел.

Да добре...даже ти препоръчвам да ходиш на астролог или поне да пуснеш СМС Любов на номер..., че да не сбъркаш като го взимаш  ooooh!

Добре де и моя понякога иска да излезе да празнува по мъжки, аз също... когато излизам само с приятелки, не го взимам - първо на него няма да му е забавно, второ аз съм излязла с тях не за да забавлявам него! И нямаме никакви проблеми с това... но ограничавайте им всякакво лично пространство, стремете се да заемате 24/7 от времето им...после пуснете тема, че ви игнорира или още по-зле - иска развод.... Tired

Мама Алекса, ей сега излиза ли ти се!? Да си излезем двечките. Grinning И аз имам повод да изляза Mr. Green Whistling Мен никой не ме спира, ама никой нормален от приятелите ми няма да излезе по това време, ей така без повод и за нечий напук, заради мой кеф.

Е така става номера - излез с приятелки, с познати...не си ограничавай мирогледа само до мъжа до теб - изпадането в депресии е заради това  Peace

пп - аз бих дошла, ама ако Бижу си вземе сина  Mr. Green (Бижу - надявам се да не ми се разсърдиш за шегата, нещо ми е такова едно... Crazy)

# 19
Е така става номера - излез с приятелки, с познати...не си ограничавай мирогледа само до мъжа до теб - изпадането в депресии е заради това  Peace

пп - аз бих дошла, ама ако Бижу си вземе сина  Mr. Green (Бижу - надявам се да не ми се разсърдиш за шегата, нещо ми е такова едно... Crazy)
Нали!? Grinning Peace
Не ти се сърдя естествено, взимам и него. Wink Hug

# 20

Да добре...даже ти препоръчвам да ходиш на астролог или поне да пуснеш СМС Любов на номер..., че да не сбъркаш като го взимаш  ooooh!

Добре де и моя понякога иска да излезе да празнува по мъжки, аз също... когато излизам само с приятелки, не го взимам - първо на него няма да му е забавно, второ аз съм излязла с тях не за да забавлявам него!
Joy Joy Joy Е това много ме развесели,тъкмо ни се скапа сателита и ти ми оправи настроението Hug
Сега за другото- едно е ако искаш понякога да излезеш сама или той -сам това е О.К, даже е задължително Peace. Но тук става дума за Рождения му ден и жена му да не ходи...не знам, ситуацията която описва авторката е много по-конфузна.Още повече, че тя горката не е излизала от 5 години и да не я вземе и на Рождения си ден, когато жената  има повод да се нагласи и да излезе сред хора.За това ми беше толкова крайно изказването Peace

# 21
Бижy, това е най личния празник. Да идеш да го празнуваш със странични хора и най-най-близкия ти да не е до теб, наистина е обидно. Ти, за твой рожден ден би ли го направила, честно?

# 22
Идея нямаш колко е простичко мисленето на всеки един мъжки екземпляр! Той нито за милимунда не си е представил дори, че това, което е направил е обидно за мама Алекса! А тя, както и почти всяка жена впрочем, прави от това велика драма. И аз съм същата, затова го казвам това! Mr. Green
Май съм го правила, Никол, ама такива са били обстоятелствата. Още повече 20 години подред все задължително с него ли да си празнувам рождения ден пък!?

# 23
  • София
Предложих му парите да почерпи колегите си привечер, да дойдат и те с жените си, да ида и аз.....
Освен това за 7 часа не само са пили, но и обилно вечеряли - сметката далеч не е малко или средна.....Били са 10 мъже - всичките пиячи и то сериозни, барабар с бившата му шефка.
Предложих му и вариант да се съберем у нас - има място, има музика, каквото ти душа иска....
Не смятам че бонбони и сокове излизат колкото една кръчма, която той направи....
И въпросът тук не е за парите, а за това, че от всички варианти/тук не описвам всички, които измислихме/, той избра възможно най-далечния от мен, и това беше единственото негово предложение, което той си прие без гласуване....
Когато стана въпрос за последния вариант, той много добре разбра мнението ми по въпроса, но въпреки това отиде.....
Сега ме гледа тъпо и се мъчи да се извинява.....За съжаление в живота ни има много подобни изцепки от негова страна, но май вече привърших тъпотията и търпението, та....ще взема да изляза наистина Mr. Green

И ще си намеря някой надарен грозник с богата душевност да ме прави щастлива /това е от друга тема Mr. Green/

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 21:05 от мама Алекса

# 24
Идея нямаш колко е простичко мисленето на всеки един мъжки екземпляр! Той нито за милимунда не си е представил дори, че това, което е направил е обидно за мама Алекса! А тя, както и почти всяка жена впрочем, прави от това велика драма. И аз съм същата, затова го казвам това! Mr. Green
Май съм го правила, Никол, ама такива са били обстоятелствата. Още повече 20 години подред все задължително с него ли да си празнувам рождения ден пък!?

Не твърдя, че разбирам мъжкото мислене, но не познавам мъж около мен, който да празнува без половинката си, без значение дали ще е с роднини, без, на заведение или вкъщи, с колеги, приятели и т.н. - половинката му е до него.

Е, ако е извън града, ок, много ясно, че ще празнува, няма да седне да рони сълзи сам.
20-30-40 г., какво значение има, важното е повод за пиене да се намира  Laughing

мама Алекса, излизането си е излизане, но за подобни поводи просто се обличаш, гримираш и си хващаш чантичката с него.

# 25
  • София
Ами и аз така разсъждавам, така приемам любовта и приятелството - без предателства...Но, явно тези ценности са се превърнали в досадни и излишни драматизми, не се ценят, хората явно вече нямат души нито за щастие, нито за обида.....Ръгай чушки в боба и това е....

# 26
Сега разбирам повече - ти всъщност си обидена за цялостно творчество  Rolling Eyes Не е само за днес - а щом е имало вариант да вземат и жените си, така, че ти да си добре там...вече не го разбирам. Бижу е права - мъжете мислят много различно, но след като си показала ясно за какво иде реч....лошо.

Почни да се гласиш и излизаш, отговаряй лаконично "С приятелки..." - провокирай му любопитството, погъделичкай му ревността...би трябвало да се усети.

Жените в никакъв случай не трябва да са тип "вечно очакващи" - той да измисли къде да ходим, той да каже кога ще излезем.... мне  Naughty. Аз също мога да го изведа на кино, да организирам СПА уикенд, за да си палуваме двамата и т.н. Мъжете се изморяват от очакващи жени, писва им, става им безинтересно - провокирай го. Излиза с други най-вероятно, защото му окупираш времето (поне се опитваш). Не си излизала от 5 години - не е виновен само той  Peace

А най-лесния начин да загубиш мъж е вечно да му се цупиш - станалото станало...мисли за напред. Прекарал е добре, а сега трябва да се обяснява и съжалява...това му се натрупва не в твой плюс. Направи обратното на това което очаква - накарай го да разкаже как са прекарали, гушни го, изрази задоволство, че е прекарал добре - знам, че не мислиш така - бъди манипулативна и оправи нещата с женска хитрина, а не с женска тъпота - т.е. цупене!  Peace

# 27
Идея нямаш колко е простичко мисленето на всеки един мъжки екземпляр!
Абе, не си е представил друг път Stop Така му изнася. Жената сама каза колко вариянта му е предложила. Той просто е искал да си празнува без нея. Факт.

# 28
Не трябва. Той е празнувал с теб. Сега иска да празнува и с други хора, които са му приятни. Това, че сте женени не значи, че сте сиамски близнаци и съответно залепени един за друг.

# 29
  • София
Излиза с други най-вероятно, защото му окупираш времето (поне се опитваш). Не си излизала от 5 години - не е виновен само той  Peace

А най-лесния начин да загубиш мъж е вечно да му се цупиш - станалото станало...мисли за напред. Прекарал е добре, а сега трябва да се обяснява и съжалява...това му се натрупва не в твой плюс. Направи обратното на това което очаква - накарай го да разкаже как са прекарали, гушни го, изрази задоволство, че е прекарал добре - знам, че не мислиш така - бъди манипулативна и оправи нещата с женска хитрина, а не с женска тъпота - т.е. цупене!  Peace

О, благодаря ти, но...едва ли ще се справя така - никак не ме бива в преструвките....А аз не се цупя, просто се държа, сякаш не съществува, отговарям любезно, но лаконично.....
Общо взето в момента не го понасям, така че да го гушна ще е убийствено за мен....Не мога аз така......
Хич не ме вълнува как ще му се отрази моето сърдене на следпразничния запой - ама хич.
Вече ще мисля за себе си, а като не иска жена му да му окупира времето, ще намерим изход от нещата......
Много ми е криво, така че съм крайна в момента. Но на него не му говоря тези неща.....

Общи условия

Активация на акаунт