Обидно ми е, а дали трябва.....

• 11 295
  • 218
  •   1
Отговори
# 45

Но ако пуснеш СМС Любовна магия ще ти се получи  Mr. Green .....  Сега излиза по мъжки - но се връща с цвете, с усмивка.
Joy JoyСтига с тоя SMS,заболя ме корема от теб. Ако и мъжа ти разсмиваш така,много ясно че ще се прибира с усмивка Party

# 46
  • София
Хъм...тук чета различни мнения, но основно двата лагера са връзки и дългогодишни бракове /изключвам Бижу/.
Когато имаш само връзка, без деца и без ъмнайсет години зад гърба си...много е различно. И много лесно да кжеш - ти си развлечена домакиня, която му начуква канчето и го отегчава...Но истината е някъде посредата, както обикновено.
Моят мъж НИКОГА няма да празнува с друг, рпеид да е празнувал с мен. НИКОГА не го е правил, не му е в природата просто. Това е. Но аз за това и съм го избрала. Не бих го приела, наистина. Разбира се, ако сме изпразнували подходящо, няма кой да гледа децата и нмого иска да празнува навън с колеги - ок, аз никога не бих го спряла, но нека първо да изпълни предните условия. Ни - няма пари да празнува с мен, а се забавлява с някой друг - не. Ок - празнувай си, но от утре няма да ме намериш вкъщи, нито пък децата си...
Така стоят при нас нещата. Нямаме помощ отникъде. Ако трябва да излезем някъде - или не излизаме, или се случва веднъж годишно. Справяме се сами и може би за това на никого не му хрумва да си хване якето и да си бие шута...много добре знаем какво коства това на другия.
 Peace
Семейството е отговорност. Който не го е разбрал не е за семейство, а за неангажираща връзка, в която всичко е кеф.

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 22:52 от Klemy

# 47
  • София
Семейстовото е отговорност. Който не го е разбрал не е за семейство, а за неангажираща връзка, в която всичко е кеф.

Ей това е поантата от цялата тема.
Който иска ергенлък - моля...зала №13 все още е в Бъкстон. Минава оттам и после не 7, ако ще 70 часа да пие с приятели.

Моят мъж не само, че не го прави, ами даже не би си й помислил да го направи.
Но то е и както си си послал.
Мама Алекса - просто му го кажи - всичко това. И му вдигни жълт картон, като го предупредиш, че следващият път при такава изцепка картонът ще е червен, а след това идва пушката  Mr. Green

# 48
  • София
Всичко си казах,но.....толкова пъти съм казвала какво ли не....
Имам чувството че го измъчвам с моите идеи, философии и начин на мислене и чувстване....
Може би наистина съм много трудна и тежка за понасяне и той си измъква за да си почине от мен.....
А може той просто да си е тъпак....Вече незнам....Толкова години, какви ли не битки и все аз съм виновна.....не се живее така, не се живее.....
Не мога да повярвам, че не съм права: да искам внимание, уважение, дори съжаление ако щете от време на време.....Има неща които не съм писала тук, и те имат огромно значение за цялостната картина.....Искам приятел, аз така съм устроена, давам всичко за човека до мен, а пък се оказа, че това било обсебване, начукване на канче, досадно.....
Ох, просто.....съм смазана от самотния си дух, идеализма ми пречи много явно.....

# 49
  • София
Мда, напълно те разбирам миличка.
Преди години и на мен ми се случи да чуя, че аз съм обичала ненормално. Именно поради същите идеализми като твоите.
Малко след това му бих дузпата. Яко.

# 50
Ох, просто.....съм смазана от самотния си дух, идеализма ми пречи много явно.....
Просто в момента си много афектирана, освен всичко останало! Hug spoko
Ами като не прие поканата ми да излезем двете...  Laughing

# 51
Най-вероятно той ти го е внушил това, че си била , как беше... а да - трудна и тежка за понасяне и той уж трябвало да си почине от теб - ами колко удобно наистина, за него самия.  ooooh! Не му се връзвай на приказките, не му се оставяй, моля те!!! Попитай го, да не би той да е вълк-единак?! Ти си му родила 3 деца и в момента отглеждаш и се грижиш за двете по-малки, изисквай различно отношение, изисквай време за себе си, за да си възвъреш самочувствието. Колкото по-дълго време си вкъщи с децата, толкова по-изолирана се чувстваш и неуверена, знам го от личен опит! Моля те, заради себе си, заради децата ти и заради него /мъжа ти/ отвоювай си лично пространство , време за себе си, оставяй му децата по 2 пъти седмично и се забавлявай. Това ще ти вдъхне достатъчно увереност, за да знаеш как да процедираш друг път при такива издънки от страна на мъжа ти.
Иначе, не съм съгласна с някои от съветите, да се правиш на добричка и да не мрънкаш. В семейството двама души трябва откровенно да казват кое не им харесва, кое ги наранява или дразни, в противен случай единият или и двамата ще изпушат и дори е възможно да се стигне до развод. Това е моето мнение !  Peace

Успех, кураж, стегни се и мисли само положителни неща за себе си!!!

# 52
Защо не му предложиш да излезете някъде двамата, поговорете....
Даже ако нямате излишни пари в момента пак може да измислиш нещо по-романтично, да се опиташ да наклониш нещата в друга плоскост....

Сега разбирам, че картинката е доста по-широка от представена, явно ти се е събирало много от отношението му. Виж кога има свободно време и планирайте нещо само за вас, говорете и пак говорете. Ако не разбира обаче, а ти не можеш така....ще трябва сама да решиш как искаш да продължиш.

Но е факт, че и рутината си казва думата. Само не изпадай в депресия и самосъжаление - нито го заслужаваш, нито трябва да си го причиняваш  Hug Все си мисля, че ако се постараеш да разнообразиш нещата, те може и да потръгнат  Peace

# 53
не му говори и следващия път му откажи и секса, ей така - напук, а излез с приятели примерно още този петък Peace
хората са казали: каквото повикало - такова се обадило, тъй че си оправи настроението и си отстоявай мнението Peace

Последна редакция: пн, 04 яну 2010, 23:50 от tinta

# 54
Не трябва. Той е празнувал с теб. Сега иска да празнува и с други хора, които са му приятни. Това, че сте женени не значи, че сте сиамски близнаци и съответно залепени един за друг.

Не е празнувал. На рождения си ден е постъпил така, както един ерген отива да купонясва с приятели, а майка му си седи вкъщи.
Сиамски ли, каквито искаш ги наричай, но на личен празник, ако отсъства единия, ще си помисля, че са разделени. Все пак празниците са и затова - да сме с близките си, да получим и дадем уважение. За приятели има време, семейството обаче е на 1-во място.

мама Алекса, много типично - не знам дали той или някой друг ти е внушил, че вината е твоя. Че това е нормално, а ти си виновна, че искаш нещо, което не ти се полага. Направи нещо - или тръгвай с него (не ти е нужно разрешение), или приеми, че ще живеете така, но в никакъв случай не си вменявай вина.

# 55
Не е празнувал с общи приятели, а е черпил колегите си. Не виждам нищо странно в това. Освен това се е прибрал рано преди осем. В това ли е проблема или в това, че и бившата му шефка е била там.

# 56
Не е празнувал с общи приятели, а е черпил колегите си. Не виждам нищо странно в това. Освен това се е прибрал рано преди осем. В това ли е проблема или в това, че и бившата му шефка е била там.
Проблема е в това,че предишния ден е нямал пари да празнува с жена си и с общи приятели и колеги, а на другия ден -вече е намерил начин да празнува с колегите,без жена си...

Аз също бих се обидила...че и повече.
Но моят мъж никога не е постъпвал така...дори не му е хрумвало да празнува без мен.
Но като цяло ситуацията си е повече от обидна...няма пари да зарадва жена си,а може да се лигави с колеги!

# 57
Много ме учудват съфорумките,които казват,че постъпката на рожденика била нормална и няма място за обида. ShockedТо бива бива съвременост и широкосреоеност,но чак пък толкова..Не може всеки като му скимне да си вземе шапката и да хване пътя,момичета..още повече,когато има брак,деца,предполагаема обич и уважение.
Аз лично бих се обидила.Слава Богу /чукам на дърво/ Mr. Green мъжът ми никога не би посъпил така.Иначе бих се чувствала не девета дупка на кавала,ами още по-зле.
Мама Алекса,сега си афектирана,така че разговора го отложи за друг път.Няма смисъл да се говори,когато на човек му иде да убие другия. LaughingИзчакай маалко да ти мине и ясничко,кратичко и точно му кажи,че ако подобно нещо се повтори само още веднъж ще загуби толкова,колкото не си е представял.Няма нужда много да му обясняваш,нито да му "досаждаш"с идеализми.Кажи му само едно изречение,понякога то казва повече и тежи повече от многословието.

# 58

Значи според теб не е странно рожднеите си дни да ги празнуваме с колеги, вместо с най-близкото си същество. То не че има нещо лошо да е И с колеги, или И с приятели, няма значение кой - те са допълнение, но след рожденика, следващият задължително е половиннката му. И на мен ми идва в повече подобен либерализъм - ок, приех, че има хора, които имат нужда да обикалят по кръчми и дискотеки в почивните дни, да ходят на почивки без жените/мъжете си, но ако и празниците ви се струва, че е нормално да си караме сами, то какво остана? Да си делим сметките са тока? Crazy

# 59
Тръгни на работа, на танци, на курс, на йога. Намери си приятели извън форума. 

Общи условия

Активация на акаунт