Колко Фетални Морфологии?

• 25 241
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
3, всичките при Марков + БХС Sunglasses

# 61
На 3те ходих, за да съм спокойна  Wink.

# 62
Само една в 21-та г.с. Всичко беше наред и не отидох повече.

# 63
здр, всички. Първо да се извиня, че пиша на латиница. Относно феталната морфология аз започнах да я правя от началото на 3месец и до момента в които не влязах в болница заради проблеми. Благодарение на тази морфология ми откриха проблем-вродени тромбофилий, които в по късен етап води до спонтанен аборт. Така че НЕ СЕ ПЕСТЕТЕ, мили дами. И сега повода да ви пиша. Заради този проблем ми назначиха терапия с инжекции ФРАКСИПАРИН, който трябваше да слагам всеки ден до раждането. И тъй като си бях купила повечко инжекции, а пък родих подих по раничко, ми остана ФРАКСИПАРИН. Искам да ги дам на някой, който има такъв проблем и е в затруднено финансово полъжение. Искам да помоля ако има някои с такъв проблем или познавате някоя мама, която има нужда от тях нека ми пише. С радост ще ги дам и ще помогна.

zdr, vsichki. Parvo da se izvinq, che pisha na latinica. Otnosno fetalnata morfologiq az zapochnah da q pravq ot nachaloto na 3mesec i do momenta v koito ne vlqzah v bolnica zaradi problemi. Blagodarenie na tazi morfologiq mi otkriha problem-vrodeni trombofilii, koito v po kasen etap vodi do spontanen abort. Taka che NE SE PESTETE, mili dami. I sega povoda da vi pisha. Zaradi tozi problem mi naznachiha terapiq s injekcii FRAKSIPARIN, koito trqbvashe da slagam vseki den do rajdaneto. I tai kato si bqh kupila povechko injekcii, a pak rodih podih po ranichko, mi ostana FRAKSIPARIN. Iskam da gi dam na nqkoi, koito ima takav problem i e v zatrudneno finansovo polujenie. Iskam da pomolq ako ima nqkoi s takav problem ili poznavate nqkoq mama, koqto ima nujda ot tqh neka mi pishe. S radost shte gi dam i shte pomogna.

------------
Пишете на кирилица. Използвайте кредор.

Последна редакция: чт, 21 яну 2010, 14:40 от AnMary

# 64
Caмо на 1 ФМ в  21-седмица. Grinning

# 65
На мен докторът ми каза , че 3 са достатъчни. Аз, не съм от София и ми е трудно да пътувам. Ако всичко е наред при първата ФМ, може да пропусна следващите.

# 66
Ако имаш тази възможност НЕ ОТЛАГАЙ морфологията, защото на мен ми откриха тромбофилиите на втория преглед. Естествено, ти пожелавам всичко да баде ОК, но това го правиш в името на бебо. Пожелавам ти лека бременност

# 67
# 68
  • sofia
На 3. На втората кардиолог гледа сърчицето! При Диана Костова.

# 69
Може въпросът ми да ви се стори глупав, но все пак ще попитам.
Какво правим ако в третата морфология, която се прави 28-32 седмица се види сериозна малформация? (не дай Боже!)
Не е ли вече прекалено късно за каквото и да е?

# 70
Какво правим ако в третата морфология, която се прави 28-32 седмица се види сериозна малформация? (не дай Боже!)

Всеки родител взима решенията сам за себе си.
Много зависи и от малформацията..има много, които при реакция веднага след раждането, всичко да е ок..ама ако не е открита в преднаталния период..кога мислите ще се констатира??

# 71

Прекалено късно за какво? За аборт ли? На тази стъпка може и да не се решиш и в 12 г.с.
Подготвяме се, как какво правим? Подготвят се и лекарите, че детето ще се роди с проблем.
За много вродени заболявания / на сърцето, бъбреците, отделителната система, стомаха..../ първите дни и часове след раждането са най-важни и често фатални. Не е ли по-добре, да има подготвен екип, които да поеме бебето в първите му минути?

Е, някои може да се подготвят и за оставяне на детето в дом. Свят широк- хора разни.

# 72
Не ме разбирайте погрешно. Не съм наясно, за това питам.
И ето че отговорите ви ми бяха полезни.   bouquet

# 73
на всичките се ходи

# 74
  • Пловдив

За да няма проблеми и неприятни изненади малко преди раждане или след това.

Общи условия

Активация на акаунт