Как сушите бебешката косичка?

• 4 081
  • 109
  •   1
Отговори
# 90
Все още сме малки, но си имаме доста коса- леко я подсушавам с пелената (повече не ми й позволява- много плаче от това) и сресвам с бебешката четак- общо взето я оставям да изсъхне сама

# 91
  • София
сешоар.

# 92
В толкова ранна възраст не съм ползвала сешоар. А и той нямаше коса, подсушавах главичката му с хавлия. Сешоар започнах да ползвам едва преди няколко месеца, защото косата му стана доста гъста, а аз обикновено го къпя вечер и не ми се нрави идеята да го слагам да спи с мокра коса.

# 93
Само с кърпа

# 94
сешоар, а и заради силните колики понякога заспиваше на сешоар

# 95
  • Winterfell
Трите му косъма суша с тензухена пелена Laughing

# 96
Вече е близо 20 месечна и винаги с хавлия,защото сешоара е препоръчан чак след 3 !

# 97
Ние сме още с бебешка косичка , но подсушавам с хавлията и слагам шапчица(тънка, памучна)-за малко  Peace

# 98
  • Габрово
защото сешоара е препоръчан чак след 3 !

И защо? Не се заяждам, наистина ми е любопитно.

# 99
  • Сливен
сешоар

# 100
защото сешоара е препоръчан чак след 3 !

И защо? Не се заяждам, наистина ми е любопитно.
Защото струята изсушав3а детската косичка и вреди на косъма!Така поне ми предписа педито ,а самата и фризьорка изобщо забрани сешоара за нея!Просто косата ще е по-здрава и поради същите причини и аз никога не ползвам сешоар!

# 101
сешоар Peace

# 102
  • Бургас/Пз
Сешоар

# 103
  • la Città Eterna
Почти от самото начало със сешоар. Първоначално стигаше само кърпата, но много бързо се сгъсти и не исках да рискувам да стои с мокра коса. Използвам по-слабата степен и задължително си подлагам ръката, като приглаждам косичкитеи усещам температурата. Движа много сешоара, за да не се фокусира горещата струя само на едно място. Така не пари на бебешката главичка.  Иначе много реват от прегряване. На тях им припарва по-лесно отколкото на нас.

# 104
Все още само с кърпа се оправяме. Даже му е много забавно като му го правя.

Общи условия

Активация на акаунт