Отслабване с букет от 17 билки

• 184 378
  • 721
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
Днес ми е първият ден  с билката. Вчера направих прочистването.
Не ми е горчива обаче, като нормален чай е.  newsm78
Утре ще си направя изследвания, за да видя дали ми е наред щитовидната жлеза и дали заради нея не свалям. Имам и други симптоми - много съм сънлива....  Sad

# 601
ох,и аз трябва да пусна хормони и се моткам... Embarassed
успех на теб в изследванията! Hug Peace

# 602
Благодаря, Ина, и на теб успех!
Днес ми е втори ден с билката и се чувствам по-бодра!  Party

# 603
Весела Коледа!

Успявате ли да спазвате режим тези дни? Аз донякъде.  Peace

Да допълня:  Simple Smile в началото- преди празниците, успявах да не закусвам. Чувствам лекота и комфорт от чая. Чувствам се и по-бодра през деня. Засега не са се махнали кг. На 25 и 26 не устоях - закусих, обаче днес отново съм без закуска. Мотивирана съм да съм стрикна, но когато не мога, ще правя малки почивки, като например нещо леко за закуска или чаша вино на вечеря. Така ми е по-леко да се справям и да не се чувствам лишена.

Весели празници на всички.

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 14:05 от Анонимен

# 604
Облаче, билките и на мен в началото ми помогнаха да започна да спазвам режим. Така постепенно минах на диета. Сега съм вече - 8 кг. от 05.11.

# 605
adiba , това е страхотен резултат. Браво на теб! Каква диета спазваш?

# 606
  • Пловдив

Успявате ли да спазвате режим тези дни? Аз донякъде.  Peace

Аз -не.През почивните дни го пропуснах и веднага си пролича.
Иначе не зная дали съм свалила кг.,но успях да си облека една пола и една рокля , които не носех ,защото ми стърчи шкембенцето.Дори един познат ми каза ,че съм отслабнала.
  Днес пих малко чай сутринта и след това забравих ,но ще вляза в ритъм пак ,защото мисля,че има ефект.Като го пия не чувствам глад ,но съм много жадна.
 Хубава вечер!

# 607
adiba , това е страхотен резултат. Браво на теб! Каква диета спазваш?
Различни. Тъй като спазвам постите, докато траеха бях суровоядка. Сега съм ту на НВД, ту на палеолитната диета. По празниците удържах да не ям нездравословни неща - никаква захар и никакви тестяни продукти. Въобще не ям тестяни неща. След постите хапнах кашкавал, но по принцип съм елиминирала и млечните. Така че карам на месо, риба, ядки (малко), плодове и салати.

# 608
Иначе не зная дали съм свалила кг.,но успях да си облека една пола и една рокля , които не носех ,защото ми стърчи шкембенцето.Дори един познат ми каза ,че съм отслабнала.
  Днес пих малко чай сутринта и след това забравих ,но ще вляза в ритъм пак ,защото мисля,че има ефект.Като го пия не чувствам глад ,но съм много жадна.
Чудесно, комбинацията от липса на апетит и жажда е много добра за отслабване!

# 609
Може ли да се пие сутрин кафе с кафява захар, нали това не пречи на чая?

# 610
  • Wonderland
Аз понеже сутрин не мога да се откажа от нес кафето и през цялото време си пиех мляко с нес и кафява захар 1ч.л.Смятам че не пречи по никакъв начин

# 611
Благодаря, tzveteto89  Hug И аз смятам, че не би трябвало да има проблем.

Момичета, чудя се нещо. Тъй като не бях диетична по празниците, не съм прекалявала , но си хапвах сладко. Сега съм пак с +. Отново ще започна да съм стриктна, но преди това дали не е по-разумно да започна съвсем отначало - с първия пречистващ ден. Или просто да продължа нататък...
Как смятате че ще е по-добре?  newsm78  bouquet

# 612
здравейте.
започвам билките в комбинация с това:
http://www.tia.bg/?c=n&id=1546
успех на всички! Peace  bouquet

# 613
  • Пловдив
Благодаря, tzveteto89  Hug И аз смятам, че не би трябвало да има проблем.

но преди това дали не е по-разумно да започна съвсем отначало - с първия пречистващ ден.
 newsm78  bouquet
Може ли инфо как се прави първия пречистващ ден?
Аз още не съм започнала да пия чая след празниците Embarassed

# 614
Първият ден не се яде нищо. Сутринта се взима разхлабващо средство - английска сол, сена или парафин. През целият ден се пие вода.
И вече на втория ден се започва пиенето на чая.

Общи условия

Активация на акаунт