Отслабване с букет от 17 билки

• 184 445
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Аз пък никакъв резултат не намерих от тези билки. Приятно чайче, но нищо повече.

# 676
  • Wonderland
Може би зависи от организма,все пак всеки човек е различен.....Но две мои приятелки го пиха след мен и при тях имаше резултат...Пак казвам,че билките са за хора с повечко кг, поне според моите  наблюдения...

# 677
Цялата тема съм изчела....наистина Simple Smile...и определено извода е, че на всеки действат различно - на едни за сваляне, други си качват, трети-задържат....нормално е Simple Smile дори и един обикновен чай действа различно на всеки човек Grinning...
tzveteto89, благодаря за споделеното Simple Smile дано и на мен ми подействат като при теб Praynig
Имам един въпрос и към теб и към всички, които са ги пили : има ли някой, който е установил запичащ ефект и пили ли сте нещо разхлабително като допълнение?
Извинявам се, ако има отговор на въпроса ми някъде из старите постове, може да ми е убягнало... newsm78
Аз по принцип си имам такъв проблем и за това много ме интересува Embarassed

# 678
Да, приятелят ми като пи от него ходеше по няколко пъти на ден в тоалетна. При мен нищо необичайно. Просто вкусен билков чай. Аз имам и не толкова много килограми за сваляне, така че не твърдя, че казвам общовалидни истини, а само моята  Peace

# 679
Интересно че на някои хора е вкусен...

# 680
  • Wonderland
blackisback , тук сме за да си помагаме една на друга и да споделяме мнение.   bouquetПри мен нямаше промяна в метаболизма,но при една приятелка имаше,отново опираме до всеки организъм-различно.Относно вкуса на мен ми беше горчив,дори с една лъжица мед....Аз слагах по 1с.л. мед на 600 мл. вода,но уви вкуса не се променяше кой знае колко.

# 681
Да ви кажа горчилката със сигурност е от гръмотръна..понеже много ми се бави доставката на 17-те билки, днес си взех гръмотрън, че прехвърлих и неговата темичка Simple Smile...това растение наистина много горчи Weary...но ще си пийвам докато дойде пакета...дано е утре Praynig

# 682
tzveteto89,а паралелно с билките какъв режим спазваше?поздравления за кг-те!  bouquet
скоро и аз ще започна 2-ят пакет..

# 683
На мен определено не ми горчи чаят. Но напоследък забравям да си го правя.  Confused

# 684
  • Wonderland
Благодаря ти, sun sea !   bouquet Някакъв специален режим не съм спазвала,ограничих хляба и сладкото...Вместо сладко хапвах плодове....

# 685
  • варна
Да ви кажа горчилката със сигурност е от гръмотръна..понеже много ми се бави доставката на 17-те билки, днес си взех гръмотрън, че прехвърлих и неговата темичка Simple Smile...това растение наистина много горчи Weary...но ще си пийвам докато дойде пакета...дано е утре Praynig
здравей, всъщност от къде си поръча чайчето, по интернет ли?

# 686
здравей, всъщност от къде си поръча чайчето, по интернет ли?

Здравей,kremi Simple Smile Да, от нета го поръчах, но за всеки случай се обадих и по телефона в аптеката....поръчката е от bilki.bg, като го отвориш там има и аптеката и телефони... Simple Smile

# 687
  • варна
здравей tzveteto89, искам да те питам дали спазваш препоръката за пиене на дом. сок докато се пие чайчето или пък ядеш домат....или пък нищо такова, току що гледах чайчето по нета и ще го поръчвам, но реших и теб за питам за тия домати, уфф сега още са много скъпи, как да взема само за мен домати и другите за ме гледат ли...пък като взема за всички тя става една...

# 688
kremi1975, моите билки ще пристигнат в понеделник, а до като ги чакам си взех само гръмотрън....за доматеният сок, аз мисля да го пропускам, защото комбинирам с монодиета и съответно мога да го употребявам само в зеленчуковия ден Simple Smile
Пожелавам ти успех и минуси на кантарчето newsm10

# 689
  • варна
ха дано, че вече какво ли не пробвах и аз...миналата година с гръмотръна свалих 3 кг за 10 дни, ама беше лятото, имаше евтини зеленчуци и плодове  пък и лятото не ти се яде много , така че не знам  дали гръмотръна помогна или не, обаче преди месец пак пих и нищо

Общи условия

Активация на акаунт