Отслабване с букет от 17 билки

• 184 489
  • 721
  •   1
Отговори
# 690
kremi, ще споделя за резултат smile3503...хайде сега навън да се пораздвижим running

# 691
Лелееее...няма никой в тази темичка Sad...странно Thinking...дали не сбърках с тези билки newsm78....и все пак вече са тук и отивам да си ги взема Simple Smile....може би още сега ще си направя една дозичка, а от утре както си трябва....как ли беше newsm78....ще върна да ви изчета отново Laughing
Ако все още има някой , който да ги пие пишете, момичета Praynig
Успех и хубав следобед!  bouquet

# 692
аз ще ги започвам..

# 693
Пия билките от 22 януари - от 58 килограма сега съм 55. Не са много но пък аз се чувствам добре и все искам още и още. Но пък и аз го пия по 1 път на ден, тъй като на работата ми се случи няколко пъти така да ми се доходи до тоялетна и не ми беше никак комфортно. Купих си от тези така модерни тесни дънкикоито са по кракато и нямаш един мм свобода - н оза да ги нося с дълга туника, риза и жилетка. все още не бих се престрашила да хода така по улицата че да ми се виждат бедрата. Продэлжавам да ходя на танци 2 пъти в седмицата. Ям 3-4 пъти на ден. Избягвам да ям чипсове, солети, бисквити и сякакви такива дреболии. Очкам с нетърпение салатките.

Ами това е от мен.

# 694
Започнах ги Simple Smile....първо впечатление - наистина убиват апетита newsm10...и на мен нито ми е горчиво, нито неприятно......явно нещо не съм разбрала от началото Embarassed ....гръмотрън няма в 17-те билки, нали....той е в 7-те....сигурно и за това тези не горчат Simple Smile
Crimson_TideR, резултата е добър, до колкото знам такива кг. са нормални и остават без йо-йо ефект.....хайде да махаш туниката и жилетката до лятото newsm10
Успех, момичета  bouquet....аз ще пиша, надявам се и вие Simple Smile

# 695
  • варна
хайде и аз да се цопна тук при вас, утре ги чакам билчиците...надежди големи, уж съм се нахъсала да поогранича сладкото и хляба пък ще видим какво ще стане, ще споделям...за следващите .успех и много минусчета на тези, които са почнали

# 696
kremi, моля те споделяй Praynig
аз ги пия вече втори ден и нямам апетит от тях, приятно е за пиене...взех си и стевия за подслаждане /и не само.../, но още не съм я ползвала...
Успех на теб  bouquet

# 697
  • варна
уфф ей сега пристигнаха, ама хич не ми вдъхват доверие така пакетирани newsm78, вашите така ли бяха? В сайта на билки бг имаше нарисувана една стройна кака с красиви крака, а пък моите билки са 3 пакета по 150 гр, на тях нищо не пише, има една хартийка хваната с телбод за пакета, абе прилича ми на криминална работа, иначе пък на пакета пише логото на билки бг newsm78 моля ви споделайте така ли пристигнаха вашите? Най-много да позеленея  Mr. Green

# 698
  • варна
уфф ей сега пристигнаха, ама хич не ми вдъхват доверие така пакетирани newsm78, вашите така ли бяха? В сайта на билки бг имаше нарисувана една стройна кака с красиви крака, а пък моите билки са 3 пакета по 150 гр, на тях нищо не пише, има една хартийка хваната с телбод за пакета, абе прилича ми на криминална работа, иначе пък на пакета пише логото на билки бг newsm78 моля ви споделайте така ли пристигнаха вашите? Най-много да позеленея  Mr. Green
аз ги пия вече втори ден и нямам апетит от тях, приятно е за пиене...взех си и стевия за подслаждане /и не само.../, но още не съм я ползвала...
Успех на теб  bouquet
Успех на теб  bouquet
тази стевия скъпа ли е и от къде се купува бе хора?Аз като паднала от Марс...да питам

# 699
стевията я има в същия сайт, аз от там си поръчах /сашета/, но ги има и във почти всяка аптека, а моите билки също са 3 пакета и хваната бележка с телбод Simple Smile...от начало и аз се позамислих, но да ти кажа пия ги и съм доволна Simple Smile
Успех!!!  bouquet

# 700
Здравейте от мен. Относно темата, аз ги пих месец и половина и не усетих да съм отслабнала. Мога даже да кажа че съм качила около 2-3 кг. Като се има предвид, че през седмицата от понеделник до петък не закусвам, рядко обядвам и остава една вечеря. Но чайчето си го пия. Не видях ефекта и се отказах. Единствено хубавото беше, че по рядко ме болеше главата, като се имаше предвид, че съм стигала по една таблетка аналгин за седмица. Действаше ми добре и на съня, защото след 01 часа ходех и къщи като призрак. Пия кафета, чайове.

# 701

Така пристигат, просто ги мерят, смесват и пакетират на място в билковата аптека на пазара на Красно Село. Пак пакетът им изглежда доста по-добре от пакетите на билковата аптека на ул. Поп Богомил, защото на тях пликовете им са от обикновена бакалска хартия. Само че те не разпращат по куриер и нямат сайт за поръчки. В момента съм на техния чай за отслабване.

# 702
  • варна
е значи няма страшно, почвам пък каквото сабя покаже, хич да не е дано помогнат за кръвното и съня пък ако и отслабна ще е чудесно, от утре съм на линия...ще споделям

# 703
е значи няма страшно, почвам пък каквото сабя покаже, хич да не е дано помогнат за кръвното и съня пък ако и отслабна ще е чудесно, от утре съм на линия...ще споделям
Понеже виждам че си от Варна, тук в София в Карфур продават изгодно Стевия. Има я и на много други места.

# 704
А Стевията не променя ли вкуса на кафето? Аз заради диетата си го пия горчиво...

Общи условия

Активация на акаунт