Отслабване с букет от 17 билки

• 184 425
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Днес бях до аптека Дикрасин, която продава билките на Димитър Кръстев (има няколко такива в София и в страната). Купих смес от 22 билки, които са тези 17 (някои просто са изброени с друго име на същата билка) + още 5. Жената в магазина ми каза че някаква жена свалила с тях за 2 г. 30 килограма, като обаче е съчетала с хранителен режим и Пилатес. Аз лично не очаквам някакво драстично отслабване, по-скоро 2-3 кг. на месец, въпреки че съм с доста наднормено тегло. Като жената каза, че резултатът зависи от организма. Някой може да пие билките няколко месеца преди да усети ефект. Т.е. не е казано че трябва всеки веднага да отслабне.
Ако някой се интересува, цената на сместа от билки за обмяна на веществата е 2,50 лв. за 90 г. Пие се по 2 с.л. на ден. Според жената билките стигат някъде за 1 седмица.

# 661
Аз разчитам не толкова да отслабна, колкото да се пречисти организма ми. За отслабването правя и 90 дневната диета.
Адиба, това означава ли, че билките трябва да се пият доста време, примерно 6 месеца? Аз зная всъщност, че на билките действието се натрупва с месеци.

# 662
Да и аз така знам. Но също, доколкото знам, добре е на 6 месеца да се прави почивка 1 месец. Даже, ако организмът си го иска, и по-често. Трябва да се внимава с всичко, ако ме питаш, независимо дали са билки или лекарства. Макар че аз лекарства по принцип никога не пия.

# 663
 Hug
Аз съм решила още 2 пакета да изпия и ще станат 2Х3 месеца.

# 664
Hug
Аз съм решила още 2 пакета да изпия и ще станат 2Х3 месеца.
При положение, че имаш толкова дълът опит вече, можеш ли да кажеш какви са наблюденията ти за това как ти подействаха тези билки и то във времето: начален ефект, кумулативан ефект и пр.?

# 665
Забелязах още при първите приеми бодрост. Имах проблеми със съня, много ми се спеше и от билките получих енергия. Подействаха ми и леко разхлабващо.
Друго като че ли няма. Започнах диетата и сигурно са се комбинирали нещата.

# 666
Облачето хей, благодаря за бързия отговор. Желая ти трайни резултати от билковата терапия!

# 667
  • варна
здравейте момичета и Честита Баба Марта! Чета ви от 2 дни и вече тотално се обърках кой какви и откъде си купува билките, или пък кой какви чайове смесва, то е ясно ще ви чета пак, но това което ме притеснява е доматения сок, който препоръчват да се пие , той май беше по рецептата на Кръстев, моля ви кажете пиете ли го или не? Аз така мразя дом.сок че....не мога да се прежаля..

# 668
А домати ядеш ли, или доматено пюре? Можеш да го замениш с тях. Аз доматен сок не пия. Ям домати и доматено пюре.

# 669
  • варна
А домати ядеш ли, или доматено пюре? Можеш да го замениш с тях. Аз доматен сок не пия. Ям домати и доматено пюре.

БЛАГОДАРЯ ЗА ОТГОВОРА!Така и ще направя!

# 670
Здравейте, всички Simple Smile Четох, четох.....мноооого.... Grinning и днес си поръчах и аз тези 17 билки от аптеката в Красно село. Ще чета още и тук, ще прочета и на тях какво пише, за да видя как да ги пия....освен това реших да си поръчам и стевия /сладката билка/ хем за подслаждане, хем, че е и една от най-ефикасните за убиване на апетит....така поне четох Thinking....нямам търпение да започна и мисля да спазвам всичко по схемата на д-р Кръстев/ дано не го бъркам/.....освен това салатката ще сия правя с ябълков оцет...
Успех на всички /и особенно на мен.... Joy.../ и ще пиша за резултати.....има -няма....пак ще пиша Simple Smile

# 671
За стевията искам да ти кажа че е хубаво нещо, но из англоезичните сайтове предупреждават че действа противозачатъчно, даже на някои хора им действа така, че им става нередовен месечния цикъл. Всеки организъм е индивидуален, разбира се, има хора при които няма такъв ефект. В Латинска Америка тази билка традиционно се ползвала като противозачатъчно.
За ябълковия оцет - и аз го ползвам в салатката, при това си купувам от еко магазина такъв, който не е пастьоризиран а суров - това запазва микроорганизмите, които както киселото мляко са полезни за чревната флора.

# 672
Тъкмо се отчайвах, че темата е замръзнала на 02.03.....Много ти благодаря,adiba за отговора и инфото за стевията  bouquet ще я ползвам, пък ще пиша дали ми оказва лошо влияние по отношение на цикъла, а другото не ме притеснява....вече Simple Smile Освен това комбинирам с монодиета и то още от днес, макар, че още не съм си получила билките...когато дойдат ще ги добавя Simple Smile

# 673
Ехоо...къде сте бе, хора Sad...2 дни ви четох, поръчах билките, чакам ги...а вас ви няма да споделяте резултати...надявам се някой да се появи и да се възобнови комуникацията Simple Smile
Въпреки, че ви няма ви пожелавам успех с билките  bouquet

# 674
  • Wonderland
Няколко страници назад бях писала, че изпих една доза от билките и съм срашно доволна. Все още не съм си поръчвала. Но съвсем скоро смятам да ги започна пак,въпреки че ми остават едни 4-5 кг, които най-вероятно ще сваля с повечко ходене и малък режим на хранене. На мнение съм,че билките са за хора с наднормено тегло или с качени кг по време на бременост и т.н. Няма да съжаляваш,че си си купила билките....До ден днешен не съм качила нито един от кг,които свалих а те са общо около 20 кг.....При това беше зима.....затворени вкъщи с детето,без много движение.....не съм се лишавала от нищо,но не съм се и тъпчела.....Нямам време за фитнес и разни други тренировки,защото сама си гледам детето,мъжът ми работи до късно, бабите са ни далече....и няма на кого да го оставя за да отделя време за тези неща.....От няколко дни започнах да правя разни упражнения вкъщи ,но  ще видим докъде ще стигна....Успех на всички !!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт