Отслабване с букет от 17 билки

• 184 842
  • 721
  •   1
Отговори
# 75
  • Plovdiv
Момичета, току що и аз дадох списъка в близката аптека, за да ми ги съберат. Ще ги разделим с една колежка и ги почвам  Twisted Evil
Дано има резултат, че аз и цигарите съм решила да спирам и нямам идея как ще ми повлияе всичко това на куп и дали ще понеса толкова мъка  Thinking

# 76
  • Варна
има ли диуретично действие?а режим спазвала ли си?
благодаря.  bouquet
При мен имаше. Хранителен режим не спазвах, но тогава страшно много се движих - всеки ден разхождах по 2 часа 65-килограмово куче и карах колело. Но аз и преди да отслабна си ги правих тези работи, билките определено спомогнаха да започна да свалям.

# 77
  • out of space
65 кг куче?!?! майкооооооооооооооо  #Crazy #Crazy #Crazy Ти си героиня!

Ще гледам да си купя тази вечер билките, дано ги намеря всичките....
Не знам какво се направих последния месец +5 кила, ужас!  Cry

# 78
Здравейте на всички!
Тъй като една от пиещите билките е писала резултатите си в другата ни тема ,където всичко почна ,направо ви копирам Wink :

Публикувана от: summerain 
Вмъкни Цитат
Аз да отчета билките, пия ги веднъж на ден, че в работата няма как да си ги приготвям. Не си ограничавам по никакъв начин яденето и за една седмица съм свалила 2 кг, но някакси си много се спихнах, всички ми обясняват, че много съм отслабнала. И най-положителният ефект за мен е, че за първи път от години нямах ПМС, нямаше нерви, драми, болки, много съм доволна ( мъжът ми също  )

# 79
Супер резултат!Желая на всички перфектни резултати като на съфорумката,че и по-добри!

# 80
Записвам се да следя, че със сиропа Мадал Бал се изложих Embarassed

# 81
аз какви ли резултати да очаквам с разходките на мойто няма и 15 килограмово чаве  Joy
майтапа на страна, но като прочетох за резултата на summerain  даже ми се стори вкусен чая  Laughing

# 82
аз какви ли резултати да очаквам с разходките на мойто няма и 15 килограмово чаве  Joy
майтапа на страна, но като прочетох за резултата на summerain  даже ми се стори вкусен чая  Laughing

Laughing

И аз ще го почвам от утре, но ще пия по 200 мл преди хранене 3 пъти на ден, както го е пила съфорумката по-нагоре. Много мразя чай, какъвто и да е, като ми от тези бъркочи. Дано и при мен да има ефект както при нея е имало. Ако сваля 5-те кг за 1 месец ще е просто страхотно. Но ще почна да карам и велоергометъра най-накрая. Имам го от 2 години и така си стои, понеже не мисля,  че има някакъв ефект от него.

# 83
Здравейте,чета ви и не мога да повярвам...започвам да си набавям билките...че след раждането имам доста килца за сваляне...
и така да попитам...всеки ден ли се прави ,количеството за деня../което е 1,5л/или може да се направи за повечко дни и да се държи в хладилника....
УСПЕХ НА ВСИЧКИ В ОТСЛАБВАНЕТО/И НАЙ-ВЕЧЕ НА МЕН СИ Laughing/

# 84
katrin_bb , гледам че си имаш чисто ново бебче  Simple Smile да ти е живо и здраво, но ако го кърмиш, пробвай с нещо друго, че ще го вгорчиш  Crazy
не че аз не бях на оцетния илач по времето, когато кърмех, но един ден като ми замириса възглавничката на бебето на оцет и го спрях, милото беше започнало да се изпотява на оцет  ooooh!

# 85
Ако кърмиш,недей наистина да пиеш билките,ще действат и на детето разхлабващо и отслабващо  Naughty

# 86
Марта,не кърмя!
Изцяло сме на АМ иначе не бих причинила това нещо на бебо...килограмите не са наи-важното нещо...те да се надяваме да ги свалим....дай Боже

# 87
и аз от утре ще си набавя билките..
вдъхновихте ми.  bouquet

# 88
  Да се запиша и аз в темата! Започнах чая от вчера, пия го два пъти на ден по 400мл, делим си билките с колежка. Ще докладвам за резултати, ако има такива разбира се.

# 89
  • out of space
Пфу...три от билките ги нямаше, поръчах си ги за утре, дано ги набавят.
А като заври отварата след колко минути да я изключвам?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт