Сънувах биологичната си майка

• 1 480
  • 9
  •   1
Отговори

Сънувах моята биологична майка че звънни на врата и аз я поканих отидохме в кухнята и тя почна да ми говори че  родила на 16 сега двете и деца били на по 29 години,какво означава това   newsm78 Защо сам го сънувала този сан

# 1
 cry cry Moje li da mi otgovorite samo tuk moga da si napisha tova ne moga da kaja na maika mi za tozi san neudobno mi e  nqma s koi drug da si spodelq osven v edin sait  Naughty

# 2
  • София
здравей, общо взето нищо не разбрах - правя си някакви фантазии, но ако обясниш по-подробно, ще бъде по-добре. Hug

# 3
Аз не мога да ти кажа защо си сънувала този сън и дали означава нещо, може да си мислила скоро за нея и затова да си я сънувала, може и сънят да означава нещо, но кой е отговорът едва ли някой може да ти каже със сигурност   bouquet.

# 4
Blagodarq 4e si pro4ela mila  #Puppy dog Sanq beshe takav:Edin den na obqd se zvani na vratata i az otivam da otvarqm i nqkakva jena po nisi4ka ot men s 4erna kosa  bqla koja doide i mi kaza az sam maika ti i az sledovatelno q pokanih ot u4tivost da doide no v kashti nqmahe nikoi .. i tq pochna da kazva zashto me e ostavila  kolko deca imala 2 momcheta imala razni ei takiva a predi tova bqh sanuvala 4e sam pri nqkakva gleda4ka i q pitam ZASHTO,ZASHTO maika mi mi e ostavila v dom maika i dete grad burgas   Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 5
Не знам защо не искаш д асподелиш с майка си за сънищата си, но ако моето дете сънуваше такива неща, бих искала да ги сподели с мен и заедно да потърсим причината.

# 6
Мила,
на колко си години? Това, че те вълнуват въпросите около осиновяването, е естествено. Не е нещо срамно, напротив, показва, че си станала достатъчно зряла, за да търсиш отговори на въпросите си. Единственото, което означава този сън според мене, е че искаш да знаеш истината за себе си.
Много чувства напират в тебе и не знаеш как да им намериш място. Това те плаши.
Ако те разбирам правилно, страх те е, че майка ти (която те е осиновила) някак ще се обиди, че сънуваш биологичната си майка. Говорили ли сте за нея някога?
Тука можеш да споделяш, може и да напишеш в подфорума на осиновените, там положително има хора, които ще те подкрепят, защото са минали по твоя път.
Прегръдка от мене!
 Hug

# 7
Da govorili sme no tq kazva ne znae koi sa i kakvi sa tezi koito sa me napravili az sama si mislq i sama si otgovarqm ne moga da polu4a otgovor ot nikogo  Weary

# 8
  • космополитно
Често сънищата ни визуализират наши потребности, фантазии, преживявания, но в сънищата всичко е вплетено(кондензирано): мисли, чувства, събития- станали някога или очаквани.

Обичайно през сънищата "избиват" неща съзнателно или не подтискани. Както казва Фройд: "Сънищата са прекия път към несъзнаваното"...

При теб нещата са почти на т. нар.предсъзнавано ниво-крехката и деликатна граница между съзнавано и несъзнавано...
Това, че нямаш с кого или не намираш сили и доверие да споделиш важни за теб неща напряга психиката ти и тя намира нужното й разтоварване през съня...

Възможно е и майка ти да няма информация за биологично създалите те хора!? Ако имаш връзка на доверие с нея сподели й за своите терзания; за въпросите, на които търсиш отговори и вярвам облекчението ще дойде и извън съня ти!

И да, пиши в подфорума на осиновените! Hug Hug Hug

# 9
Може би, за да събереш смелост и да поговориш с някого...

Общи условия

Активация на акаунт