За дължината на полата и възрастта?

• 35 416
  • 767
  •   1
Отговори
# 60
Богиня, наистина сме на еднакво мнение.

Голям фен съм на бившата мадам Саркози:

# 61
  • София
В реалния  живот обаче доста често съм срещала жени с тоалета и визията на Пам, които не будят нищо повече от недоумение в мъжките очи.

Това и на мен ми е правило впечатление. Много години съм си мислила, че на мъжете само цици и дълги крака са им в главата Rolling Eyes От известно време насам ставам свидетел как провокативно облекло и поведение по-скоро отблъсква и предизвиква коментари в стил "жалка картинка" Sick Мъжете или поумняват с годините или просто им спада нивото на тестостерона Joy

# 62
За мен зависи от това как изглежда една жена  и годините, до които е приемливо да носи къса пола. Виждала съм жени, които в гръб изглеждат много доре. Като ги погледнеш в лице обаче са с бръчки и състарени/може би са били около петдесетте/ и носят поли една педя под чатала. Грозно ми е да видя такава жена с къса пола или панталонки, или каквото и да било секси облекло. Приличат ми на гротески.
Също не знам защо само късите поли се разбират като секси обличане. Една жена със страхотна фигура може да изглежда супер добре в пола до коляното или малко над него и  с тясно сако, също и в прилепнала рокля до коляното.

# 63
За можене - всичко може  Peace Как изглежда в очите на околните е друг въпрос.
Дали определени дрехи стават табу в определен момент, за мен не е обвързано с възраст. А със ситуация, визия и цялостно излъчване.
Майка ми е на 54години. 1,74 е, 58 кг. Наскоро разглеждах снимки от лятната им почивка в планината и докато четях мненията се сетих за тях. Има една, на която е облякла къса, лятна жълта рокличка (уточнявам - дължина около педя над коляното, проста памучна рокля) и сламена шапка, бере маргаритки на една планинска полянка. Ами, изглежда като момиченце.
И после се сетих за момичета на по 16-17 години, облекли къси, тесни полички - с вид на биренки - отгоре стърчат сланинки, бедрата, описани от дрешката, са с вид на диреци, отдолу едни джоланчета се подават... Ето това е гротеска, според мен, а не на майка ми късата рокличка.
Мога само да се моля на нейните години да изглеждам така...

# 64
Всъщност, майка ми е на 55 г. и има най-невероятните крака, които съм виждала и ми е адски приятно да я виждам с къси поли. Пък и много й отиват /не става дума за поли по 2 педи/. Но мамчето ми и в лицето няма нито бръчки, нито увиснала кожа и често минава за моя по-голяма сестра /дано и аз остарявам като нея/.
И не ми става ясно какво е толкова страшното на презрялата възраст 35 г., че ги наближавам, а тепърва имам доста буйни младежки планове за поне 10 г. напред, преди да поулегна, а и още не познавам човек, който да ми е дал повече от 26 г.
Пусто само, че не нося къси поли /писах го вече/ - не поради "грешки на природата", напротив - просто не са ми удобни.

# 65
Сериозно мадам Саркози как ви харесва повече-с елегантната рокля на последната снимка или с къса пола? Шарън Стоун също не ми харесва как е облечена на снимката.
Кой каквото ще да ми разправя за крака и прочие, една дама на възраст изглежда доста по-добре и по-стилно не в къси поли Peace
Всички казват тинейджърките имали дебели джолани и т.н. Нека не забравяме, че те са на по 13-15 години все пак. Може ли да се сравняват разбиранията на едно 15-годишно неориентирано девойче с тези на 50 годишна жена. Предполага се, че жената може доста по-добре да преценява на кои места какво да облича, как да се държи и т.н.

Последна редакция: ср, 06 яну 2010, 01:20 от В_и_В_и

# 66
  • Paris, France
Дължината на полата няма общо с възрастта. Тина Търнър и на 60 изглежда чудесно с много къса пола. Аз имах период в живота си, когато носех само много къси поли, но такава беше и модата. Не ходя с къси поли, рядко обличам пола или рокля, предпочитам панталони. Имам една съседка, често я виждам в парка с детето, много красива, висока, около 1.80, стройна с дълги крака и грацилно лице, като танцьорка или фотомодел е. Наскоро ми изклюкаха, че е на 55 и детето и е внуче (то и вика по име, а не бабо). Много от 25 годишните майки са като нищо и половина пред нея. Кефи ме. Тялото и е супер стегнато и не виси, лицето е опънато без нито една бръчка. Има и друга майка дето идва с къса пола, но тя е някъде от азиатските републики, с плосък гъз, криви крака без месо по тях и дебел неоформен кокал. Е, кво като е на 30? И на 20 едва ли е била красива.

# 67
на 40 станах и си нося късата пола,но ми харева и дългата!зависи от настроението! Party

# 68
До към 40 носех къси полички-по-точно елегантни костюми с къси поли/разбира се не много къси/.Не заради възрастта,а просто защото сложих 4-5  килца и станах 58 ,започнах да ходя с панталони.Не мисля,че 40 години са някаква бариера.По-важно е как изглеждаш и как се чувстваш.Мисля,че на всеки е приятно да види добре облечена жена на средна възраст.Всеки има огледало и трябва да прецени как да се облича,за да не изглежда смешно.Дори и на 20 да си,ако имаш сланинки,не би ти отивала къса пола.Винаги са ми харесвали жени,които и на възраст,държат на външния си вид.

# 69
Майка ми е на 42 и може да сложи повечето момичета на моята възраст(23) в малкия си джоб.Изглежда перфектно,съответно си позволява да носи каквото си пожелае и и отива.Което е много важно.И се чувства добре в кожата си.И аз страшно много се радвам и се възхищавам на жените над 40,който не са остарели духом,хич не им пука от чуждото мнение и се чувстват добре със себе си.Някой преди време я беше питал как може на нейните години (колко много са 42?!) да си позволява да ходи с тесни дънки,потури и т.н.И тя му отговори,че докато може да си го позволи и не изглежда като карикатура и се чувства добре,ще си ходи както си иска.Адмирации към такива жени,възхищавам ви се!

# 70
Полата трябва да е достатъчно къса, за да подчертае, че сте секси и достатъчно дълга, за да личи, че сте дама.
Всичко останало (независимо от дължината и красотата на краката) е ....

# 71
Сериозно мадам Саркози как ви харесва повече

Тук ми харесва.Аз също не говоря за поли две педи, но до средата на бедрото какви се водят?Нали не са минижупи?Разяснихте ли вече?

# 72
И аз си позволявам да нося тесни и плитки дънки,къси или впити пуловерчета -разбира се,гледам се в огледалото и преценявам.И какво като съм на 46?Да сложа тъмни и широки дрехи ли?

# 73
Слаба, стегната, дългокрака, когато си на 40+  трябва много да се внимава със стайлинга.Да не стане както казва един познат /52г/ -
"В гръб - ученичка, отпред - съученичка!". Моето мнение е че дори и с перфектно тяло на определена възраст не можеш да ходиш като момиченце - нелепо е.

# 74
Аз не го разбирам и този мерак зрели жени да се правят на тийнеджърки.

Общи условия

Активация на акаунт