За дължината на полата и възрастта?

• 35 412
  • 767
  •   1
Отговори
# 615
Забелязал съм, че обикновено тези, които са против късите поли, са с грозни, криви, дебели и къси крака. Снимките на баба Тина по-горе са красноречиво доказателство, че ако имаш хубави крака, просто ТРЯБВА да ги показваш. Иначе си ултра-мега як егоист - красотата трябва да радва колкото се може повече хора.

# 616
Предполагам, че на повечето нормални мъже им харесва да видят малко хубав крак. Все си мисля, че не живеем в Иран.

# 617
Забелязал съм, че обикновено тези, които са против късите поли, са с грозни, криви, дебели и къси крака. Снимките на баба Тина по-горе са красноречиво доказателство, че ако имаш хубави крака, просто ТРЯБВА да ги показваш. Иначе си ултра-мега як егоист - красотата трябва да радва колкото се може повече хора.

Аз пък съм забелязала, че дължината  на полата зависи много повече от това какво имаш в главата, а не колко са ти хубави краката.

# 618
  • Sofia

Аз пък съм забелязала, че дължината  на полата зависи много повече от това какво имаш в главата, а не колко са ти хубави краката.
Трещерица , точно така е и по същата причина няма да ни разберат тук!  Laughing

# 619
Трещи щом те успокоява, продължавай да мислиш така.

# 620
Няма нищо по-жалко от жена, която не е разбрала, че вече трябва да се откаже от късите поли. Както някой каза, по-горе, късата пола се носи с лице.
ПП. Тина Търнър носеше къси поли само на сцената. Има разлика.

# 621
Е, чак пък "нищо по-жалко"...Не е ли малко силно казано? А с Тина..колко добре се познавате?

# 622
Олее, CTramell  ни провокира и някои се вързахте.
Нали не предполагате, че жената се хвали тази плюшено-лъскава рокльо-блуза!
Снимката явно е от карнавал, а вие се впуснахте в коментари.
CTramell , поздравления! Разведри темата с твоята провокация.
И аз имам снимка от маскенбал на  Заговезни миналата година. Там съм се превъплатила в уморена жрица на любовта, тоалета е почти същия, но аз имам и пайети. Обещавам като я намеря да я пусна. Аз обаче и на грим съм го докарала.

CTramell, още веднъж, поздравления за хубавата шега!   bouquet 

# 623
написала съм нещо два пъти

Последна редакция: нд, 28 фев 2010, 08:29 от Светкавица

# 624
Олее, CTramell  ни провокира и някои се вързахте.
Нали не предполагате, че жената се хвали тази плюшено-лъскава рокльо-блуза!
Снимката явно е от карнавал, а вие се впуснахте в коментари.
CTramell , поздравления! Разведри темата с твоята провокация.
И аз имам снимка от маскенбал на  Заговезни миналата година. Там съм се превъплатила в уморена жрица на любовта, тоалета е почти същия, но аз имам и пайети. Обещавам като я намеря да я пусна. Аз обаче и на грим съм го докарала.

CTramell, още веднъж, поздравления за хубавата шега!   bouquet 

Май не беше шега, но знам ли.Виждала съм в подобно тоалетче жена на 50+ в действителност ,пак беше плюшенко Simple Smile.Потресаващо си е отвсякъде.
И още нещо.Приемливо е ако младо момиче или много млада жена се обличат не съвсем подходящо.Казваш си, още нямат изграден стил, това предстои. Жена на 40, хайде, 50 а се облича неподходящо си е гротеска.Във всеки случай по-добре да е по-внимателна с експериментите.

# 625
CTramell, още веднъж, поздравления за хубавата шега!
Май не беше шега, но знам ли.Виждала съм в подобно тоалетче жена на 50+ в действителност ,пак беше плюшенко Simple Smile.Потресаващо си е отвсякъде...
Не виждам повод за подигравка.

Колкото и да са хубави краката, къса пола се носи и " с лице".Сбръчкано лице, сбръчкани лакти и колена не се "връзват" с пола над коляното.

Там, където работя, познавам повечето колеги от години/ да не стигам до излишно конкретизиране на цифри Simple Smile/  и забелязвам една силно обезпокоителна тенденция, с увеличението на годините взеха да се скъсяват полите.Говоря за жени, които наистина познавам отдавна. Ами, смешно е. Същото се отнася до разголени рамене и деколтета.И да, послание е, макар и не винаги осъзнато.
Подкрепям това мнение и предното (пак на Светкавица).

Ако има бръчки, да си отреже краката ли? Или да сложи фередже, да не хвърля в смут невръстните девойчета?...
... и пояснявам с коментара на един колега, който се връщаше от обяд: "...Гледам я отзад - като тийн, като се обърна и останах без думи..." - И? - "Теглих й една майна и продължих нататък".
(В този смисъл, вероятно, плюшеното си е точно на място.)

# 626

Трещерица , точно така е и по същата причина няма да ни разберат тук!  Laughing

Stop е не това вече е прекалено. Не мога да разбера, вие не си ли обличате никога, къси панталонки, къси поли, потничета,тениски, къси рокли, дори и за разнообразие? На плаж или басейн позволявате ли си бански? Когато спортувате лятото, какво обличате?

# 627
... и пояснявам с коментара на един колега, който се връщаше от обяд: "...Гледам я отзад - като тийн, като се обърна и останах без думи..." - И? - "Теглих й една майна и продължих нататък".

Много любопитна реакция. С какво въпросната е заслужила "майната"? Защото не отговаря на високоестетичните критерии на приятелчето за подходяща за секс плът?  Laughing
А въпросното приятелче как е откъм визия? Ален Делон на млади години или бозав муньо със здравословни проблеми с наднорменото тегло?  Mr. Green
Аман от комплексарски реакции и налагане на собствените виждания върху начина на живот на околните.
Така и не разбрах, след кой точно рожден ден е забранено на жените да ходят на плаж, освен ако не са покрити от глава до пети с бурки или каква е позволената дълбочина на бръчките, за да ти бъде разрешено да си купиш тази или онази дреха?
Но иначе всички се възхищаваме на освободените и лъчезарни баби-германки по морето, които, ако трябваше да се допитат до ССФ, преди да помислят изобщо за забавления, трябваше отдавна да гният в гроба.
Така де - дебели задници, къси панталонки и бръчки - ама моля ви се!  Naughty

# 628
Много любопитна реакция. С какво въпросната е заслужила "майната"? Защото не отговаря на високоестетичните критерии на приятелчето за подходяща за секс плът?  Laughing
А въпросното приятелче как е откъм визия? Ален Делон на млади години или бозав муньо със здравословни проблеми с наднорменото тегло?  Mr. Green
Има ли значение дали е хубав? - Прясно завършил студент... В примера, нямах предвид чичко... който се заглежда по тийн момиченца... А въпросната "псевдо-тийн" се опитва да го впечатли...него - перверзното "момче-нце"... на улицата.
(Донякъде писах и заради това с "невръстните девойчета".)

# 629
  • Linz
Никой не налага забрани, живеем в свободна държава. За друго става въпрос, но някои май не могат да разберат.
Лично на мен ми мина мерака да нося къси поли на 17.

Общи условия

Активация на акаунт