За дължината на полата и възрастта?

• 35 397
  • 767
  •   1
Отговори
# 720

Ето ви я сега.

# 721
  • Paris, France
Естествено, че е възможно младо момиче да има целулит. Аз по едно време като ученичка имах. После напълно изчезна като отслабнах драстично. Много супер модели имат целулит въпреки, че са слаби. Целулитът не е болка за умиралка. Жена с целулит, но добре оформано тяло като Риана е много по-приятна за окото отколкото някой сбръчкан чироз. Имах една съседка, която все се хвалеше, че няма целулит. Освен целулит нямаше и талия, коса, дупе. Имаше в излишък цици до пъпа, косми по гърба и бедрата и корем. А ходеше на фитнес. Ако трябва да избирам бих избрала тялото на Риана пред това на Даян. Азиатката на снимката с късата рокля и чорапките ме отвращава с дългото плоско и широко тяло и късите бедра и късите ръце с едър кокал, нищо, че няма целулит.

# 722
Цитат
Азиатката на снимката с късата рокля и чорапките ме отвращава със дългото плоско и широко тяло и късите бедра и късите ръце с едър кокал, нищо, че няма целулит.
Отвращава те,може би защото е мъж newsm78 Mr. Green

# 723
  • Paris, France
Цитат
Азиатката на снимката с късата рокля и чорапките ме отвращава със дългото плоско и широко тяло и късите бедра и късите ръце с едър кокал, нищо, че няма целулит.

Едва ли е мъж. Мъжете, когато се обличат като жени, влагат повече внимание. Забелязала съм, че при азиатците липсва полова диференциация. Не можеш да разбереш кое е мъж и кое жена. Мъжът ми знае японски и обича да контактува с азиатчета. Е, гади ми се като ги видя и накрая кипнах и от 8 години отказвам да се срещам с такива. То са криви зъби, крака, широки кокалести тазове, не си е работа! Нямат фината костна структура на западните южни хора и им липсва месо.

# 724
Аз имам приятелка азиатка,която е изключително красива и с ръка на сърцето мога да кажа,че слага в джоба си 90% от европейските "кукли". Така че много зависи.
Но както каза форумката,пуснала снимката това е мъж и на мен също на такъв ми мяза. Но може и да бъркам разбира се. Peace

# 725
Kaкво ще кажете за тази дама. Изключителна любимка ми е.  Flutter

# 726
Цитат

Едва ли е мъж.
Laughing

# 727
Аз имам приятелка азиатка,която е изключително красива и с ръка на сърцето мога да кажа,че слага в джоба си 90% от европейските "кукли". Така че много зависи.

Не зависи чак толкова. Естествено че има единици хубави, но това нищо не значи за масата. Права е Невена в наблюденията си. В нашия район (в САЩ) има огромен процент азиатци, и съм се нагледала на всякакви - кеф ти китайци, кеф ти японци, корейци... Наистина много си приличат мъжете и жените, това просто е всеобщо известен факт (поне тук) и вицове има на тая тема даже. Също наистина имат проблеми със зъбите, защото голяма част от азиатците са с лактозна непоносимост и недостиг на калций (имигрантите расли в Азия без добра медицина и хранителни добавки са най-зле). Като телосложение са ниски и плоски, с къси крака и бая кокалести. Трудно се намират хубави. Браво на твойта приятелка, тя е от изключенията.

# 728
Мъжът ми знае японски и обича да контактува с азиатчета. Е, гади ми се като ги видя и накрая кипнах и от 8 години отказвам да се срещам с такива. То са криви зъби, крака, широки кокалести тазове, не си е работа! Нямат фината костна структура на западните южни хора и им липсва месо.

Само защото са физически непривлекателни (за теб) ли отказваш да общуваш с тях? Thinking

# 729
Само защото са физически непривлекателни (за теб) ли отказваш да общуваш с тях? Thinking

Оооо Невенчето и тук се е изявила! Споко, тя си е известна със странноста си!  Laughing  По едно време беше готова да оставя децата си, в друга тема други глупости ръсеше и върха беше във темата за френската любов!  Абе Невена ми е любимата потребителка - мн й се радвам! Иииии за да съм в нейн стил - всички китайци и японци на сапун  Crossing Arms  Mr. Green

# 730
То, вярно, че е извън темата, ама не успях да се въздържа. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 20 мар 2010, 05:47 от звездичка

# 731
Лелеее, темата ми притесни! За довечера съм си приготвила клин и туника (къса туника), а съм на 33.
Чувствам се, да съм много далеч от възрастта, в която да трябва да съобразявам дрехите много внимателно. Нямам предвид според мястото и случая, разбира се, това е съвсем друго, но според възрастта.

# 732

Не зависи чак толкова. Естествено че има единици хубави, но това нищо не значи за масата. Права е Невена в наблюденията си. В нашия район (в САЩ) има огромен процент азиатци, и съм се нагледала на всякакви - кеф ти китайци, кеф ти японци, корейци... Наистина много си приличат мъжете и жените, това просто е всеобщо известен факт (поне тук) и вицове има на тая тема даже. Също наистина имат проблеми със зъбите, защото голяма част от азиатците са с лактозна непоносимост и недостиг на калций (имигрантите расли в Азия без добра медицина и хранителни добавки са най-зле). Като телосложение са ниски и плоски, с къси крака и бая кокалести. Трудно се намират хубави. Браво на твойта приятелка, тя е от изключенията.
По-скоро имах предвид къде живеят въпросните ациатци.
В случая тя не е единствената такава,която съм виждала в България.Да,има много грозни и трудно различаеми мъж ли е,жена ли е. Може би има значение и от къде идват. Моята приятелка е родена в Тайланд до колкото си спомням и ми е показвала снимки с нейни приятелки от там,които също са красиви.
Но съм съгласна и с теб. Въпроса е да се поддържат да изглеждат добре според мен.

# 733
  • Paris, France
- не, не само. С тях ми е скучно, нямаме какво да си кажем. Предпочитам хора от етноси и държави, където съм живяла, зная езика, и които са по-живи и добре сложени и са популярни и харесвани. Повечето ми приятели и познати, още от детството ми са французи, африканци, латиноамериканци, които говорят френски, испански или португалски. С тях е весело, по-пищни са, по-комуникативни и оптимистични и купона е купон. Забелязах, че когато каним гости и дойдат азиатци всички по-привлекателни европейци и афро се забавляват в центъра а азиатците седят в един ъгъл като жените упорито ги отбягват. Ако някой азиатец си хареса жена, дори азиатка, тя не проявява никакъв интерес към него. Забелязала съм, че двойки азиатец-европейка или африканка почти няма. Познавам няколко такива, но жената е с него от икономически интерес. Някак си тъжно ми е с тях.

Оооо Невенчето и тук се е изявила! Споко, тя си е известна със странноста си!  Laughing  По едно време беше готова да оставя децата си, в друга тема други глупости ръсеше и върха беше във темата за френската любов!  Абе Невена ми е любимата потребителка - мн й се радвам! Иииии за да съм в нейн стил - всички китайци и японци на сапун  Crossing Arms  Mr. Green
- "всички китайци и японци на сапун" го пишеш ти, не аз. Ти колко често контактуваш с такива в личния си живот? Всеки има право на мнение и да избере как и с кого да живее. Не помня да съм писала, че съм готова да оставям децата си и държа да ми го покажеш къде е.

# 734
...Не помня да съм писала, че съм готова да оставям децата си и държа да ми го покажеш къде е.

Търси назад в мненията си!

Общи условия

Активация на акаунт