True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 634
  • 707
  •   1
Отговори
# 75
Честит имен ден на всички празнуващи! Мноого здраве и щастие желая!
Добре дошла в темичката, Таня  Hug
Първата книжка я прочетох за два дена, след като я  публикуваха - много ми хареса, чакам с нетърпение и останалите. Пробвах да ги чета на английски - нещо се позатрудних с някои думички,а като използвам речника ми се губи удоволствието от четенето  ooooh!.
 Peace
и аз япрочетох за толкова,не е трудна за четене

# 76
Добро утро и от мен Hug

zisska,Bebs да са ви живи и здрави именниците и много да ви радват!

Зиска май и ти си фен на Бил нищо ние не сме алчни ще си го поделим Wink

Хм,силно се съмнявам....... Mr. Green

Момичета започвам да подготвям новините за днес Peace

Последна редакция: чт, 07 яну 2010, 09:24 от TraYkovA

# 77
Добро утро и от мен Hug

zisska,Bebs да са ви живи и здрави именниците и много да ви радват!

Хм,силно се съмнявам....... Mr. Green

Момичета започвам да подготвям новините за днес Peace
чакам с нетърпение
нещо не ми излизат емотиконите
тя ако ги беше видяла-едната рева с цяло гърло,а на другата се моля ще си помисли
нещо не ми излиза подписа-намалям през пиквалей и слагам кода-с нито един не стана може ли някой да помогне
извинявам се ,че е извън темата

# 78
Прати ми снимката на ЛС,ще ти я изрежа и оразмеря,за да пасне като размер на подписа Peace

# 79
Прати ми снимката на ЛС,ще ти я изрежа и оразмеря,за да пасне като размер на подписа Peace
Трайкова не си падам по Ерик сигурно защото мъж ми също е мнго висок и ми писна да гледам нагоре вече 23г Laughing
вече имам болки в шията Laughing

# 80
  • гр.София-Красна поляна
Таня,душа аз съм много алчна. Mr. Green
Те и другарките ще ти кажат,не го давам Бил и това е.Дет се вика мой,мой,пак мой и само мой. Mr. Green
Бебс,четит ти именик и на теб.  bouquet
Много здраве и късмет му желая.

# 81
Таня,душа аз съм много алчна. Mr. Green
Те и другарките ще ти кажат,не го давам Бил и това е.Дет се вика мой,мой,пак мой и само мой. Mr. Green
Бебс,четит ти именик и на теб.  bouquet
Много здраве и късмет му желая.
е аз имам време,мога да почакам,все ще го изпуснеш от поглед и тогава идва моя ред Grinning

# 82
# 83
Трайкова не си падам по Ерик сигурно защото мъж ми също е мнго висок и ми писна да гледам нагоре вече 23г Laughing

Mr. Green За мен не е проблем,че не си падаш по Ерик,дори ме радва Wink Имах предвид да ми пратиш снимка на Бил,която искаш да ти е в подписа Peace

# 84
Благодаря Трайкова всъщност това което успях да разбера благодарение на преводачката е ,че Суки си остава с Бил въпреки опитите за съблазън на Ерик?доста еротични сцени
ще има още един брак
и

# 85

Mr. Green За мен не е проблем,че не си падаш по Ерик,дори ме радва Wink Имах предвид да ми пратиш снимка на Бил,която искаш да ти е в подписа Peace
ами аз изпратих не я ли получи newsm78

# 86
Леле, момичета колко сте изписали!  Shocked Laughing

Таня, добре дошла при нас! Да ти кажа, със Zisska трябва нежно, нежно, хич не си признавай, че имаш аспирации към Бил  Mr. Green, че както виждаш реакцията е мигновена, тук всички сме алчни и егоистични.  Joy

Zisska, Беб, да са ви живи и здрави имениците, много да ви радват!   bouquet  bouquet  bouquet

Бравос на нас, че сме спечелили награда и то каква!  Simple Smile

# 87
Момичета лек ден
аз отивам на разходка със Сами/малкият ми син/ще се завъртя към обяд
за Зиска разбрах,ще се съобразя естествено,нали сме един отбор Simple Smile

# 88
Оу, дори и друг любим сериал е спечелил - Любима Sci-Fi/Fantasy ТВ шоу - Supernatural
Favorite TV мания  - "Истинска кръв"   Че как иначе, а?!  Mr. Green

Ей сега ще прочета останалите новини от Трайкова и се връщам да направя обзорен анализ  smile3503

# 89
Аз пък не откривам снимки Tired Има снимки от събитието,но не откривам снимки от награждаването на нашите  #Cussing out

П.С "Дневниците на вампира" също печелят една награда Wink

Общи условия

Активация на акаунт