True blood(Истинска кръв)-6 тема

• 21 634
  • 707
  •   1
Отговори
# 630
Хммм, това със сънуването на Алекс снощи явно е било масово - и аз го мернах, и Сънувачката го е мернала, сега и Таня... АДски интересно... Ама то така е, ние сънуваме Алекс/Ерик, Таничка, ти сигурно скоро ще сънуваш я Бил, я Роб. Егати несправедливостта!  Rolling Eyes

Божке! Представих си го в бяла рокля...  hahaha

О ДО ТАМ НЕ МОГА ДА СТИГНА-ТВЪРДЕ ЛИЧНО БЕШЕ Embarassed
оХ ОТНАЧАЛО МИ БЕШЕ ДОСТА СТРАШНИЧКО,НО ПОСЛЕ Wink

А, никакви такива, Тане! Аз какви неща съм сънувала и всичките съм си ги споделила тук... освен един, де, ама той беше много неприличен  Embarassed

# 631

А, никакви такива, Тане! Аз какви неща съм сънувала и всичките съм си ги споделила тук... освен един, де, ама той беше много неприличен  Embarassed
[/quote]
То в това е проблема я ако беше по-приличен щях да го споделя
Трябва да взема да ви изчета темите-доста е било интересно-ама и книгите и тук идва ми в почечко,но и това ще стане Grinning

# 632
Виждаш ли Трайкова,кат си мекушава. Wink
Сега Танчето се опитва да докопа и Ерик. Mr. Green

Честно да ти кажа сънищата не ме притесняват,но ако предявят претенции.....става страшно Twisted Evil Танче,аз не искам всички пикантни подробности,само така....сюжета в най-общи линии Laughing

Ира аз твърде често го сънувам,но не го казвам всеки път Wink Бил до сега не ме е навестявал на сън,но Бербатов-да Crazy

Божке! Представих си го в бяла рокля...  hahaha

Joy Joy Joy

# 633

Ира аз твърде често го сънувам,но не го казвам всеки път Wink Бил до сега не ме е навестявал на сън,но Бербатов-да Crazy

Ахахахахаха  hahaha

# 634

Ахахахахаха  hahaha

Не се смей,че точно ти го сънува като премиер  bowuu

# 635
Ох от къде ви дойде на ума за тази бяла рокля rotfImbo

# 636
Ох от къде ви дойде на ума за тази бяла рокля rotfImbo

Ира е виновна,тя видя общото между стойката на Алекс и Мерилин Монро Flutter

# 637
Ами определено не успя да ме хипнотизира -освен от страх в началото/устат му беше кървава с още по-големи зъби-брбрбр/,беше вкъщи в спалнята ми
Дори ми се видя още по-висок
И после,малко се дърпах ама ...и като се размеси една сметана с кръв
сега като си го представя--ъъъъ/за кръвта/,но тогава ми хареса

# 638

Ахахахахаха  hahaha

Не се смей,че точно ти го сънува като премиер  bowuu

Аз точно затова се смея!  Joy При това го сънувах докато още бях Бил-булка. Хм, явно тоя сън е предизвестявал преориентацията ми...

# 639
  • гр.София-Красна поляна
Трайкова,то така стават тия неща. Naughty
Днеска сън,утре два и изведнъж хоп и айдеееее ойде Ерик. Mr. Green

# 640
Бербатов и на мен ми е любимец Sunglasses
Ама кой го сънувал като премиер, Ирка ти ли rotfImbo

# 641
До сега не съм сънувала звезди освенБрат Пит и Бен Афлек-само веднъж

# 642
  • гр.София-Красна поляна
Обаче защо си мисля,че Катето днеска няма ток. Thinking
Да не й е дръпнала щалтера някоя тайна обожателка на Алсидчо без да я знаем. Whistling

# 643
Бербатов и на мен ми е любимец Sunglasses
Ама кой го сънувал като премиер, Ирка ти ли rotfImbo

Аз, аз, бях му гадже, а някви държавни мъже коленопреклонно го молеха да се завърне като премиер... Разказвала съм го тука, май във втората тема. Мен много ме бива по идиотските сънища...   bowuu Чак се притеснявам понякога.

Ами определено не успя да ме хипнотизира -освен от страх в началото/устат му беше кървава с още по-големи зъби-брбрбр/,беше вкъщи в спалнята ми
Дори ми се видя още по-висок
И после,малко се дърпах ама ...и като се размеси една сметана с кръв
сега като си го представя--ъъъъ/за кръвта/,но тогава ми хареса

Охооо...  Sunglasses

# 644
  • София
Джес не се коси скъпа, ами я кажи за твойто влюбване покрай изпитите. Ех, колко далечно ми се струва сега това Crazy

Бебе, мойто не е баш влюбване, с човекО се познаваме от 3 години иска просто секс, но нищо повече. То верно, че и аз не искам точно сериозна връзка в момента, но все пак няма да е лошо, че ми писна кратки връзки. И да вметна по- млад е от мен с 2 годинки. И наред с кошмараците за унито и той се вре там. Просто откъм тая част с сериозността, никой не иска. То затва съм се отказала от връзки за неопределено време.  Но от друга страна ми действа добре за ученето, за подкрепата, която оказва. Просто той беше човека, който след всяко зарязване е при мен, не физически, дори и по скайпа пак е нещо. И мойта не е лесна.
Така че накратко сърцето ми засега е заето от Годрик само, не ща да допускам никого за повече от приятелство Simple Smile
Извинявам се за офф-а

Общи условия

Активация на акаунт